Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım görmemişindir önemli değil,,,,nasılsın o sölediğin dr devam ediyosun dimi
sana da iyi haftasonları canım
ah canım benim,o düşünce bendede var ilki doğsa 1 yaşında 2.kucagımda 6 aylık 3.ise bu ayın sonunda doğacakta yani bu günlerde doğum telaşındaydım ama bunları düşünmek bize fayda etmiyo sadece üzülüyoruz eee bebeklerimizde üzülünce geri gelmiyo o zaman önümüze bakıcaz huzurlu bi şekilde dua ede ede tekrar denicez işallah yavrularımızı tez vakitte kucamıza alırızda yasadığımız kötü günleri unuturuz
hakkında hayırlısı olsun canım
çok geçmiş olsun dayına canım,,daha dur iyice gör kırmızıları ondan sonra,,,,,olmazsada napalım canım ALLAHIM bidahaki aya güldürür yüzünü canım benim sen yeterki sağlıklı ol gerisi mühim deil önce sağlık
hadi bakalım işallah ALLAHIM yüzünü güldürür canım,,,,ettiğin dualar içinde çok saol,,,,
Evet canım çapayı düşünüyorum birde 2 tane dr var aklımda özel muayenehaneleri var bakalım,,,,ayaklarım nereye götürürse beni oraya gitcem,,,,hayırlısı işallah,,,bu arada yasadığım hersyi yapılan tedavileri en ince ayrıntısıyla sizlere yazıcam benim yasadığım sorunları yasayan arkadaşlarıma fikir olur,,,iyi dileklerin için çok çok çok teskür ederim durucum...
geçmiş olsun canım,,,dikkat et kendine
işallah RABBİM daha fazla bekletmez hiçbirimizi arkadaşım
kendi adıma iyiyim yetercim sen nasılsın
görüşürüz canım oğlunu öp bizim yerimize
ebrarım sevtuncum birsencim kardelencim canlarım öptüm sizleride çok çok çok
canlarım nasılsınız ben iyiyim adetim bitti bitecek benimki 6-7 gün sürüyor ondan sonra bakalım![]()
iyi aksamlar kizlar size ben kacarrrAllah hepinizin yardimcisi olsun ins dualariniz kabul olurrrr:)))))))
allah kabul etsin dua ya yetişemedim ama bende ayrı olarak dua ettim canımmm inşallah en kısa zamanda nur topu gibi bebişleriniz olur![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NURGÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
EBRAR........................15
SEVTUN......................15
ANATOLİA...................15
WAY...........................15
ELİXSİR......................15bitti
EMEL5........................10
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8
KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
YETER.........................15
SEVTUN......................15
EBRAR........................15
ANATOLİA...................15
WAY...........................15
ELİXSİR......................15bitti
EMEL5........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8
sunger aleyna84 bacılar geride mi kaldınız![]()
İyi eğlenceler canımaynen öyle canım şimdide kaçıyom iy,i akşamlar gezmeye gidiyoz kocişle byyyyyyy
allah iyligini versin bu yaza hamile olsak ne güzel olur nasıl bişey öyle merak ediyorum ki....
iyiyim abla çok şükür.yoğunum ve yorgunum sadece,misafirlerim oluyo boş olduğum günlerde yavaş yavaş temizlik yapıyorum kapı dolap dip köşe işte.sende iyisindir inş.saol selinam allah razı olsun kuzum buarada dünde yazdım gözükmüyosun girip hemen çıkıyosun iyisin değilmi kuzum
saol sevtunum ağzına yüreğine sağlık mevla dualarımızı kabul etsin inşallah
demek döndün kuzum iyi yapmışsın boşver iyi etmişsin eniştenin sülalesiyle birarada olmakdansa
sende o nazarboncuklu bölümde olucan bebem tez vakitte inşallah
delüyümm dimi napıyım kuzu yaa bu bebişler delirtti iştebende seni seviyom sevtunum
![]()
geçmiş olsun canım dayına acil sifalar Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş.Canlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
yaa canım inşallah düzelir de bir an önce iyileşirsin allah bir an önce şifa versin kibSağol canım inşallah b iran önce iyileşirim.
Valla kızlar istanbul avrupa yakasında olanlar hasekiye gidin randevu netten alınıyor hiç bekletmiyolar beş kuruşda vermiyorsunuz.
Safra kesesi canım ama bir türlü boğazlarım düzelmedi.
Toplar canım eğer çok büyük sorun yoksa 6 aya olur inşallah büyüklerimiz demezmi düşüğün ayağı içerde olur diye sakın ümidini kaybetme.
öle canım ya ne yapacağız kaderde ne varsa o olacak artık elden gelen yok allah ne yazdıysa o aman canım sen kendine dikkat et bi sorun olmadan kucağına al inşallahteşekür ederim elacım çok şükür azaldı ağrılarım fazla ayakta kalınca dolanınca artıyo inşallah tahlillerin temiz çıkar
kız kardeloş nerde geziyodun ne işin vardı bakıım nasılsın özlettiniz kendinizi
evet canım iltihap yok inşallah olmazda gerçi çok su içiyorum wc yede çok gidiyom inşallah hayırlısıyla ameliyatlar çabucak biter
ebrracım nasılsın pazarınız güzelmi ben pendik pazarına gitmiştim cumartesi ama pahalı
sanada iyi hafta sonları tosti ya kocişine diyince hamiş olduğunu ne dedi yanındaykenmi söyledin merak ettim bide ticker yapsana bizde bilelim ne kadarlık
ah canım o kadar düşünüyoruzki kafamız allak bullak oluyo benimde bebişim dursaydı şimdi 4 aylık kucağımda olacaktı ama olacağı varsa oluyo yoksa ne yaparsak yapalım hiç bişey elden gelmiyo sabrederek hayırlısını istiyoruz neyse ben iyiyim ağrım hafifledi çok ayakya durursam oluyo sende kendini üzme dikkat et
yaaa canım gecmiş olsun allah bir an önce şifasını versin allah bir an önce bebiş nasip etsin inşallahCanlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
ahhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya çok üzüldüm ama kafana takma moralını bozma inşallh bidaki aya böle bölekuşumm ben bugün regl oldum moralimbozuk bitanem ya napiyim hayırlısı(((
canım nasılsın doktora gidecekmişsin ben öle duydum bi sorun yok demisemroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde
inşallah ebrarcığım sağ olasın allah rağzı olsun hepimizin melekleri gelsin inşallah canım cım![]()
canım ben bi paylasım yaptım bu konuda okudun mu??????????
]kizlar bisey sorcam bu sperm hareket yavasliligi cok buyuk sorun degildir dimii yani asilmayacak kadar
canım böyle eşya alma hevesin yarıda kalmasın böyle olunca mutlaka hüsranla sonlanıyo dikkar et bu konuyaesim sevgililer gunu hediyesi bebek tulumu almis cok begendigim bi tulumdu aksam baktim baktimm dedim bunu giydirecek bebegim ne zman olcak 1 bohca bebek kiyafetim var begendigimi heveslenip aliyorum hepte kiz :85:cok istiyorum bi kizim olsun((
öle canım ne kadar kafamıza takarsak o kadar zamanda olmuyormus artıkdüşün memeye çalışıyorum sağol arkadaslar cevap yazdığınız içinolsun canım görmemişindir önemli değil,,,,nasılsın o sölediğin dr devam ediyosun dimi
sana da iyi haftasonları canım
ah canım benim,o düşünce bendede var ilki doğsa 1 yaşında 2.kucagımda 6 aylık 3.ise bu ayın sonunda doğacakta yani bu günlerde doğum telaşındaydım ama bunları düşünmek bize fayda etmiyo sadece üzülüyoruz eee bebeklerimizde üzülünce geri gelmiyo o zaman önümüze bakıcaz huzurlu bi şekilde dua ede ede tekrar denicez işallah yavrularımızı tez vakitte kucamıza alırızda yasadığımız kötü günleri unuturuz
hakkında hayırlısı olsun canım
çok geçmiş olsun dayına canım,,daha dur iyice gör kırmızıları ondan sonra,,,,,olmazsada napalım canım ALLAHIM bidahaki aya güldürür yüzünü canım benim sen yeterki sağlıklı ol gerisi mühim deil önce sağlık
hadi bakalım işallah ALLAHIM yüzünü güldürür canım,,,,ettiğin dualar içinde çok saol,,,,
Evet canım çapayı düşünüyorum birde 2 tane dr var aklımda özel muayenehaneleri var bakalım,,,,ayaklarım nereye götürürse beni oraya gitcem,,,,hayırlısı işallah,,,bu arada yasadığım hersyi yapılan tedavileri en ince ayrıntısıyla sizlere yazıcam benim yasadığım sorunları yasayan arkadaşlarıma fikir olur,,,iyi dileklerin için çok çok çok teskür ederim durucum...
