- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
çokkk geçmiş olsun.. ikiside kolay ameliyatlar üzülme..bu aralar sende sınanıyorsun.. vücudunun zekatı onlar geçer hemencik inş..
gecmis olsun hayirlisiyla atlatirsin ins...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokkk geçmiş olsun.. ikiside kolay ameliyatlar üzülme..bu aralar sende sınanıyorsun.. vücudunun zekatı onlar geçer hemencik inş..
gecmis olsun hayirlisiyla atlatirsin ins...
selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
samyeli,zeynep ve tosti tebrik ederim kızlar,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin...
Dua eden herkesten Allah razı olsun çok tşk ederim,Allah ne dileğiniz varsa versin aminnnn
Ablammm yeter ve kardeloş için 10ar okuycam ben sanırım sen bitti yazarsın akşam okurum Allah'ın izniyle
Beni soracak olursanız bugun son kontrolüme gittim cumarteside progesteron testi yapılacakmış bi tane büyük 22mm lik yumoşum var bi tane de 7mm de kaldı :)
Hayırlısı artık Rabbim isteyen herkese biran önce nasip etsin sağlıklı sıhhatli..
Allah'a emanet olsun hepinizi öpüyorum..
Canım estf ben şahsen kırılmadım.Gönüller bir olsun..Elma sirkesi zararı olurmu olmazmı bilmiyorum ama.Bir hadisi şerifte gebe kalmak isteyen kadınların eşki den uzak durması gerekir diye okumuştum..Gerçi hiç elma sirkesi içmedim ekşimidir onu da bilmiyorum ama araştırıcam senin için..kusura bakmayın sizleri kırdıysam herkez birbiriyle çok iyi sohbet ediyor bende sizin gibi sıkı fıkı olmak istedim teşekkür ederim herkese cvplarınız için beni çok mutlu etti bu arda sorum şu hamile kalmak istiyorum ya zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum acaba bir zararı olurmu bir bilginiz varmı canlarım ya
Dilerim bebişinin yerleşme kanamasıdır canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..Şubatın 7sinde aşımala yaptırdım kızlar. Normalde 22-23ünde adet olmam gerekiyor ama belirtileri çok erken başladı bugun kanverengi giibi akıntı geldi sizce normalmi? sanırım tutmadı
Bozma moralini tatlım vardır bunda da bir hayır..Yeni döneminde pozitif sonuçlar alman dileğiyle sevgiler....kuşumm ben bugün regl oldum moralimbozuk bitanem ya napiyim hayırlısı(((
umarım eşin anlaşmaya sadık kalır canım seni üzmez
sevtunum nasılsın canım işallah hersey yolundadır geçmişi okudum kuş almışın ismi tombulmuş ayyyy ne tatlı
canım elixsircim nasılsın işallah hersey yolundadır geçmişe baktım bi sıkıntın yok çok şükür,tez zamanda bizlerinde öyle güzel bebekleri olacak ALLAHIN izniyle buarada bende çok seviyorum o reklamı
tanışmak nasip olmadı canım senle denk gelemedik malesef işallah karşılasırız burda,geçmiş olsun canım ananene ve annene,ALLAHIM acil şifalar versin ALLAH sendende razı olsun onlara yaptığın hizmetler için RABBİM gönlünün muradını versin
durucum merhaba senlede tanışamadık ben bu aralar giremiyorum,,,,adet günün geçmiş RABBİM görmek istediğini göstersin gözlerine işallah,,,ALLAH gönlündeki muradı versin
kötü düşünme pelincim ALLAH büyük,bence hiç bişey çıkmıcak hersey tertemizdir işallah
garipcim hayırlı uğurlu olsun eviniz canım,üzülme ugrayamadığın için işlerin olmasa muhakkak uğrarsın
ne güzel bi paylaşım çok saol canım
iyi akşamlar canım biraz geç oldu ama geçmişteydim:)
merhaba canım senlede tanişamadık henüz,ben geçmişten çıkamadım,ben çıktım siz gittiniz
ayyyy canım işallah işallah işallah bu yazı tez zamanda gerçek olur ALLAH büyük
geçmiş olsun yavruya ALLAHIM ŞAFİ adıyla şifa versin işallah
Bu test hakkında bilgim yok canım işallah bişey çıkmaz tertemiz çıkar işallah sonuçların,,,,gelişmelerden haberdar et merak ederim ben,,,,
işallah canım
işallah işallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZİN
ALLAH bilir canım işallah tutmuştur sen rahat olmaya çalış çok önemli sıkma kendini olacağı varsada olmuyo kendimden biliyorum
hayırlısı arkadaşım işallah bidahaki aya patlatırsın müjdeyi kim bilir:))
İŞALLAH kızına bi kardeş gelir tez vakitte ALLAH büyükkkk
Kardelencim sen nasılsın işallah hersy yolundadır geçmişe baktım ama bi sıkıntın yok varsa ben göremediysem kusuruma bakma canım ama istegim iyi olmandan yana
ebrarım canım biraz geç oldu ama yeni gördüm doğum günün olduğunu iyi ki doğdun ALLAH bu yasını bebeğinle geçirmeni nasip etsin,sana ve nurgül arkadaşımıza dua okuyamadım biliyosun adetliyim çok isterdim ama elimde olmayan nedenlerden dolayıama gönülden amin diyorum bütün
dualara,,,,yaş 35 olmadan Göbüş burnuna degecek işallah böleeeeeee kocaman bi göbek işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,
birsencim merak ettim seni nasılsın yazmamışın hiç,,,,bana sitem etmiştin bi ara yazmıyosun diye cvp yazdım ama görmedin heralde,,,yazmazmıyım arkadaşım biz burda kardeş olduk artık,,,,kendine dikkat et canım ALLAHA emanet ol
arkadaşlarım söylemiştim daha önce eşimin yanında çalışıyorum eve gelince yada işyerindeyken fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum geçmişi okumaya gayret ediyorum nasıl olduğunuzu inanın çok merak ediyorum hepiniz çok çok çok iyi olun işallah,ben iyiyim çok şükür,,,yarın çapaya gitcem prolaktinimi tekrardan ölçtürücem bide brucella vardı bende ilaç kullandım geçtimi diye test yaptırıcam sonra ya çapanın dr larıyla devam edicem yada hikayesi benle aynı olan bi arkadaşla tanıştm kk da o bi dr önerdi ona gitcem hangisi hayırlıysa RABBİM ayaklarımı oraya yöneltsin işallah bu gün adetimin 4.günü 2 gün sonra bitiyor adet korunmayı bırakıcam korkuyorum ama bu defa belki olur düşüncesi beni cesaretlendiriyor umut fakirin ekmeği derlerya umut ediyorum işallah bu defa yavrumu koklamak nasip olur RABBİM büyük önce isteyen herkeze içi sıra bana bi yavru versin sağlıklısından işallahhhhhhhhh,,,,kendinize çok iyi bakın ALLAHA emanet olun arkadaşlarımmmmmmmmmm
Canım estf ben şahsen kırılmadım.Gönüller bir olsun..Elma sirkesi zararı olurmu olmazmı bilmiyorum ama.Bir hadisi şerifte gebe kalmak isteyen kadınların eşki den uzak durması gerekir diye okumuştum..Gerçi hiç elma sirkesi içmedim ekşimidir onu da bilmiyorum ama araştırıcam senin için..
kızlar bende anne olmak istiyorum ya ama korkuyorumbu evlilik biterse ben naparım çocukla diyede düşünüyorum ama bebekleri çok seviyorum dayanamıyorum arkadaşlarımı oldu![]()
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NURGÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 egal Duru_+ aleyna84+ samyeli26+ ragnev elixsir+ lagrima
maşallah yine kalabalık olduk üzülmüştüm kimse gelmiycek diye çok saolun canım arkadaşlarım![]()
Hayırlısıyla sen de anne olursun inşallah bacım.dualarımız tüm anne olmak isteyen kardeşlerimizemrb canım nasılsın bende yeniiim burda bende anne olmak istiyorummm.![]()
Çatlama bacım kısne sorcaktın kız merak ettim şimdik
sagol ela inşallah kötü bişi cıkmaz bugun alıcaktım eşim izin vermedi pazartesi tekrar gidiceksin o zamn alırtsın dedi haber ederim tabi yarın kontrolum var bakalım ne oolmuş yumurtalar
sagol bagnucum sen nasıl oldun amaliyat oldun mu
boncugum araştırdım yumurtalık kanseri şüpelerinde istıyolarmış bend korktum acıkcası sagol canım şimdilik takip yapıyolar ilerde ne olcak bakalım
amin sagol durucum sende akşam bi test yap kız ben catladım burdainşallah hamilesindir
![]()
Aminnnnnumarım allah bütün dualarımızı kabul eder bize hayırlı ve sağlıklı evlat verir....ben sizleri bulduğumda çok rahatladım çünkü bi tek benmişim gibi geliyordu bebek sahibi olmak isteyen ama varmış işte.........ALLAHIM SANA ELLERİMİZİ AÇIP DUA EDİYORUZ BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE İSTEĞİMİZİN HAYIRLISINI VER......AMİNNNNN AMİNNNN....![]()
Selam canım geçmişteyim bayağı bir yolum var buraya ulaşmak için umarım iyisindirbende okumuştum dört halifenin menkıbelerinde bu hadisi şerif i ekşi şeylerden uzak durulması gerektiğini..
