ayşecim demek tüp bebeğe başladınız,inşaallah güzel sonuçlar alırsın canımslm kızlar.size son gelişmleri vereyim.biz izmirin en iyi tüp bebek merkezlerinden birinde tedaviye basladık.sorun benim kanallar kapalıydı ama eşimdede morfoloji ve sayı düşük çıktı.öncede cok normal değildi zaten.tahlillerim yapıldı.normal hersey.hormon falan.rahim duvarı kalınmış.birde tüp bebek yapılcağı için ilk önce histereskopi yapılsın dedi doktorum.rahimdeki sorunları düzeltmek için. boylece daha kolay hamile kalabilirmişim.polip engelmiş gebeliğe.normal yoldan zaten zor gebe kalacağım için laparoskopiye gerek görülmedi.cumaya olcam histereskopi ama çok korkuyorum.aanızda olan varmı.yada tanıdığı olan.ağrılı bir işlemmi
slm kızlar ben gökcenın duasını bıtırdın cnm allah kabuletsınopuyorumnanaktan
canım evet kist yapabiliyo aslında iyi yapmışsınebrarcım benim kasıklarımda ağrı var ya,,, incir kürü içiyordum. dün kk da başka sayfada okudum,incir kürü kist yapmış, korkmaya başladım. bıraktım şimdi içmeyi.
valla eboşum bi an önce mesai bitmesi için dakikaları sayıyorum,susuzum :)
daha da sayardım da şişirmiyim kafanı :)
inşaallah abla bizede nasip olur gitmek,siz kaçta gittiniz birde belli saatleri vardır dimi kaça kadar açık?şu hamişlik konusunda komşulardan ziyade insanın akrabaları daha üzüyor insanı,ama ben şaşıyorum kendime kafama takmıyorum hiç bu araa niye olmuyor diye,çünkü artık bakamayacağımdan korkuyorum sanırım:)herşeyin hayırlısı olsun...
Allah önce sizlere nasip etsin,sağlıklı hayırlı evlatlarrr:Saruboceq:
slm kızlar ben gökcenın duasını bıtırdın cnm allah kabuletsınopuyorumnanaktan
kizlar ben adet oldum 2 gün sonra doktora gidiyorum yumurta takibi icin dualarinizi bekliyorum catlatma ignesi olucam ikinci kere ins bu sefer tutar bu arada yasin okumussunuz sanirim banada haber edin olurmu okurum
HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL
HAMıŞLERıMıZ
MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
kizlar ben adet oldum 2 gün sonra doktora gidiyorum yumurta takibi icin dualarinizi bekliyorum catlatma ignesi olucam ikinci kere ins bu sefer tutar bu arada yasin okumussunuz sanirim banada haber edin olurmu okurum
EBRAR canim sen nasilsin??? esim evde izinli .oglusde var pek ugrayamiyorum buraya hepinizi cok ö püyorum allaha emanet olun
bir sonraki adet tarihim 28 eylül ins bu sefer güzel haber veririm sizlere tabiki bende sizden alirim ins güzel haberler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
derinim hoşgeldin kuzum naber?
demek içmedin klomeni hayırlısı canım vardır bir hikmet diyelim
hoşbuldum bebegim.opuyorumnanaktan
evet cano ya.biliyon hiç içmek istemiyodum zaten..geçen ay denedim tek doz olmadı bişey..doktor teşhis amaçlı içmemi istiyor ama şimdi bayram üstü ugraşamam izin al doktora git vs..adetin 13.günü çagırmıştı o da tam arefenin bi gün öncesine geliyo.dükkanı bırakıp gidemem.bide onlarla polemige girmiyim şimdi.saldım çayıra mevlam kayıra...çok önemli bi aşama olsaydı kesinlikle giderdim ama diger ay çuvala mı girdi:)))
ay sen şerbeti hallederken bende bi bakınam demiştim pardon canım.ya kuzu her doktor bişey yapıyo bizde şaştık valla
klomen banada hiç etki etmemişti hayırlısı diyelim
haklısın zaten limonisiniz iyce gıcıklık yapmasınlar hem işten çıkınca daha rahat üstüne düşersin bu işlerin
derinim facede bi gökce var kim o kuzu
geçen bersuyla merak ettikde
ben dedim bety galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?