ne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum
ama beni unutmuşunnn
ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,
işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn
yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum
kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu için

anlamamıştım banada anlatabilirmisin
işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder
way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn

ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim
Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,
arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz