aman yaa yapıştımı kalkmıyo herüfalsanaalsanasmilehergün çok oturmaz ama bazen işi çıkıyo..travian diye bi naaalett oyun var bi bitiremediler üç sene oldu bıktım artıkın.as slm aleyna bende çıkıcam canım
derincvim o kalmayan kocandan bende de var mağlesef alsanaalsanasmile
hani uzak kaldık ya,belkim aramıza resmiyet girmiştir falan dedim.sempatiksalakcinni
sagol derdam sen nasılsınas slm aleyna bende çıkıcam canım
derincvim o kalmayan kocandan bende de var mağlesef alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 yok kıss işlerim bitmedi bi türlü ya.birsürü biber almıştım onlarla ugraştım.çamaşırları serdim.mutfakla oyalandım falan...
valla özel bişey yapmadım..biberlerin bi kısmını kızartıp peynirle karıştırdım kahvaltılık güzel oluyo öyle..eşim biber hatasıda biraz:))
geri kalanları da fırına verdim sarmısakladım yagladım dolaba attım:)
derincim hoşbuldum canım
sofra hazırlıycam kız
nasılsın napıyon biz senin resmini göremedik kardelen hanım görmüş fesimiz yokki bacım bizde görek
sagol derdam sen nasılsın
vavvvvvv kız bu ne hamaratlık afiyetle iyiyn İNŞALLAH koçişinle canım
kızlar misafirim vardı gelemedim halada oturuyolar eşimin yiğenleri sahur yapıcaz galiba kaydirigubbakcemile3
mız mız hadi canım hayırlısı olur İNŞALLAH silikte olsa cıktıysa vardır bbişeylerevet cnm benılm ılk gebelıkde gec cıktı ben gec yumurtluom
ılk gebelıgımdede sılık cıktı
ay ne bılıyım pazartesı hersey bellı olcak hayırlısı artık ne dıyelım ama uzulmem
cunku kendıme doktor buldum cıkmazsa hemen doktora gıtcez esımle
slm aranıza yeni katıldım kabul edermisiniz benıeyvahedigeldismilemde dılegım anne olmak :)
vaaaav,aleyna,nasıl yaptığını bi ara tarif et canım,ben çok severim biberi.
yemin ettttakannehir ay önceden manyagıydı yaa şimdi iyi yine..ama kardeşimin eşi iyi kaptırdı iki yıldır..köylerle yedi kafayı.kardeşim çok üzülüyo çok oturuyo onun eşi yaahh erincim ahhh o oyundan bizdede var artıkın isyan çıkarıcam o dereceğim
derinim mesajını aldım arıycaktımda dedim geç oldu belki kocişin bişey der vazgeçtim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?