Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben kaçtım mızmızzz sen topik topik gezmeye devam et cnm boshayallersmilegörşrzz iyigecelerrrrr

günaydin hanimlar masallah hiziniza yetismek ne mümkün neler yapiyorsunuz varmi müjdeli haberlerolumunekankayizsmile

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LİSTEMIZ

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
DERİNSU : 15 HAZİRAN
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:

YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar maşallah sayfalar ilerlemiş yusnes tebrikler Rabbim sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.

günaydin hanimlar masallah hiziniza yetismek ne mümkün neler yapiyorsunuz varmi müjdeli haberlerolumunekankayizsmile
canım nasılsın?herşey yolunda inşallah.
hamişimiz var canım çok şükür..
öpüyorum seni...
günaydınnnn güzellerrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
datlum günaydın .nasılsın?minişin nasıl?öptümmm
günaydın kızlarrrrrrrrrr
boncuğum günaydın .nasılsın?
ben dün adet olmalıydım kasıklarımda ağrı var ama ne gelen var ne gidn boshayallersmile

canım nerelerdesin merak ettim seni..
ay demek olmadın hadi hayırlısı inşallah .rabbim güldürsün yüzünü canım..opuyorumnanaktan

amin canım dualarım hep sizinlee

evet sancı oluyomuş artık katlanacaz anne olmak kolay mıı uyutmasın miniğim ben onu izlemektende uyuyamam herhaldee

yusnesim allah bağışlasın minişini inşallah canım keyifli şeyler bunlar ağrılarında geçicek inşallah...

adetime 5 gün kaldi. son iki gündür de aksamlari üsüyorum acayip. gögüs uclarimin uclari beyazladi neyin nesi bilemiyorum.. sütyen giyemiyorum o kadar cok agriyor hem uclari hem gögüslerim.. bilmiyorumkismile

ebrarcım karşılaşamadık senle annemdeydim birkaç gün dünde temizlik yaptım yarında kociş evde bugün girdim ama kimse yok yazan.Sancım oluyo kasıklarımda falan ama olmadım daha testte negatif çıktı 2 saat sonra gölge gibi nerdeyse yok diyebilcem bişey görüyorum ama emin olamıyorum 2 mart,3 nisan adet olmuştum bu ayda 3-4-5 bekliyorum ama hafif kasık ağrıları dışında bir belirti yok birkaçgün sonra testi tekrarlıcam regl olmazsam tabi zemuszemus

ebrarcım 3 hafta sonra gidecem 7 hafta oluncaa sancı arada geliyoo terletiyo vallaa geçer inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…