Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçtım mızmızzz sen topik topik gezmeye devam et cnm boshayallersmilegörşrzz iyigecelerrrrr
canım nasılsın?herşey yolunda inşallah.günaydin hanimlar masallah hiziniza yetismek ne mümkünneler yapiyorsunuz varmi müjdeli haberlerolumunekankayizsmile
datlum günaydın .nasılsın?minişin nasıl?öptümmmgünaydınnnn güzellerrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
boncuğum günaydın .nasılsın?günaydın kızlarrrrrrrrrr
ben dün adet olmalıydım kasıklarımda ağrı var ama ne gelen var ne gidn boshayallersmile
amin canım dualarım hep sizinleecanım benım kendıne dıkkat et fasla yorma kendını temızlık yaptımm dıyosun ... sen yapma fasla bısey olurmu... sancıların içinde Rabbım sabretme gucu verir ınsallah...
bebegın hep senınle olsun canım hayırlı bı evlat olsun ınsallah darısı bızım basımıza ınsallah bısede annelık duygusunu yasatır Rabbımmmm...:CüvCüv::Saruboceq:![]()
canım hiç uyanmıycaksın inşallah taki minişin dünyaya geldiğinde onun ağlamasıyla uyanıcaksın .sonrada hiç uyutmuycak seni annesi..
hamileliğin ilk dönemlerinde oluyo sancılar inşallah çabucak geçer canım..
canım selam..geçen yazdıgı okudum bugün de...adetine daha 7 gün vardı galiba..erken belirti vermiş olabilir mi ki acaba:uhm:yumurtlama döneminin geçip geçmedigini de kesin olarak bilemezsin tatlım..belki senin tahmininden daha farklı günlerde yumurtlama oluyordur.
ışıkcım hadi hayırlısı inşallah küçüğün seninledir umarım