Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

images

BEN SAHURUMU BUNLA YAPTIM SİZDE İSTERMİSİNİZ TATMAK kaydirigubbakcemile3

olabilirdi aslında,ama bugünlük bizde imsak attı,artık yarına yollarsın.kaydirigubbakcemile3

hee demek öyle bizim diğer topicdeydin
ya çok güzel günlerdi
ama burdada güzel günler yaşadık yaşıycaz inşallah

evet,güzel sıcak bi topic bizimkisi,mutlaka ordada öyleymiştir,zaten başka topicten geçiş yapmışsınız,geçer geçmezde sabitlemişler,nasıl oluyosa,anlayamadım şu sabitlemeyi bi türlü.
bu arada cetvelime bişeycik dimedin.yoksa beğenmedin mi,ben kendim yapabildim.bilmiyorumkismile

Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

YA RABBİM
YELİZ arkadaşımız için okuduğumuz SALATI TEFRİCİYELERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Bitanem rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun..

günaydın güzellerimmmopuyorumnanaktan
gece 3:30 da uyandım sahur için..dur dedim iki dakka daha yatam..anam yatış o yatışboshayallersmileben bunu bu ramazan çok yaptım kaçırdık sahuru..adamı oruçsuz bıraktım gene:çok üzgünüm:hadi ben adetliyim tutmuyom off offf...

hepinizi çok öpüyorum.şimdi işe gidiyorum akşam görüşmek üzere canlarımŞeniz

Back
X