Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtun dolmaya asla hayır demem ellerine sağlık ben geliyom hemen kaydirigubbakcemile3
canım git dinlen tani iyi geceler

kızlar birazdan gidicem kimsede tık yok,selam sabah yok..bende küsersem görürsünüz..sevtunda herzamanki gibi görmüyo zaten beni.bilmiyorumkismile

şakarim sen hayalet gibisin seni görmemek mümkünmü bebem ya hem siz hemde facedeki arkadaşa mesaj yetiştiricem diye mekik dokuyorum he ah ulen ellerim yoruldu he bu arada hoş geldin dadlum:3::3:Şeniz

canlarım benim belim agrıdı oturmaktan herhal bebekte baskı yapıyo izniniz olursa ben yatıyorum canlarım bugün mercimek çok yoruldu ev işi yaptı kız yaprak dolması sardım tadı mikemmel olmuş he eşim herzamanki gibi bayıldı eşimi mutlu edince bende mutlu oluyorum nedense gelin daha çok var yiyelim yanınada karısık dolma doldurdum gelinde sahuru bende yapalımcokacimcoook

hadi tatlım yat o zaman sen dinlen mercimek de dinlensin.... iyi geceler....

şakarim sen hayalet gibisin seni görmemek mümkünmü bebem ya hem siz hemde facedeki arkadaşa mesaj yetiştiricem diye mekik dokuyorum he ah ulen ellerim yoruldu he bu arada hoş geldin dadlum:3::3:Şeniz

yok anam yok sen herkese yetiştiriyonda beni heç görmüyon..demin de yazdım çıkarkenn..herneysee...hoşbulduk canım.

hade arkadaş melemen ısmarladı bendende karışık dolma artı yaprak dolması var gelin yiyek pişman olmazsınız yanında yayla çorbası vişne kompostosu var bide mercimege hiç sevipte yemem nedense canım çekti kıymalı bamya yaptım eşimi aradım senin mercimek muradına erdi yedi dedim bamyayı afiyet olsun dedi güldü delü kaydirigubbakcemile3

hıh derin diğer sayfalara bak ilk geldiğindede hoş geldin dedim az öncede dedim bi hoşbuldum yok zaten küzek satim geldi:umursamaz:

ben çıkıyorum sonra görüşürüz canlarım AEO hepiniz iyi muhabbetler size mercimek öptü hepinizin nanaklarınızdan teyzeleri beim için dua edin ne olur Şeniz

bu gece top yekün uyku sati geldi milletin yada bu kzılar kocişlerini özledi bahane ediyo uykuyuaklinialirimsmile yemeyin benisempatiksalakcinni

Back
X