Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derinim aşkol kuzu yazdım sana sen küsersen bende küserim bak kaydirigubbakcemile3
kızlar birazdan gidicem kimsede tık yok,selam sabah yok..bende küsersem görürsünüz..sevtunda herzamanki gibi görmüyo zaten beni.bilmiyorumkismile
canlarım benim belim agrıdı oturmaktan herhal bebekte baskı yapıyo izniniz olursa ben yatıyorum canlarım bugün mercimek çok yoruldu ev işi yaptı kız yaprak dolması sardım tadı mikemmel olmuş he eşim herzamanki gibi bayıldı eşimi mutlu edince bende mutlu oluyorum nedense gelin daha çok var yiyelim yanınada karısık dolma doldurdum gelinde sahuru bende yapalımcokacimcoook
şakarim sen hayalet gibisin seni görmemek mümkünmü bebem ya hem siz hemde facedeki arkadaşa mesaj yetiştiricem diye mekik dokuyorum he ah ulen ellerim yoruldu he bu arada hoş geldin dadlumŞeniz
yok anam yok sen herkese yetiştiriyonda beni heç görmüyon..demin de yazdım çıkarkenn..herneysee...hoşbulduk canım.
ay benim çok uykum geldi nedense yorgunluktan galiba azcık yatsam diyom