Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sen şerbeti hallederken bende bi bakınam demiştim pardon canım.
evet valla hiç germiyim ortalıgı şimdi..zaten bugünde geç geldim 10 gibi çıktım ya..bütün akşam oturduk iftardan sonra bi Allahın kulu adım atmadı dükkana,ama tam sepetleri içeri aldık millet içeri doluştu manyaklar yaaaa.
evet canım o gökçe betymiz:)
millet tabi iftarını ediyo bayram alışverişine çıkıyo düşünen yokki orda çalışanda insan
ay iyi bilirim aynı şeyleri 12 yıl yaşadım:))
heee iyi tahmin etmişim bersuyada söyledim zaten oğluşuda kocaman olmuş maşallah
kızlarun test yaptım asırı sılık hatta yok arası bırsey coktı yarım saat sonra belırgın hale geldı sılık cızgı ne olur bırsey dıyın ne olurrrrrrrrr
tatlım ya anlıyorum seni...belkide bişey varda hissediyosundur ne diyim..bende öyle oluyorum bazen.kendi kendime düşünüyorum bu ay sanki bi degişigim diye oluyo işte insana.umarım boşa çıkmaz düşüncelerin kuzum.ŞenizAy delırcem derıncım ya bende adet olcam dıom kendı kendıme ne bılıyım
bende guvenmıom ama farklıyım yaaa bu sefer nedenını cozemedıgım bır farklılık var
akıntım var sarımsı gelıo aha oldum dıom bır bakıom akıntı
sırtım cok agrıo suan
alt bolgemde bır agırlık oluyo bazen sankı bebek kocamanda tasıyamıom gıbı
sogan kuru yaptım onu yaptıgımda adetlerım asla sasmazdı bu sefer attı ıste allahım ınsallah vardır ama yoksa uzulmem
derinim allah kolaylık versin cano çok zor insanlarl uğraşmak
napalım ekmek parası işte
buarada benim çıkmam gerek hem namaz kılıcam hemde kociş geliyo gece gelirsen görüşürüz olurmu kuzum
samyeli,papatya hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ?
papatya tedaviye başlıyosun galiba hayırlı olsun canım
slm gece kuşları naparsınız kız papatya nerdesin
derinnasılsın papatyadan ses çıkmadı bu arada sen niye kırmızısın bide şu lambalar ne anlatsana