Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aşkmeleğim hoşgeldin canım nasılsın?
aleynam sende hoşgeldin canım gittimi misafirlerin?
samyelim sorma yaa bende ikisinin hastasıyım .ya ağlıycak kadar vardı hele çocuklar melihaya dedilerya anneler günün kutlu olsun ordada koptum ...mafoldumben

aşkmeleğim hoşgeldin canım nasılsın?
aleynam sende hoşgeldin canım gittimi misafirlerin?
samyelim sorma yaa bende ikisinin hastasıyım .ya ağlıycak kadar vardı hele çocuklar melihaya dedilerya anneler günün kutlu olsun ordada koptum ...mafoldumben

h b tatlım iyiyim sen nasılsın:uhm::1hug:

evet ebrarım ya benim annem yanımda bugünlerde pek giremiyorum...bazen giriyorum yazılanları okuyorum sadece....annemle geziyoruz sohbet ediyoruz.yoksa diğer topikden arkadaşlar bilirler ben kk bağımlısıydım.sabahtan gecelere kadar....

melisam hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakıyım?:olmaz:
aşkmeleğim ,aleynam saolun canlarım bende iyiyim .bugün gezmelerdeydim yeni girdim eve :kedi:

evet ebrarım ya benim annem yanımda bugünlerde pek giremiyorum...bazen giriyorum yazılanları okuyorum sadece....annemle geziyoruz sohbet ediyoruz.yoksa diğer topikden arkadaşlar bilirler ben kk bağımlısıydım.sabahtan gecelere kadar....

biliriz, ben şahidiyim. ama olsun yelizcim, annenle hasret gider biz nasılsa burdayı zcanım benim...

selam güzellerrrr misafirlerim gitti bende hemen geldimmmmmm 3 oğlan çocuğu vardı evimi tarumar ettiler valla amann kınamayayım sonra başıma gelir di mi aman bende çocuğu buldum da yaramaz olmasın diyorumbilmiyorumkismile

Back
X