amin canım inş bizlerde bir gün bu güzel duyguyu tadarız hayırlısıyla...bebişine ve kendine iyi bak öpüyorum sizi...AMİNNNN,,,
canım inş sağlıklı olsunda yawrum kız erkek farketmez....darısı sizlere olsun cnm ....
bizi unuttun demek derin teyzesi ....şimdilik kızçem geliyor ALLAHIMIN izniyle ...bakalım bir kez daha şok olcakmıyım
canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...çok mutlu oldum en zor anında gelmiş yawrun inş sıkı sıkı tutunur annesine...5haftalıkken görünmüyor cnm sadece kesen gözükür bebeğin ancak bi hafta sonra falan gözükür merak etme herşey yolunda inş...dualarımız seninle....
RABBİM hakkında hayırlısını wersin cnm ...inş meleğin annesini bulur...umudunu kesme RABBİM öyel büyükki o wereceği zamanı biliyor inş o zamanın wakti gelmiştir...dualarımız seninle cnm...hayırlı haberlerini alcaz inş...bu arada unutma stresli olma sakın ...
haklısın derinim gönuller bir olsun...inş rabbim bir gün biyerlerde görüşmek nasip olur...oh icin canım bizde seni seviyoruz k.i.b öpüyorum cok...rica ederim cnm ne demek herzaman sorabilirsin...ya olur öyle şeyler..bende ebuşun dedigi gibi kasıt oldugunu düşündüm önce ama senin tamamen masum oldugunu hemen anladımaramıza hoşgeldin.
iyiyim iyiyim cnm..şuanda ev kalabalık ee dügün evi tabi napıcan..kahve içices birazdan canikom gel sanada yapim:))
pazar kaşamı dönerim heralde canım ya.
ebuşum canım..evet kısmetse yakında inş görüşücez bebem haftaya bugün düşünsene:))
evet giremedik türbeye üzüldük ama olsun dua heryerde duadır ne farkeder dimi ama...demek gökçem memlekette sende selam söyle bi daha konusursan canım...
hoşgeldin cnm..ama üzülmek için gerçektende çok erken...herzaman bunu demek istemiyorum ama yıllarca bekleyenler var biz mesela:))Allah hayırlısını versin en yakın zamanda inş.
amin cnm amin inşş...
sagol aleynacım seninde...sıkma canını inş bi problem çıkmadan bu sefer herşey çok daha iyi olur senin için canım..hayırlı olsun inş.
ahh cnm benim..sizleri çok seviyorum hepinizi çok görmek isterim inanki..bide artık profillerde hemen görünmüyo ya şehir ondan unutuyo insan kim nerdeydi diye...gönüllerimiz bir şekerim..bi kahvede senin için içeris nolcek
uyyy yirim ben o kısçeyi...erkek kıs nolursa saglıklı olsun dimi tatlım.hayırlısı inş...
selinam nerelerdesin kız fazla ugramıyosun dicem ama hergün ugruyosun bi kere yazıp gidiyon canımmm özletme kendini..iyisin dimi..adetin bittimi?
kardeloşta ugramamış cancazım napar acep recepppçaldım lafını kardeloşşşş.
ebuşkom boncuum ve diger herkesler iyisiniz umarım..benim keyfim çok şükür ki yerinde..yarında kına ohh..inş sacım başım güzel olur yaff:))neyse kahveler geldi ben kaçarr.
heee bu arada gece giremiyorum tahmin ettigim gibi olmadı..eniştecik pokere sarmış kalkmıyo başından dün 3 buçuga kadan bekledim kalkar diye ama yokkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
canım seni boyle gördügüme cok sevindim rabbim sonununa kadar hep böyle mutlu olmanı nasip etsin...bizde seni seviyoruz...aminnn inş rabbim cok bekletmeden meleklerimizi gönderir hayırlısıyla...öptüm....sağol canım benimiçimi rahatlattın o gün sana çok çok tskler
sağol canım stres yok artık da korkmuştum işte biraz ama gecti artık çok tsklr
canım senin öle hissetmen önceki yaşadığın olaylardan olsa gerek bakalım bidaha gittiğinde ne olacak inş güzel haberlerle gelirsin bu arada çok çok sevindim canım allahım hayırlı evlat nasip etsin çümlemize
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım gec gördüm şimdi belkide bebişini kucağına almışsındır allahım sağlık sıhhat versin inş
amin canım inş inş darısı sizlerin olsun belkide bu ayı dikkatli geçireyim diye demiştir bilmiyorum ama bu defa içimde hiç korku yok aksine bu defa çok inanıyorum olacağına öbürkünde yasamadıklarımı çok güzel bi şekilde yaşıyorum hergün dua ediyorum allaha bu güzel duyguyu yaşamak tatmak isteyen herkeslere nasip et diye inş inş allahım sizlerin yüzünüde güldürsün aeo
ay canım ya kıyamam ilk mi bilirim o ilk günü çok zor oluyor insan her dakika ağlayası oluyor üzülme bak evine dönünce ne güzel olur bu tatlı ayrılığın üstüne
maşallah canım inş güzel haber alırsın canım üzme kendini ok
ahhhhhhhhhh canım ya ne bu ayrılık lar eşin nerede kıyamam ben size çok zorrrrrrrrrrrrr
dimi ya of of saatlerde gecmez hiçççç
canım çok yoğun geciyor heralde düğün kendine dikkat et ok
canım hsg aramıza bak stres yapma stres hamileliği engelliyor inş gelir minişin
canım dualarım seninle inş bozulmadan çözülürlerde minişin tutunur allahım yar ve yardımcın olsun inş
canım gecen günde bende öle oldu deli oldum arada oluyor heraldeee
as canım nasılsın bende pek giremiyorum ama ne yapacaksın ..........................
