Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu.benim bir sorum olacaktı,28aralık adet tarihimdi ve hala olmadım ikinci günü test yaptım negatif çıktı birde dün akşam yaptım oda negatif.normalmi bu kadar sürede idrar da çıkmaması.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu.benim bir sorum olacaktı,28aralık adet tarihimdi ve hala olmadım ikinci günü test yaptım negatif çıktı birde dün akşam yaptım oda negatif.normalmi bu kadar sürede idrar da çıkmaması.

canım geç yumurtluyorsan ve geç dölenme olmuşsa çıkmaya bilir ama
gecikmenin başka bir sebebide olabilir
kandan baktır eğer varsa kanan çıkar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16:
Keyifler nasıl bu gün:70::70::70::70::70:

bayağıda geçmiş üzerinden normaldede böyle geçikme olumuydu

canım geç yumurtluyorsan ve geç dölenme olmuşsa çıkmaya bilir ama
gecikmenin başka bir sebebide olabilir
kandan baktır eğer varsa kanan çıkar

yeterr sen onlıne görünmüon ama şıpp die cevap nası yazıosuunn aaaaa :)) :60::60::60: kıs tam yok diom cvp gelmişşşşşş:60::60: heheh:60: bu arada senn de adet gününe az kaldııııı cnm inşallah hamileyizdirr 2011 ocak anneleri oluruz inşallahhh

hayır düzenliydi ayrıca midem yanıyo ve kalkıyo arada. sık tuvalete çıkyorum.iş yaptığımda sırtımın tam ortasına bıçak saplanıyor sanki.of off akşam yaptım ondan çıkmayabilirmi acaba..

hamilelik belirtileri gibi cnm ama heycanlandırmak ta istemem insan umutlanınca kötü oluyorrrr biraz bekle bence üç gün daha beklee sonra kan tahlili yaparsın kesin sonuç olur ama inşallah hamilesindir cnm ...sende bende benimde bugün hasta olmam lazım :) bakalım:1::1:

hamilelik belirtileri gibi cnm ama heycanlandırmak ta istemem insan umutlanınca kötü oluyorrrr biraz bekle bence üç gün daha beklee sonra kan tahlili yaparsın kesin sonuç olur ama inşallah hamilesindir cnm ...sende bende benimde bugün hasta olmam lazım :) bakalım:1::1:

inş adet olmazsın canım ya ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.hemen hamile kalabilirim diye düşünüyordum ama olmuyormuş öyle 6 aydır deniyoruz olmuyor.bu arada adet olcam desem adet öncesi belirtilerim yok göğüslerim şiş değil kasıklarım ağrımıyor:50:

cnm ya kalamadım..işlerim vardı..sende eşinle bozuşmuşsun dün inş düzelmiştir aranız cnm...iyisin inş pelinim öptüm seni:38:
canım anlamadım ki ben..bebiş istiyosun ama niçin korundun o kısmını anlamadım:126:
iyiyim canım sende iyisindir inş...düzeldi derinim aramız akşam cicek getirmiş bana :69:
oyy kıyamam balım küsme sakın ya valla evde olsam pc odada olduğu için kalırdım annemlerde olunca mecburen çıktım .sanada çok geçmiş olsun canım .

derdam saol bitanem RABBİM razı olsun daha iyi çok şükür canım
sen nasılsın?minişi nezaman göreceksin bidaha

canımsın saol güzel kalpli arkadaşım
demek gül almış kocişin amanda aman negüzel maşallah arada böyle yapmak iyi oluyo valla :1::1:

oy kıyamam kuzum yaa olsun dinlenmişsindir yarın yaparsın böreğini
bigün beraberde yeriz inşallah bitanem

derinim saol kanka daha iyi çok şükür
sen naaptın canom çay sefanız bitmedimi gelsende azcık konuşsak ya

canım nasılsın?maşallah sona gelmişsiniz
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :16:

birsenim yine kaçırdım seni ya bitürlü konuşamıyoruz senle neyse iyi olda konuşuruz
annem iyi şükür canım çok saolasın :16:

sagol canım benim sende benim güzel kalplı arkadaşımsın:29:evet ebrarım böyle yapmasam cicegi zadece özel günlerde görcem valla :9:

günaydın kızlar nasılsınız:3::3:

zeynepcim inş adet olmassın bebişin seninledir... hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla:38:

Selâmun kavlen mir rabbir rahîm (Yasin 58)

Manasi:
(Onlara) Rahîm olan Rab'den «selâm» sözü vardır. (Elmalili)

ayeti kerimesini 1479 kere tek oturusta hic kesmeden abdestli ve kibleye dogru otururken okursaniz bi iznillah her duaniz kabul olur, hatta daha okumayi bitirmeden o is biter diyor bir hoca. ,
Insallah istifade edersiniz. Bu fakir icin de dua ederseniz mutesekkir olurum. Allah Razi Olsun.