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
EBRAR........................15
SEVTUN......................15
ANATOLİA...................10
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8
KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
YETER.........................15
SEVTUN......................15
EBRAR........................15
ANATOLİA...................10
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8
aleykum selam cnm inş test sonucun iyi cıkar yumoşlar istenilen büyüklüktemi anlama
ama inş öledir çatlar kolaycana bebişin gelir![]()
kız delü genemi kaçırdım seni bir araya gelemedik getti be![]()
uğur boncugum beğenmene sevindim
way canım kayracım sizlerde sağolun
yaaa ela ezelim nerelerdeee kardelenbhrda hiç gözükmüyor gül de yokeepeydirr özledim yaaaa
semra canım sen nasılsınn
yaa birsenin ağrıları vardı nasıl oldu acaba:26:
Canlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
ayy hadi inş canımmsinemcim 20 den sonra iyi diye biliyorum tabi fazla büyük olmamak kaydıyla hayırlısı artık beklicez çok sağol Allah razı olsun cnm
birsen iyiymişş cnm bende iyiyim sağolevet fıstığım bir türlü karşılaşamadık çok özledim kız seni
çok şkr iyiyim canım sende iyisindir inşallah
bende birseni çok merak ediyorum ağrıları ne durumda iyidir inşallah![]()
anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
ayy hadi inş canımm
birsen iyiymişş cnm bende iyiyim sağol![]()
mrb.daha 7 aylık evliyim ama polistik over sorunum var.tedavi görüyorum klomen kullandım bitti dün doktorumdaydım yumurtalığımın gelişmiş olduğunu ve bunun mucize olduğunu söyledi çok mutlu oldum cumartesi gidicem iğne yapıcak çatlaması için bekliorum canım hayırlısı olsunn...çok istiyorum bebek delisiyim....ya sen sende biraz bahsedermisin kendinde...![]()
Bu güzel bir gelişme canım yumoşlarının inatçı olmaması yani inşallah bebiş fazla zormayacak seni moralini yüksek tuthoşbulduk canım...daha 8 aylık evliyim ama polistik over var bende tedavi görüyorum.klomen kuulandım dün doktoruma giitim umduğundan daha iii olduğunu bi mucize olduğunu söyledi çünkü polistik over yumurtaları birz inatçı olurmuş ama benimki inatlık yapmadı çok mutlu oldum cumartesi çatlatma iiğnesi yapacak onu bekliyorum inşallah sonrada bebeğimi bekliyor olacağım.....ee sen anlat birazda.
