mızmız senin kocişin de alem bacım babasını bırakırmı nedemek ohaoldumsmile
yaaaaaaaaa gelde dellenme bu adama bır yonden sevımlı ama benı kadın gozuyle gorsun bebek gıbı degıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mızmız senin kocişin de alem bacım babasını bırakırmı nedemek ohaoldumsmile
evet ıste hep o lafı kullanıo sen benım bebegımsın ne gerek var dıooooooooooo gamyoncuiremsu
kızlar evliliğin tadıdır kavgalar ama aşırıya kaçmadan.bizde çokkk ederdik şimdi inanın yaşlandıkmı ne kavga etmeye halimiz yok kaydirigubbakcemile3
kaptırmış kıs seninki bayaa şakasınamı diyo gerçektenmii ciddimi diyo yani insan babasını bırakırmı diyeekafamçokkarıştıfisfisfis
şifa olsun mızmız .inşallah verirsin kilo ben korkuyorum öyle şeylerden yaa .buarada eşin zayıfmı?yani bişey diyomu sana kiloyla ilgili
kızlar sıze doyum olmaz ben yrn erken kalkıcam dısarda ıslerım var kendınıze ıyı bakın görüşürüza.s.
evet kociş seslendi demin canım bişey istedi de...
haydiinn ben kaçtım benim mikkemmelll arkadaslarım:))kaydirigubbakcemile3![]()
kızlar sıze doyum olmaz ben yrn erken kalkıcam dısarda ıslerım var kendınıze ıyı bakın görüşürüza.s.
mızmız iyi bak kocişinde zayıf değilmiş boşver takma bukadar verirsin inşallah..
emoşum saol bitanem yaa gerçekler acıdır ama çıtırlık zamanlarını çokdan geçtik çıtır sizsiniz şimdizemuszemus