kızlar bana gelince dün testleri yaptırdım 3 tüp kan aldılar ve idrar tahlilide istediler hepsini yaptırdım cümbür cemaat ordaydık kim kim derseniz kendi annem kardeşim kayınnam kayın pederim eşimmmmmmm hepimiz oradaydık saat 2 buçukta aldık tahlillerin sonuçlarını 3 de dr a gösterdik dr kandeğerlerimin çok güzel çıktığını tertemiz olduğunu söyledi ama idrarımdaki enfeksiyonun gecmediğini söyledi ve ilac yazdı çok mulu oldum![]()
![]()
buefa sorunsuz ilerliyoruz sanırım inş böle devam eder artık dualarınız için tskler sizlei çok seviyorum iiki varsınız ve iiki sizleri tanımışım çok sağolun
canım ya baya yogunmuşsun kolay gelsin bebişini kızını ve seni öpüyorum...ay samyelide bebişini aldı kucagına hayırlı olsun rabbim analı babalı buyutsun...hoşgeldin bebek... konuşursan bendende selam söylersin ikisinide öpüyorum...beeeennnn geldim kızlar nasılsınız inanın sizleri çok özledim ama misafirdi işti canım çıktı bayramı bile anlamıyom kk gene değişmiş benim smiller yoktu teşrif etmişler ebrarım sgl gerçi hepinize teşekkür ederim beni düşünmüşsünüz ben aynı hep bişeylerle uğraşıyorum egalim hamileymiş Allah tamamına erdirsin inşallah samyelim doğumu yapmıştır inşallah güzel geçmiştir şimdi bebişi kucağındadır demek kızlar buluşacaksınız resimde çekinin bizde öyle yetinelim bari kardelen49 umda gelmiş hoşgelmiş inşallah Allahım nasip ederse eylülün 25 i bi sorun çıkmazsa sünnet mevlütü okutacaz şimdi samyeli ile konuştum eymen bebekte kendiside iyiymiş hepinize selam söyledi biraz ağrısı varmış ama sağlıkları yerinde o yeteroh be smiller iyiki gelmişler
![]()
günaydın kızlar hayırlı sabahlar,mutlu haftasonları inş.
derincim reglim bugun bitti sayılır.perşembe dr a gittim.reglimin 3.cü günüydü.pat diye karar verdim hayırlısı bakalım.muayene oldum kist fln yoksa klomen hapa başlamak istiyorum dedim.tmm dedi şükür kist fln yoktu herşey yolunda dedi.2 tane hap verdi 1 tane iğne verdi.reçetede klomen yazıyodu uyuz eczacı serophene vermiş.aynı eşdeğerde dir ama kızıyorum bu harekete de bana klomen yok aynı eşdeğer bir hap veriyorum.seslenmeden böyle yaptıkları için kızıyorum.hap kullanıp kendi halimizde deneyecez bakalım hayırlısı.
samyelim hayırlı olsun inşallah bebişin.ömürlü olsun inşallah.
sevcanım sende kontrole gidiyormuşsun hayırlı haberlerle gel inşallah.
kızlar geçmişe bakmadım son sayfada gördüğüm ve daha önce girdiğimde bikaç sayfa baktığımdan aklımla kalanları yazdım.derinimde demiş pek girmiyorusun diye her gün giriyor çok durmuyorsun diye.evt merak ettirmemek için giriyorum,sizi de bunaltmamak için fazla yazmıyorum.uzun zamandır sorunlar var ve hala büyüyerek devam ediyor.çok canım sıkkın.bişeye kalkışıyorum dr a gidiyorum, akşamına bi mesele çıkıyor,gelde stres olma.keyifsizim yani herşey düzelsin artık diye dua ediyorum sürekli ama malesef herşey büyüyerek sorunlar devam ediyor.çıkmazın içindeyim Allahım yardım etsin,yol göstersin inşallah.
kusura bakmayın kızlar hepinizi çok seviyorum.hepinize tek tek yazmak isterdim ama kusuruma bakmayın kızlar lütfen.kalbim sizinle ve sizleri çok seviyorum bunu bilin yeterli..
![]()
canım inş tedavin bebişinin gelmesine vesile olur...sıkıntıların varmış rabbim inş en yakın zamanda feraha ulaştırır seni dualarım seninle lütfen üzülme rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek inş cok öpüyorum seni...
selam kızlar hepiniz iyisinizdir inş k.i.b öpüyorum hepinizi...