Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay sen şerbeti hallederken bende bi bakınam demiştim pardon canım.
evet valla hiç germiyim ortalıgı şimdi..zaten bugünde geç geldim 10 gibi çıktım ya..bütün akşam oturduk iftardan sonra bi Allahın kulu adım atmadı dükkana,ama tam sepetleri içeri aldık millet içeri doluştu manyaklar yaaaa.

evet canım o gökçe betymiz:)

millet tabi iftarını ediyo bayram alışverişine çıkıyo düşünen yokki orda çalışanda insan
ay iyi bilirim aynı şeyleri 12 yıl yaşadım:))
heee iyi tahmin etmişim bersuyada söyledim zaten oğluşuda kocaman olmuş maşallah

şimdi gidiyorum kuzum 5 dakika daha pişirdim
ay inşallah güzel olmuştur ilk yaptım yarın kocişin ailesi gelcekde iftara eyvahedigeldismile

kızlarun test yaptım asırı sılık hatta yok arası bırsey coktı yarım saat sonra belırgın hale geldı sılık cızgı ne olur bırsey dıyın ne olurrrrrrrrr

millet tabi iftarını ediyo bayram alışverişine çıkıyo düşünen yokki orda çalışanda insan
ay iyi bilirim aynı şeyleri 12 yıl yaşadım:))
heee iyi tahmin etmişim bersuyada söyledim zaten oğluşuda kocaman olmuş maşallah

aynen öyle canım yaa..bide atmış sakızı agzına düşün saat ona geliyo ..bişey soruyom cevap vermiyo cakkada cakkada sakızı çigniyo bunun şu bedeni yokmu ..yok diyorum bin kere aynı şeyin bedenini soruyo.onun yüzünden 10a kadar kaldım.aldıgı da 13 lik bişey uyuz yaaa.bi rahatlar ki sorma..ya görüyon dükkanı kapıyoruz mallar içeride sıkış sıkış ortalık bu ne rahatlık yaaa çıldırıcam ben bu 10 gün inanki çok sinirleniyorum ya.

delırcem delırcem ne olur yardım edın eger hamıleık gıbı bırsey olmasaydı nedne sılık cıktı yavas yavas belırdı

hadı dıyelım test yanlıs evet evet nerde bende o sans kı pozıtıf cıksın

kızlarun test yaptım asırı sılık hatta yok arası bırsey coktı yarım saat sonra belırgın hale geldı sılık cızgı ne olur bırsey dıyın ne olurrrrrrrrr

canım ya demin listeye bakarken gözüme carptın içimden geçtin ne oldu acaba adet oldu mu dedim kendi kendime..hadi inşallah vardır mızmızım yaa..ama kan testi yapılmadan çok kaptırma kuşum.benim geçen ay noldu biliyosun.birsürü pembe silik test ve ardından kan testim negatif çıktı.ben artık güvenemiyorum onlara.bide yarım saat sonra çıkmış...
hatta size bişey itiraf edeyim ben geçen hafta yaptım adet olmadan önce..çok hafif silik çıktı yine..hormonlarımın bi oyunu heralde.artık inanmıyorum kıpkırmızıyı görmeden:umursamaz:

mızmızım yarın bi tane daha yap istersen canım he?ama dakikasına iyice bak.5 dk içinde mi beliriyo diye.ondan sonrasını ciddiye alma zaten.

mızmızım hemen heyecanlanma kuzum biliyosun testler yanıltabiliyo sen eniyisi kan testi yaptır pazartesi sağlık ocağında inşallah vardır yaa rabim güldürsün yüzünü canım

Ay delırcem derıncım ya bende adet olcam dıom kendı kendıme ne bılıyım

bende guvenmıom ama farklıyım yaaa bu sefer nedenını cozemedıgım bır farklılık var

akıntım var sarımsı gelıo aha oldum dıom bır bakıom akıntı

sırtım cok agrıo suan

alt bolgemde bır agırlık oluyo bazen sankı bebek kocamanda tasıyamıom gıbı

sogan kuru yaptım onu yaptıgımda adetlerım asla sasmazdı bu sefer attı ıste allahım ınsallah vardır ama yoksa uzulmem

derinim allah kolaylık versin cano çok zor insanlarl uğraşmak
napalım ekmek parası işte
buarada benim çıkmam gerek hem namaz kılıcam hemde kociş geliyo gece gelirsen görüşürüz olurmu kuzum

mızmızım hadi inşallah canım bebiş vardır allahım mübarek günlerin hürmetine yollasın bebişini
dualarım seninle bitanem dört gözle müjdeni bekliycem
çok öptüm canım

birsencim sen geldin ama çıkmam gerek buarada 20 tane ayetel kürsi yazdım
sen bölüştürürsün dediğin kişiye olurmu canım
bitincede haberim olsun pazartesi duasını yapıca
z

Ay delırcem derıncım ya bende adet olcam dıom kendı kendıme ne bılıyım

bende guvenmıom ama farklıyım yaaa bu sefer nedenını cozemedıgım bır farklılık var

akıntım var sarımsı gelıo aha oldum dıom bır bakıom akıntı

sırtım cok agrıo suan

alt bolgemde bır agırlık oluyo bazen sankı bebek kocamanda tasıyamıom gıbı

sogan kuru yaptım onu yaptıgımda adetlerım asla sasmazdı bu sefer attı ıste allahım ınsallah vardır ama yoksa uzulmem
tatlım ya anlıyorum seni...belkide bişey varda hissediyosundur ne diyim..bende öyle oluyorum bazen.kendi kendime düşünüyorum bu ay sanki bi degişigim diye oluyo işte insana.umarım boşa çıkmaz düşüncelerin kuzum.Şeniz
derinim allah kolaylık versin cano çok zor insanlarl uğraşmak
napalım ekmek parası işte
buarada benim çıkmam gerek hem namaz kılıcam hemde kociş geliyo gece gelirsen görüşürüz olurmu kuzum

sagol kuşum zor gerçektende.
tamam canım bende çıkayım biraz dolanayım ortalık hafif dagınık geliyo gözüme.çamaşır falan atıcam.görüşürüz gece...

mızmızım kaçtım bende kuşum...bekle bakalım bikaç gün daha.sonra yeniden yaparsın canım.

samyeli,papatya hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ?
papatya tedaviye başlıyosun galiba hayırlı olsun canım

iyim canım ne olsun.yumurtalık takibine gidiyorum.1 tanesi çatlamış.inşallah tutar tatlım ya bide vajinal jel verdi doktor onunla beraber kan sulandırıcı asprinde içiyorum.öyle anlıyacağın sen nasılsın

derinnasılsın papatyadan ses çıkmadı bu arada sen niye kırmızısın bide şu lambalar ne anlatsana

Back
X