Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay çok sevindim iyi olmanıza bende dün doktora gittim adetinin ikinci günü gel yumurta takibi yapıcaz falan dedi :26:

hadi bakalım cnm inş cok cok yumosların olurr:49:[/QUOTE]

boyum kadar oğlum var ama bu işler nasıl yapılır nasıl işler hiç bilmiyorum yumurta takibi hakında bilgisi olan varsa yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

selam mmm kendi adıma cevap vereyim hemen iyiyim yorgunluk var tabi azcık okadar... geçmiş olursun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.. ortalıkta salgın aman dikkat edin..
,KAYRAM29
,lagrima,
semraozsoy,
elixsir
,baybbb,

selammm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzz:3::3::3::3::3::3::3: nası gidiyoo ben daha iyileşemedim :2::2::2::2::2:hala gribim ve hala işe gidemiorummmm

selam canım çok şükür sen nasılsın çok geçmiş olsun ben grip olmuyan insan bile bu kış iki defa çok ağır grip
oldum pessssssssss

vallaa dikkat et sendee az önce haberlerde dinledim son beş yılda bu yıl kadar grip olan olmamış grip den yatanlar çığ gibi büyüdü diyor bende ilaç içemiyorum diyee sarmısak yuttum hergün ama şimdi pis pis kokuyorum :1:

sağol cnm geçmiş olsun yaaa

yhankss babbyyy

hadi bakalım cnm inş cok cok yumosların olurr:49:

boyum kadar oğlum var ama bu işler nasıl yapılır nasıl işler hiç bilmiyorum yumurta takibi hakında bilgisi olan varsa yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:[/QUOTE]

bende hiç yaptırmadım canım ama olusup olusmadına bakıyor catlama iğnesi ve ilişki öneriyormuss

beş yıldır evlıym eşimde varikosel vardı amalyat oldu bekliyoruz dua edin :49: hamiş olmak istiyorum:emir_bebek:

adetim biteli bir gün oldu desene bir aydaha bekliyecem ama olsun geç olsun güç olmasın rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah ay çok heycan lıyım kızzzzzzzzzzzz sanki ilk bebeğim

ilaçmııııııııııı allah yardım cım olsun hiçte ilaç kullanamam :59::59::59::59::59::59:
kız kullan ne olur kı hersey bebeıklerımız ıcın yeterkı bı ılcla olsun daha kotusu de var dusun ve sukret ınsallah ufacık bır mudahale ıle gelır bebekın
amma amcacı mışınız he,iyi bari gidinde gelin inşallah,şaka bi yana,aile bağlarının kuvvetli olması çok güzel.:81:
görüşürüz fıstık:39:
evet canım aıle baglarımız kuvvetlıdır zaten bır amcam var alt tarafı ama bu sefer huzunle dondum keske hıc gıtmeseydım hemde hıc allah yardımcımm olsun yıne gozumden yaş aktı akacak
Allah iyilikler versin canım benim hayvanlar güzeldir ben de isterim ama anam izin vermez sanırım hatunun alerjisi var...Bebişlerini kaybetmiş olmana çok üzüldüm,fakat umudunu asla yitirme benim kız kardeşimin rahimi iki bölmeden oluşuyormuş bu anlayana kadar 4 düşüğü oldu hepsi de 5-6 aylıklardı..Şu anda iki oğlu var rabbim uzun ömür versin inşALLAH...Rabbim sanada en kısa zamanda evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla...Hayatını kaybeden kardeşimize çok üzüldüm Allah rahmet eylesin..Allah ailesine sabır versin çok zor bir şey...Tatlım kalanlar öyle böyle yaşıyor vah gidene yaşı gençmiş gerçekten çok acı ....
kuzum ya demek kardesının de rahmı ıkı taneymıs nasıl bır mudahale gordu de bebeklerı oldu acaba ben de cıft rahımlıyım ondan soruyorum tatlım yanlıs anlama hamıleleıgınde rahmını mı dıktıler mı
canim bende asiri derecede adet duzensizligi var hap kukllanmadigim surece adet olamam ben.klomeni ilk 5ay boyunca hersey normaldi hatda 28.gunde adet olurdum..dr.verdigi gunlerde iliskiye girmeme ragmen olmadi isde bebek...klomeni 6.ayimda adet olmadi iki ayi bulmustu adet olamam sonra oldum yinede adet 7.ayimdaki hapimda kist ortaya cikti dr.muanesinde ozaman adet olamadim yaklisik 3aya yaklasmitim dr
.gittigimde ogrendim bende biliyordunuz kist olacagini neden bende kist sorunu cikardiniz siz yaotiniz falan demistim...sonra biraktim odr.zaten..