geçmiş olsun canım,,,dikkat et kendine
işallah RABBİM daha fazla bekletmez hiçbirimizi arkadaşım
kendi adıma iyiyim yetercim sen nasılsın
görüşürüz canım oğlunu öp bizim yerimize
ebrarım sevtuncum birsencim kardelencim canlarım öptüm sizleride çok çok çok
canlarım nasılsınız ben iyiyim adetim bitti bitecek benimki 6-7 gün sürüyor ondan sonra bakalım![]()
nasilsiniz kizlar.....
durucum tel. yzziyorum biraz zor oluyo sen nasilsin kirmizilar gelmis insallah bu ay gelmez de senin halayini cekeriz canim
can9ım bende bır pkoluyum kısaca anlatmaya calısayım pkomu ogrendıgımde evlenmeme ıkı ay vardı ve ben artık ılacsız adet gorememeye kadar gelmıstım evlendım ve bana dr hayat boyu kullanmam ıcın glukofen dıye bır ılac verdı uc ayda dogum kontrol hapı kullandım adetlerım duzelsın dıye esımlede ayrı sehırlerde calısıyoduk bebek olayı falan yoktu yanı o zaman neyse ben evlendıkten bes ay sonra ıstıfa ettım ve esımın yanınan geldım bebek ıstemeye basladım dr dedı kı 6 ay deneyın olmazsa gelırsın tedavıye baslarız ve ben ucuncu ayımda streslenmeye basladım ve tekrar gıttım dedım kı ben altı ay denemek ıstemıyorum hemen baslayalım ve dr bana serophene dıye bır ılac verdı 4 ay kullan olmazsa gel dedı bende kullandım ılk ayımda hamıleydım sukurler olsun kı ama ne yazıkkı bes aylıkken kaybettım bebegımı ama yınede hamıle kalabıldıgımı bılmek bıle allahın ıznı ıle cok gusel canım hem dr ların en yuz guldurucu hastalık olarak buldukları bsey bu ayrıca drun senı cok fazla korkutmus dusun yanı ben yumurta takıbı bıle olmadan allahımın ıznı ıle once ve o hapla hamıle kalabıldım yanı demekkı hem buyudu hemde catladı bence hersey guzel rabbımde bıtıyor sakındr a da fazla takma benım drum gayet yuz guldurucu seyler solemıstı ole de oldu ama ben farklıbır problemden dolayı kaybettım canım ınsallah okursun bunları uzulme yanıkızlar polistik over sorunu olan varmı benim ki gibi varsa biraz aydınlatsanız nasıl olur?bu tedaviden hamş kalan varmı süresi uzunmu tedavinin....?lütfen aydınlatın bildiklerininzi![]()
amin bıtanem sen nasılsın esın nasıl keyfınız yerındedrı ınsallahhayırlı cumalar arkadaşlar,
Allah mübarek cuma hürmetine, Peygamberler hürmetine, Son Peygamber Habibullah hürmetine, Ashab-ı kiram hürmetine, gelmiş geçmiş tüm eren evliya hürmetine dualarınızı kabul eylesin, cümlemize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
ah kuzum ya dr senı nasıl korkutmus aslına bır cok kısı klomen serophene ve benzerı haplara hemencecık karsılık verıyor yanı u mucıze degıl bılmsel olarak kucuk bır hormondestegı yanı tabı once rabbımın ıznı ıle tekrar soluyorum he dusuk rıskı konusuna gelınce ılk uc ay gukofen yada glukofaj kullanıyorsun ve sonra rısk ortadan kalkıyor tatlım sakın onları da dusunmene güzel bi sorunun yok işte benim ki gibi tedavi beklemeyecksin....senin adına sevindim.birz bekle bekelım sabret olur inşallah hayırlı sağlıklı bi bebişin?canım benim dua et allahu teala dioki inandırın bana ne isterseniz isteyin....candan isteyin haykırıp isteyin dio şükret bol bol hepi iii düşün iii olsun.....bak benim sorunum çok kötüydü doktorum bi nevi umutsuzdu ama dün onu şaşırttım bi mucize gerçekleşti yumurtam gelişti cumartesi iğne yapıcak çatlatmak için inşallah oda tutacak bi bebişim olacak.....allahım nolur bize bu güzel duyguyu yaşat.AMİNNNN.![]()
kesınlıkle katılıyorum canım ama dr lar da bır vesıle sonucta ucunu da bırakmamak lazım rabbım yavrunu sana bagıslasınselam cnm ben aslında pek girmiyorum kk ya ama yazdığını görünce cevap vermek istedim bende çünkü bir zamanlar bana umut olacak birilerini aramak için tonlarca sayfa okurdum burda
ben varım cnm allaha şükür tedavisiz kendiliğinden geldi meleğim bende senin gibi başlarda panikoldum drlara taşındım klomenler kullandım ama olmadı nasip olmayınca olmuyor demekki sonra kendiliğnden hamile kaldım aşırı düzensiz adetlerime rağmen rabbbim sanada senin gibi bekleyen herkesede nasip etsin inşallah şunu anladım ki allah ne derse o zaman oluyo bu tedaviler falan da insanı strese sokup işleri daha da zorlaştırmaktan başka bir işe de yaramıyor
bebısım hastalandıgımdan dolayı benı lıstye yazmadın herhalde ıyıde yapmısın kuzum zaten hastaeye yatcagım ıcın bu hafta okuyamazdım herhalde dusuncelı bebegım benımsaol tatlışım ağzına sağlık![]()
sende selmalarımı ılet kuzumya bu kardeloş nerelerde bugün hiç uğramadı merak ettim
ayrıca kardelen49un hepinize çok selamı var![]()
ah yesınler onun kesesını allah tamamına erdırsın tostıcım dua et bızedeiyiyim canım benim cok sagol evet bugün gittim 4+1 daha cok küçük keseyi gördük yarın sabah tahlil vericem ben yarın akşam evime dönüyordum ama dr gitmesen daha ii olur dedi daha yeni ve cok küçük dedi uçak biletimide almıştım ama gitmekten vazgectim 3 hafta sonra gel dedi kalp atışlarına bakalım ondan sonra eve giderim inş.
ınsallah hayallerın gercek olur tatlım ama bırazcık kızıcam sana ıznınle daha cok kucuksun bu bır ve cok panıksın bu ıkı yapma bole kendıne zararsizleriçok ama çok sevdim sizlerle biraz olsun bekleme sürecini rahat bişekilde geçireceğim...beklerken sıkntıya girmeden böyle gülen insanlara bana destek olan insanlara çok ihtiyacım vardı....herkesin daha 8 aylık evli olmama rağmen (hımmm daha çoçuğu yokmu demeleri beni mahvediyor)....eşimde üzüldüğünü göstermioo ama ben anlıyorum hissediyorum...eşimin hakkını ödeyemem bütün kahrımı çekiooooo ONU ÇOK SEVİYORUM....EN BÜYÜK HAYALİM KOCAMA BEBEĞİME Bİ BEBEK VERBİLİMEK UMARIM YAPABİLİRİM ALLAHIMDA İZİN VERİRSE......
