Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

geldim geldim,,
aleynam,yelizin dediği gibi canım,kanama olunca gitsemde gitmesemde gelcek,ama korkuyom gitmeye işte,bugün biraz az geldi gerçi,baştan çoktu,sonra azaldı,yattım hep,ama yarın olurum muhtemelen,çoğalır yani.

oooooooo kız senin bayag gecmişya
hadi ıNŞALLAH müjde verirsin bizlere

boncugum öyle deme insanlar tatilde daha cok hamile kalırlarmış belki şans şimdi olmuştur

siz kac yıldır istiyonuz

bu yerleşme kanamsı nasıl bişey,yani öyle olur mu herkezde acaba,bide ne miktarda kanama oluyo,adet gibi mi,açık mı,koyu mu,bilen var mı?
boncuğum belli olmaz ki canım,inş.sen hamilesindir.

sen nerdesin bakıyımklava:

gec kaldın cezalısınkaydirigubbakcemile3

Aleynam cok oldu gÜlÜm ya 16 aydır ıstıyoruz
ama dıyorum ya hıc belırtı yok hıc sanmıyorum allahtan Ümıt kesılmez ama ıcımde hıc heyecan Ümıt yok bılıyorum kendımı

Aleynam cok oldu gÜlÜm ya 16 aydır ıstıyoruz
ama dıyorum ya hıc belırtı yok hıc sanmıyorum allahtan Ümıt kesılmez ama ıcımde hıc heyecan Ümıt yok bılıyorum kendımı

cok muuuuuuuu aşkolsun

biz 2 buçuk yıldır istiyoz kız

aaa boncuk ben sana sormuştum görmedin galiba sen kür yaptım dedin eşime banada söyle kız

yelız ıcın dua lıstemız
yelız----------------------------------------30
ugurboncugum-----------------------25
derın---------------------------------------25
aleyna-----------------------------------25
derdanur-------------------------------25
samyelım--------------------------------25
zeyn77-------------------------------------20
sevtun------------------------------------25
EBRAR----------------------------------25
AZRA--------------------------------------25

kızlar salı gecesı bıtıcek okuyanlar bana Özelden bıldırsınler

geldimm wc deydimm

kardelenimm yerleşme aleynanın dediği gibi az az da olabilirmiş çok da olabilrimiş çoğu kadın hamile olduğunu anlamazmış bu şekildee

Aleynam kecıboynuzu kÜrÜ kullanıyor 3 aydır ama tekrar baslıcak onun yanında arısÜtÜ polenı bıde evıcap hap alcam
kızlar aklınıza gelen varmı eklenıcek varsa eklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…