simdiki dr.sordum genelde 5aydan fazla kullanilan klomen kist yapabilir dedi normalde 3ay boyunca kullanilmasi lazimdi falan dedi...ben hic memenun kalmadim klomenden bana gic iyi gelmedi..bas agrisi migde bulantisi halsizlik kasiklarda agrilarvs..cok sikayetlerim vardi...insallah sende boyle bir sorun olmaz
canım agzımdan aldın onu dıcektım ne demek altı ay ben serophene le basladım tedavıye ve dr en faZLA 4 ay kullanacaksın demıstı bana bende aynı sekıldeydım tatlım ılacsız adet olmazdım bende glukoen dıye bır ılac var sen kullanıyormusun pkoluların hayat kurtarıcısı dıyebılrım

anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
canım cok ama cok gecmısler olsun tatlım allahım sıfalarını versın
Çok şükür ben de iyiyim sakin sakin bekliyorum ha geldi ha gelcek diye canım gelmeyi unutmuş olsun inşallah :9:
bekle bakalım bekle ama bu sefer kırmızılar gelmeyecek :49::emir_bebek::nazar:insallahhhh

KIZLAR GECMISI OKUYORUM YAVAS YAVAS GELIYORUM BAKALIM DAHA COK SAYFAM VAR YARIM KALIRSA BIRAZ DA YARIN OKUCAM KARDESIM GIDIYO YARIN OFFFFFFFFFFFFFFF

boyum kadar oğlum var ama bu işler nasıl yapılır nasıl işler hiç bilmiyorum yumurta takibi hakında bilgisi olan varsa yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

bende hiç yaptırmadım canım ama olusup olusmadına bakıyor catlama iğnesi ve ilişki öneriyormuss[/QUOTE]

hıııııııı anladım teşekkürler fıstığım ya bunlar vesile rabbim yeterki ol desin ama yinede insan oğlu sabırsız:84:

kız kullan ne olur kı hersey bebeıklerımız ıcın yeterkı bı ılcla olsun daha kotusu de var dusun ve sukret ınsallah ufacık bır mudahale ıle gelır bebekın

kayracım çok haklısın canım insan kendi kendineyken düşünemiyor ama hastaneye gidip gelince çok kötü oluyorum rabbim herkezin derdine derman olsun inşallah kıyaslamak hoş bişey değil ama insan oğlu karşısındakini görünce aklı başına geliyor rabbim affet sin bizi dertlilere derman olsun kardeşinde gidiyormuş allah kavuştursun tektatdan canım hayırlı yolculuklar dilerim

evet yeniiim ama çok çok olgunum yeri gelir sizlerle aynı fikirde olabilirim...ama ben hayatın tadını yeteri kadar çıkarttım bekarken.anne olmak istiyorum....bekaken de küçük anneydim kızkardeşime bakıyordum anne çalışıyordu ve kızkardeşim daha 12 aylıktı ona annlik yaptığımda yani anlarım bebek bakmaktan.bebek bakma duygusunu az çok bilirim ama anne olma duygusunuda tatmak eşimede babalık duygusunu tattırmak istiyorum çünkü onun yaşı büyük.onun yaşındaki arkadaşlarının hep var.çok istiyor tabi bende.umarım isteyen herkese verir allah...

yerim kız ben seni :16:

YA KIZLAR AZ ÖNCE HABERLERİ İZLİYODUM YİNE BİRİSİ 15 GÜNLÜK BEBİŞİNİ BIRAKMIŞ CAMİ AVLUSUNA YAA KAHROLUYORUM BU HABERLERE AĞLIYA AĞLIYA BİHAL OLDUM NOLUR OBEBİŞ BİZİM OLUVERSEYDİ .ALLAHIM SEN AFFET BENİ AMA DAYANAMIYORUM BÖYLE İNSANLARA .Akıl ver yarabbim sen bu cahillere :43::43::43:
Allah hayırla ıslah etsin,maalesef hayatta böyleleri de var canım :44:

canım bende idare ediyorum işte doktora gittim kist oluştuğu için yasmin diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum aranızda bu ilacı kullanan var mı merak ettim sizler neyaptınız bu arda bende dua okuyabilirim artık
Canım ben de kullanmıştım yasmin yumurtlamayı baskılayıcı bir ilaç doğum kontrol hapı gibi.Bende de kist vardı tedavilerden dolayı..kullandım kist kayboldu o dönemler de..

kistim için ama benim ksit hala duruyooo 5 cm fln gitmek bilmediii:43:
5 cm bayağı büyükmüş kist mi miyom mu acaba canım :44:
kızlar nasılsınız hepinize beni düşündüğünüz için teşekkür ederim inanın 3-5 gündür alıntı yapamadığım için çok üzülüyodum bugün o kadar uğraştım tek tek alıntı yaptım hepinize ama tam yollamaya az kaldı elektrikler gitti tekrar yapmayada sandalyede oturmaya üşendim fazla ourunca ağrım oluyo inanın çok üzüldüm ağrılar hala geçmedi ama inşallah geçer dualarınız içinde ebrarımla tutişin ablasına aminn inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder Allahım
Kıyamam ben sana üzülme kız acım hepimiz zaman zaman böyle kaçırıyoruz geçmişi..duaların için bende tekrar tekrar aminnn diyorum ...
Kızlar benim ameliyat galiba gene iptal boğazlarım hala geçmedi safra kesesi ameliyatı yetmezmiş gibi birde bademciklerin alınması lazım çok kötü durumda dedi doktor Allahım iyilikler ver yarabbim diyarum bu yıl çok herşey üstüste geldi inşallah gelen baharla benimde hayatıma güneş doğar.Zaten ameliyattan korkuyorum birde iptallaer oldukça daha fena oluyorum.
Canım benim üzülme ertlenmesinde de bir hayır vardır mutlaka..Bademcik olayını bilirim insanın anasından emdiği sütü burnundan getirir :59: Acil şifalar diliyorum tatlım..

arkadaşlar merhaba ben size bişiy sorucam ya ben ocak 22de adet olmam gerekiyordu ama olmadım ilk başta idarar testi yaptım çıktı hemde 2 3 tane denedim kan testi yaptırdım çıkmadı halada hastalanmadım sizce hamilemiyimdir..ayrıca hiç bu kadar da geckmedi..yadımcı olurmusunuz..
22 ocaktan bu yana bayağı bir zaman geçmiş tatlım..Bana kalırsa vakit kaybetmeden bir dr. gitmelisin.

ya onlar sinek değildi beeeeeeeeeeeeeee kuşdu dedim sana değilmi :47:
neyse şimdide kocişimlen ben :69:beğenmene sevindim :62::62:
bende demiştim sana senin gülünde süper
:9::9::9::9::9:

iyiyim çok şükürsen nasılsın canım..
Sağol tatlım iyi diyelim iyi olsun inşallah ...
beş yıldır evlıym eşimde varikosel vardı amalyat oldu bekliyoruz dua edin :49: hamiş olmak istiyorum:emir_bebek:
Canım geçmiş olsun diyelim..İnşallah en kıza zamanda bebişine kavuşursun..Ameliyat sonrası dr. eşine takfiye vitamin vs... verdi mi ?

kızlar ne habersiniz nasıl gidiyor
Bacımm yetişemedim sana galiba sağol canım sen nasılsın :16:

iyiyizz sağoll sen nasılsın.. diğer kızlar geçmişteler hala :)
Valla bitiremedim tatlım ya benim kociş bu gün ev de otur kalk otur kalk..:44: diğer taraftan sancım var..Birazdan mama hazırlamaya mutfağa giricem işte böyle bitiremedim :59:

rabbim daha fazla bekletmesin
inşşşşşşşşş :49::49::49::49::49:bebişini göndersin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Aminnnn.......

semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde

inşallah ebrarcığım sağ olasın allah rağzı olsun hepimizin melekleri gelsin inşallah canım cım:49:

Back
X