- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
- 113
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Keyifler nasıl bu gün![]()
günaydın hatunnn iyiizz çalışıooruzz sen nasılsınn elixir sanada günaydın tatlımmmmmmmm nasılsınızzzzzzzz........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hatunnn iyiizz çalışıooruzz sen nasılsınn elixir sanada günaydın tatlımmmmmmmm nasılsınızzzzzzzz........![]()
gü naydın şekerim cok şükür iyiyim sohbet dinliyorum uyumadım bugun![]()
merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu.benim bir sorum olacaktı,28aralık adet tarihimdi ve hala olmadım ikinci günü test yaptım negatif çıktı birde dün akşam yaptım oda negatif.normalmi bu kadar sürede idrar da çıkmaması.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu.benim bir sorum olacaktı,28aralık adet tarihimdi ve hala olmadım ikinci günü test yaptım negatif çıktı birde dün akşam yaptım oda negatif.normalmi bu kadar sürede idrar da çıkmaması.
canım geç yumurtluyorsan ve geç dölenme olmuşsa çıkmaya bilir ama
gecikmenin başka bir sebebide olabilir
kandan baktır eğer varsa kanan çıkar
bayağıda geçmiş üzerinden normaldede böyle geçikme olumuydu
hayır düzenliydi ayrıca midem yanıyo ve kalkıyo arada. sık tuvalete çıkyorum.iş yaptığımda sırtımın tam ortasına bıçak saplanıyor sanki.of off akşam yaptım ondan çıkmayabilirmi acaba..
hamilelik belirtileri gibi cnm ama heycanlandırmak ta istemem insan umutlanınca kötü oluyorrrr biraz bekle bence üç gün daha beklee sonra kan tahlili yaparsın kesin sonuç olur ama inşallah hamilesindir cnm ...sende bende benimde bugün hasta olmam lazım :) bakalım![]()
cnm ya kalamadım..işlerim vardı..sende eşinle bozuşmuşsun dün inş düzelmiştir aranız cnm...iyisin inş pelinim öptüm seni
iyiyim canım sende iyisindir inş...düzeldi derinim aramız akşam cicek getirmiş banacanım anlamadım ki ben..bebiş istiyosun ama niçin korundun o kısmını anlamadım:126:
oyy kıyamam balım küsme sakın ya valla evde olsam pc odada olduğu için kalırdım annemlerde olunca mecburen çıktım .sanada çok geçmiş olsun canım .
derdam saol bitanem RABBİM razı olsun daha iyi çok şükür canım
sen nasılsın?minişi nezaman göreceksin bidaha
canımsın saol güzel kalpli arkadaşım
demek gül almış kocişin amanda aman negüzel maşallah arada böyle yapmak iyi oluyo valla
oy kıyamam kuzum yaa olsun dinlenmişsindir yarın yaparsın böreğini
bigün beraberde yeriz inşallah bitanem
derinim saol kanka daha iyi çok şükür
sen naaptın canom çay sefanız bitmedimi gelsende azcık konuşsak ya
canım nasılsın?maşallah sona gelmişsiniz
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
birsenim yine kaçırdım seni ya bitürlü konuşamıyoruz senle neyse iyi olda konuşuruz
annem iyi şükür canım çok saolasın![]()
sagol canım benim sende benim güzel kalplı arkadaşımsınevet ebrarım böyle yapmasam cicegi zadece özel günlerde görcem valla
günaydın kızlar nasılsınız![]()
cübbeli ahmet hocı cok severim onun sohbetini dinliyorum nettengünaydın balım ne sohbet dinliyorsun
zeynepcim inş adet olmassın bebişin seninledir... hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla![]()
bizimde beş ay oldu bu ayda olmazsa altı olacak kızz biz sandıkki korunmayoı bırakınca hemen oluyo bu ilk geceden hamile olanlar nasıl oluyo yaa mucizee galiba ama işler öyle değilmiş işte sabredip beklicez cnminş adet olmazsın canım ya ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.hemen hamile kalabilirim diye düşünüyordum ama olmuyormuş öyle 6 aydır deniyoruz olmuyor.bu arada adet olcam desem adet öncesi belirtilerim yok göğüslerim şiş değil kasıklarım ağrımıyor![]()
Arkadaşlarım merhaba geçmişe baktım aklımda kalanları yazıyım.UĞURBONCUĞUM canım işallah eşin hayırlısıyla ameliyat olur sonucuda işallahhhhh çok güzel olurTUĞCAL yeni evinde güle güle otur canım eşin sen bide bebişin o evde hep iyi haberler alırsın işallahhh ayrıca yiğenimin iyi olmasına çok sevindim uyusunda büyüsün he tugcecim bildiğim kadarıyla senin düşüklerin sebebsiz di iğne vurunuyomuşun anlamadım canım(kanda pıhtılaşma varsa vuruyolarya iğneyi ondan sordum)YETER arkadaşım sana geçmişte yazmıştım ama bana kimse cvp yazmamış
neyse ağlamayım gülüyüm bide seni öpüyüm
saka bi yana canım ALLAHIM hepimize bi bebek versin yüzümüzü güldürsün bu arada kardeşine çok üzüldüm benimde düşüklerim olduğu için çok zor bi durum ama canım 2 kez gebe kalabilmiş sonradanmı bebeği olmadı(sebebsiz infertilite demişin ondan sordum)bide aşılama falan yaptırmışya merak ettim,neyse işallah bu yıl senin,kardeşinin bu topicteki tüm arkadaşlarımın ve içlerindede benim bütün hayırlı isteklerimiz olur işalah.EZGİ işallah hamilesindir tabi hayırlıysa canım,SEVTUN hayırlı uğurlu olsun
işallah bize hamile olduğun müjdesini verirsin canım,bizde böle oynarız
PELİNCİM üzme kendini zaten üzülecek derdimiz var bebğin olunca kocişe ceza ver sen gece uyu bebeği kocana ver o sallasın ayağında
.KAYRAM sen nezaman bebeğinden bahsetsen benim içim burkuluyo işallah tez zamanda rabbim sana sağlıklı bi yavru verir
ELİXSİR çok haklısın canım işallah tez zamanda bizimde olacak bozma moralini. adamın biri ağaçtan düşmüş oradan gecen biri gelmiş ne ahlayıp vahlıyorsun ne var agaçtan düşmeyle ne oluyo demiş düşen adamın sözü şu bana ağaçtan düşen getirin beni o anlar demiş ANLAYAN ANLADI
![]()
![]()
![]()
meraba şekerler, nasılsınız görüşmeyeli
![]()
![]()
![]()