SAOL CANIM KÖY KÖY İŞTE VALLA BANA NE SEHIR NEDE KÖY FARKLI GELMIYOR ARTIK GALIBA IKISINE DE DOYDUM EREDE OLURSAM OLAYAIM AMA YANIMDA ESIM VE BEBISIM OLSUN ARTIK SANA DA KOLAY GELSIN CANIM TADILAT VE TASINMA KOLAY DEGIL HICcanim cok gecmis olsunrabbim annene ve annanene sifa versin insallah..ayrica yogunlugumdan dolayi yazamadim,kusura bakma esin ile sorunlarinizin cözumlenmesine sevindim
allah mutlulugunuzu artirsin
haaa söyle iyi bak tobula bakemsaka bir yanada kiz yanlis anlamisim ben yaaa,yalilik zor zanat sevtuncum,idare ediveee,niccen gariiii
iyi gezmeler kayracim,ne guzeldir köy havasiiii.cok sevrim ama hic köyumuz olmadiiiallahtan evlendimde esimin bir köyu varrr
ebrarim ve nurgulcum,yarin evde degilim aksam evde olacagim,duaniza katilamayacagim ama simdiden gönulden amiiin diyorum..rabbim bu okunan dualari hayirli evlat sahibi olmaniza vesile eylesin![]()
insallah ebrarim insallah
öylemiii,insallah simdi daha iyidir.rabbim sifa versin..![]()
yeterim dun yazdim ama görmedin sanirim..insallah daha iyidir esin,sanirim dun oldu esin ameliyat dimi,yoksa diger carsamba miii,allah sifa versin canim
allah razi olsun canim,cok guzel bir paylasimdii
canim benim uzulme,herkes kendine eder..sen elinden gelen saygini yap kii yaptigini biliyorum..sana yapilan adaletsizce davranislarida allaha havale et canim
kizlar vaktim sinirli oldugu icin,belli bir yere kadar alinti alabildim..insallah gerisini daha sonra yaparim..![]()
ya pelınım ben sana ne dıyım kuzum ya bana bak dıyorum baska da bısey demıyorum halımı bılıyosun anlatmaya gerek yok zaten ınsallah olacak de umutsuzluga kapılma ama bu aralar bende o moddayım da benımdurum daha bı vahım tabııııcok sagol canım benim haklısın ama dedigin gibi bazen böyle düşünceler olabiliyo bide doktora gittim testlerımde kötü bişey cıkcak diye korkuyorum ama yinede hayırlısı olsun hic bir zaman isyan etmiyorum sadece bi kac gündür bebek konusunu kafama cok takıyorum...
canım dusuk rıskı mı oda ne dıcem sımdı ben dusurdum bıle pkonun dusuk rıskını kafaya hıc takma bence bak bana hem pkodan gelen dusuk rıskı hemde cıft rahımden dolayı erken dogum rıskım var bıtanem ılacla halledılıyo pkonun kı bunu hıc dusunme rahat ol ınsallah bıseycık olmaz kuzumbak canim beterin beteri var hesabi benim esimde hic bir sorun yok bende polikistik over hastasiyim hamile kalsam bile benim normal hamileliklere karsilik dusuk riskim daha yuksek...surekli ilaclar kullanmak zorundayim cunku adet kesinlikle olamiyorum kaldiki bebegimi kucagima almak...en ust duzeyde yumurtlama sorunum var buna bagli olarak vatlamam falan filen bir tak duzgun hsg filmim temiz okadar...bu polikistik over hastaligi doogusdan gelir veya genetikdir..bnmkisi dogusdan bak rabbim ne eylerse guzel eyler insallah bana bunu verdiyse vardir bir bildigi de vermistir...sakin olmaya calis allahin izniye olur sen rabbime sigin seni en cok huzura o kavusturur...allah gonlune gore verir insallah![]()
kuzum ınsallah gerck olacak bırgun ve ınsallah kotu bısey cıkmaz testınde hemen en kotusunu dusunmeah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...