:17::17::17::17::17:

günaydın balım ne sohbet dinliyorsun
cübbeli ahmet hocı cok severim onun sohbetini dinliyorum netten:34:

vallah benim adetime 7 gün varken bile silikte olsa cıkıyor ama kişiden kişiye değişir cnm en iyiyi kan testi:34:

zeynepcim inş adet olmassın bebişin seninledir... hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla:38:

iyi dileklerin için saol cnm ne kadar da iyi kalplisin inşallah hepimiz ocak annesi olurr çıkarız:))) inşallah regl olmam yaaa bi yandan çalışıorum bi yandanda lavaboya gidiorum sürekli akıntı varmı renk değişikliği varmı diee :44::44::44: ama bide ben soğan kürü bide doktor akıntı için fitil vermişti onu kullandım kullandım geciktirir belkim bunlar neyse bekleyelim görelim cnmmmmm

inş adet olmazsın canım ya ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.hemen hamile kalabilirim diye düşünüyordum ama olmuyormuş öyle 6 aydır deniyoruz olmuyor.bu arada adet olcam desem adet öncesi belirtilerim yok göğüslerim şiş değil kasıklarım ağrımıyor:50:
bizimde beş ay oldu bu ayda olmazsa altı olacak kızz biz sandıkki korunmayoı bırakınca hemen oluyo bu ilk geceden hamile olanlar nasıl oluyo yaa mucizee galiba ama işler öyle değilmiş işte sabredip beklicez cnm
bizi habersiz koyma öptüüüüüüümmmmmmm:16::16::16::16:

cumada kan yaptırr mutlaka!!!!!! kesin çözüümmm :))))

Arkadaşlarım merhaba geçmişe baktım aklımda kalanları yazıyım.UĞURBONCUĞUM canım işallah eşin hayırlısıyla ameliyat olur sonucuda işallahhhhh çok güzel olur:emir_bebek:TUĞCAL yeni evinde güle güle otur canım eşin sen bide bebişin o evde hep iyi haberler alırsın işallahhh ayrıca yiğenimin iyi olmasına çok sevindim uyusunda büyüsün he tugcecim bildiğim kadarıyla senin düşüklerin sebebsiz di iğne vurunuyomuşun anlamadım canım(kanda pıhtılaşma varsa vuruyolarya iğneyi ondan sordum)YETER arkadaşım sana geçmişte yazmıştım ama bana kimse cvp yazmamış:14:neyse ağlamayım gülüyüm bide seni öpüyüm:38:saka bi yana canım ALLAHIM hepimize bi bebek versin yüzümüzü güldürsün bu arada kardeşine çok üzüldüm benimde düşüklerim olduğu için çok zor bi durum ama canım 2 kez gebe kalabilmiş sonradanmı bebeği olmadı(sebebsiz infertilite demişin ondan sordum)bide aşılama falan yaptırmışya merak ettim,neyse işallah bu yıl senin,kardeşinin bu topicteki tüm arkadaşlarımın ve içlerindede benim bütün hayırlı isteklerimiz olur işalah.EZGİ işallah hamilesindir tabi hayırlıysa canım,SEVTUN hayırlı uğurlu olsun:61:işallah bize hamile olduğun müjdesini verirsin canım,bizde böle oynarız:66:PELİNCİM üzme kendini zaten üzülecek derdimiz var bebğin olunca kocişe ceza ver sen gece uyu bebeği kocana ver o sallasın ayağında:1:.KAYRAM sen nezaman bebeğinden bahsetsen benim içim burkuluyo işallah tez zamanda rabbim sana sağlıklı bi yavru verir:emir_bebek:ELİXSİR çok haklısın canım işallah tez zamanda bizimde olacak bozma moralini. adamın biri ağaçtan düşmüş oradan gecen biri gelmiş ne ahlayıp vahlıyorsun ne var agaçtan düşmeyle ne oluyo demiş düşen adamın sözü şu bana ağaçtan düşen getirin beni o anlar demiş ANLAYAN ANLADI:kkk:

evet canım benim düşüklerim sebepsizdi... ama dr um artık 4. gebelik olduğundan koruma amaçlı iğne veri yine de.... düşükmüş dozu ayrıca sadece bebekle anne arasındaki bağlatıyı sağlayan göbek kordonundaki kan akısını hızlandırıyomuş... bebeğe daha fazla kan gitsin diye... pıhtılaşması olanlara daha yüksek dozda ilaç ve coraspin dfalan veriyolarmış... ben coraspin kullanmıyorum mesela.....

Back
X