Aynı acıları inşallah tekrar yaşamayacaksın canım benim..Üzülme inancını kaybetme dualarımız hepimiz içinbende pkoluyum 3 kez kaldım ama hep düştüü![]()
Sabret canım hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda anne olursunslm hanımlar..bee 1.5 yllık evliyim ve bebek istiyorum ekimden beri korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım.geçen ay doktora gittim hiç bir sorun yok dediler bakalım ay ne olack
Merhaba bacım..selam cnm ben aslında pek girmiyorum kk ya ama yazdığını görünce cevap vermek istedim bende çünkü bir zamanlar bana umut olacak birilerini aramak için tonlarca sayfa okurdum burda
ben varım cnm allaha şükür tedavisiz kendiliğinden geldi meleğim bende senin gibi başlarda panikoldum drlara taşındım klomenler kullandım ama olmadı nasip olmayınca olmuyor demekki sonra kendiliğnden hamile kaldım aşırı düzensiz adetlerime rağmen rabbbim sanada senin gibi bekleyen herkesede nasip etsin inşallah şunu anladım ki allah ne derse o zaman oluyo bu tedaviler falan da insanı strese sokup işleri daha da zorlaştırmaktan başka bir işe de yaramıyor
Tamam bebişim... düşünceli bacım benimHANIMLAR dua listelerini hazırladım
aslında sırada yeter ve kardelen49 vardı yanlız kardelenim burda olmadığı için duayı ertelememizi istedi sonrasındada derinim vardı ama kardeloş tedavide olduğu için onu öne almak istedim derinimde burda olsa oda buşekilde olmasını isterdi eminim .buarada tekrardan diyorum sevtunum,banum ve durucum siz nezaman isterseniz duayı ovakit yaparız tamammı canım arkadaşlarım
En doğru almışsın bacım riske girmemek en doğrusu.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..iyiyim canım benim cok sagol evet bugün gittim 4+1 daha cok küçük keseyi gördük yarın sabah tahlil vericem ben yarın akşam evime dönüyordum ama dr gitmesen daha ii olur dedi daha yeni ve cok küçük dedi uçak biletimide almıştım ama gitmekten vazgectim 3 hafta sonra gel dedi kalp atışlarına bakalım ondan sonra eve giderim inş.
sizleriçok ama çok sevdim sizlerle biraz olsun bekleme sürecini rahat bişekilde geçireceğim...beklerken sıkntıya girmeden böyle gülen insanlara bana destek olan insanlara çok ihtiyacım vardı....herkesin daha 8 aylık evli olmama rağmen (hımmm daha çoçuğu yokmu demeleri beni mahvediyor)....eşimde üzüldüğünü göstermioo ama ben anlıyorum hissediyorum...eşimin hakkını ödeyemem bütün kahrımı çekiooooo ONU ÇOK SEVİYORUM....EN BÜYÜK HAYALİM KOCAMA BEBEĞİME Bİ BEBEK VERBİLİMEK UMARIM YAPABİLİRİM ALLAHIMDA İZİN VERİRSE......
Canım benim insanların ne düşündüğünün hiç önemi yok salla gitsin milleti kız..Ağzı olan konuşuyor zaten...Takma kafana takarsan tedavini aksatmış olursun tedavinin yanında psikolojik durumda çok önemlidir bebiş için unutma sakın ..Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallahevet ama insanlar hiç öyle bakmıyolar.zaten yeni olmanın verdiği sabır var biraz yoksa kafayı yerdim...şimdi listedekilre bakıyodum ne çok seneler bebişsiz geçmiş allah ilk onlara sonra bana versin...onlar için daha zor sanırım bak bana abla haklısın daha yeni ama tedavi olmasaydım belki bunun farkına varamayacaktım....pkom var benim...
,KAYRAM29
,lagrima,
semraozsoy,
elixsir
,baybbb,
selammm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzznası gidiyoo ben daha iyileşemedim :2::2::2::2::2:hala gribim ve hala işe gidemiorummmm
sağol cnm geçmiş olsun yaaa,KAYRAM29
,lagrima,
semraozsoy,
elixsir
,baybbb,
selammm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzznası gidiyoo ben daha iyileşemedim :2::2::2::2::2:hala gribim ve hala işe gidemiorummmm
sağol canım benim inşşBu güzel bir gelişme canım yumoşlarının inatçı olmaması yani inşallah bebiş fazla zormayacak seni moralini yüksek tut
Aynı acıları inşallah tekrar yaşamayacaksın canım benim..Üzülme inancını kaybetme dualarımız hepimiz için
Sabret canım hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda anne olursun
Merhaba bacım..Çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah..
Tamam bebişim... düşünceli bacım benim
En doğru almışsın bacım riske girmemek en doğrusu.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Canım benim insanların ne düşündüğünün hiç önemi yok salla gitsin milleti kız..Ağzı olan konuşuyor zaten...Takma kafana takarsan tedavini aksatmış olursun tedavinin yanında psikolojik durumda çok önemlidir bebiş için unutma sakın ..Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallah![]()