canım derınıme selam sole benden de gokceme de acıl sıfalr versın rabbım canım benım ya kıyamam onakızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa
ben sana demedımmı sukurler olsun bısey yok bakebrarcım dualarımı okudum bütün herkese teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz için tek tek alıntı yapamadım pc de sorun var bazıları gitti kusura bakamyın dr gitim herşey normalmiş sadece ağrı sebebi yorguluk ve bebeğin büyümesi dedi dikkat et yorulmam dedi neyse herkese teşekkür çıkmam lazım sonra görüşürüz bye

canım onundekı engeller bır bır asılır ve bebısın gelır ınsallahumarım eşin anlaşmaya sadık kalır canım seni üzmez
sevtunum nasılsın canım işallah hersey yolundadır geçmişi okudum kuş almışın ismi tombulmuş ayyyy ne tatlı
canım elixsircim nasılsın işallah hersey yolundadır geçmişe baktım bi sıkıntın yok çok şükür,tez zamanda bizlerinde öyle güzel bebekleri olacak ALLAHIN izniyle buarada bende çok seviyorum o reklamı
tanışmak nasip olmadı canım senle denk gelemedik malesef işallah karşılasırız burda,geçmiş olsun canım ananene ve annene,ALLAHIM acil şifalar versin ALLAH sendende razı olsun onlara yaptığın hizmetler için RABBİM gönlünün muradını versin
durucum merhaba senlede tanışamadık ben bu aralar giremiyorum,,,,adet günün geçmiş RABBİM görmek istediğini göstersin gözlerine işallah,,,ALLAH gönlündeki muradı versin
kötü düşünme pelincim ALLAH büyük,bence hiç bişey çıkmıcak hersey tertemizdir işallah
garipcim hayırlı uğurlu olsun eviniz canım,üzülme ugrayamadığın için işlerin olmasa muhakkak uğrarsın
ne güzel bi paylaşım çok saol canım
iyi akşamlar canım biraz geç oldu ama geçmişteydim:)
merhaba canım senlede tanişamadık henüz,ben geçmişten çıkamadım,ben çıktım siz gittiniz
ayyyy canım işallah işallah işallah bu yazı tez zamanda gerçek olur ALLAH büyük
geçmiş olsun yavruya ALLAHIM ŞAFİ adıyla şifa versin işallah
Bu test hakkında bilgim yok canım işallah bişey çıkmaz tertemiz çıkar işallah sonuçların,,,,gelişmelerden haberdar et merak ederim ben,,,,
işallah canım
işallah işallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZİN
ALLAH bilir canım işallah tutmuştur sen rahat olmaya çalış çok önemli sıkma kendini olacağı varsada olmuyo kendimden biliyorum
hayırlısı arkadaşım işallah bidahaki aya patlatırsın müjdeyi kim bilir:))
İŞALLAH kızına bi kardeş gelir tez vakitte ALLAH büyükkkk
Kardelencim sen nasılsın işallah hersy yolundadır geçmişe baktım ama bi sıkıntın yok varsa ben göremediysem kusuruma bakma canım ama istegim iyi olmandan yana
ebrarım canım biraz geç oldu ama yeni gördüm doğum günün olduğunu iyi ki doğdun ALLAH bu yasını bebeğinle geçirmeni nasip etsin,sana ve nurgül arkadaşımıza dua okuyamadım biliyosun adetliyim çok isterdim ama elimde olmayan nedenlerden dolayıama gönülden amin diyorum bütün
dualara,,,,yaş 35 olmadan Göbüş burnuna degecek işallah böleeeeeee kocaman bi göbek işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,
birsencim merak ettim seni nasılsın yazmamışın hiç,,,,bana sitem etmiştin bi ara yazmıyosun diye cvp yazdım ama görmedin heralde,,,yazmazmıyım arkadaşım biz burda kardeş olduk artık,,,,kendine dikkat et canım ALLAHA emanet ol
arkadaşlarım söylemiştim daha önce eşimin yanında çalışıyorum eve gelince yada işyerindeyken fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum geçmişi okumaya gayret ediyorum nasıl olduğunuzu inanın çok merak ediyorum hepiniz çok çok çok iyi olun işallah,ben iyiyim çok şükür,,,yarın çapaya gitcem prolaktinimi tekrardan ölçtürücem bide brucella vardı bende ilaç kullandım geçtimi diye test yaptırıcam sonra ya çapanın dr larıyla devam edicem yada hikayesi benle aynı olan bi arkadaşla tanıştm kk da o bi dr önerdi ona gitcem hangisi hayırlıysa RABBİM ayaklarımı oraya yöneltsin işallah bu gün adetimin 4.günü 2 gün sonra bitiyor adet korunmayı bırakıcam korkuyorum ama bu defa belki olur düşüncesi beni cesaretlendiriyor umut fakirin ekmeği derlerya umut ediyorum işallah bu defa yavrumu koklamak nasip olur RABBİM büyük önce isteyen herkeze içi sıra bana bi yavru versin sağlıklısından işallahhhhhhhhh,,,,kendinize çok iyi bakın ALLAHA emanet olun arkadaşlarımmmmmmmmmm
uzulme be guzelım en azından kırmızıların duzenlı gelıyocumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz
amin amin binlerce nihayetsiz amın dıyorum![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NURGÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
Kendime dua yapmakda tuhaf oldu yaa![]()
duana canı gonulden amın dıyorum ablacım duayı en cok hak eden sensın bızımkılerle de az ugrasmıyosun yanı garıp gelmesın kendıne dua etmek optum
kızlar bıraz da sonra devam edıcem grusuruz