bu nedemek sımdı emelcım ben pko oldugumu ogrendıgımde 23 yasındaydım ben ne yapmalıyım pekı senın dusuncene gore canımyok demi seninde bebiş varmı?üzülme olur mutlaka hem ben 18 im ama ya kendime baktırmasaydım aman daha yaşım küçük olur deseydim vaktim geçseydi o zaman ne yapardım?
ben de gordum bebeısım onu yaaa allahım sen bılırsın dıyorum baska da bısey dıyemıyorumYA KIZLAR AZ ÖNCE HABERLERİ İZLİYODUM YİNE BİRİSİ 15 GÜNLÜK BEBİŞİNİ BIRAKMIŞ CAMİ AVLUSUNA YAA KAHROLUYORUM BU HABERLERE AĞLIYA AĞLIYA BİHAL OLDUM NOLUR OBEBİŞ BİZİM OLUVERSEYDİ .ALLAHIM SEN AFFET BENİ AMA DAYANAMIYORUM BÖYLE İNSANLARA .Akıl ver yarabbim sen bu cahillere![]()
ınsallah kıstın bır an once erır tatlım da daha fazla ugrasmassın allahım sen duy sesımızıebrarcım pıhtılaşmayı söylemedim zaten biliyoda bende daha öncede kist oluşmuştu ozaman primolutmuydu neydi ilacın adı onu vermişti o benim bacaklarımı mahfetmişti sanırım oyüzden bunu verdi inşallh bu ay kist erirdi bidaha ki ay kullanmam
canım ben safra kesesı amelıyatı oldum ınan bıseycık yok tatlım bademcık ıse ondan da kolay sen ıyıles de bır an oce ol amelıyatlarını sonrada yegenımız gelsın ınsallahKızlar benim ameliyat galiba gene iptal boğazlarım hala geçmedi safra kesesi ameliyatı yetmezmiş gibi birde bademciklerin alınması lazım çok kötü durumda dedi doktor Allahım iyilikler ver yarabbim diyarum bu yıl çok herşey üstüste geldi inşallah gelen baharla benimde hayatıma güneş doğar.Zaten ameliyattan korkuyorum birde iptallaer oldukça daha fena oluyorum.
canım gecmıs olsun cok usuldum allah sıfalar versınCanlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
canım gecmıs olsun kendıne dıkkat et tamammmı bebıse de,KAYRAM29
,lagrima,
semraozsoy,
elixsir
,baybbb,
selammm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzznası gidiyoo ben daha iyileşemedim :2::2::2::2::2:hala gribim ve hala işe gidemiorummmm
sana da gecmıs olsun kuzu sen hem kendıne dıkkat et hem de yakısıklıya bulastırma heeeeeeeeeeeeselam canım çok şükür sen nasılsın çok geçmiş olsun ben grip olmuyan insan bile bu kış iki defa çok ağır grip
oldum pessssssssss
evet kuzu gecmısteydım ama bıttı sukur sen nasılsınkayracım geçmiştesin sanırım h.g cnm![]()
ınsallah tatlım ınsallah hersey gonlunce olurbeş yıldır evlıym eşimde varikosel vardı amalyat oldu bekliyoruz dua edinhamiş olmak istiyorum
![]()
bende hiç yaptırmadım canım ama olusup olusmadına bakıyor catlama iğnesi ve ilişki öneriyormuss
kuzu ya sana kuscem bak sımdı en sana gecmıste yazdım okumadınmı bır ıkı sayfa once hemde bıkac kere ben cevabı goremedım ama cevabı benım ıcın cok onemlı ınankı nolur gor benı ve cevapla kuzummmmmmmGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum akide şekerlerim..Allah razı olsun....Yeni gelen kardeşlerimize arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum....Kocişler evde olunca oturtumuyorlar istekleri hiç bitmiyor...Pc yi açık bırakıyorum mutfağa geçmem lazım..Birazdan dönerim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
iyi akşamlar herkese kayracım nasılsın
# fafula
# kardelenbhr
# kayram29+
selam kizlar
Nasilsiniz??:26::26::26::26:
Bir gecmise gideyim![]()
ıyı sayılırım bebısım sen nasılsın
# fafula
# kardelenbhr
# KAYRAM29+
selam kizlar