günaydın,iyi haftasonları herkese
keçiboynuzu pekmezi mi yoksa kendisini mi kullandınız?Bu arada bu kür hareketlilik ve sayıdan ziyade kaliteliliği arttırıyormuş ve kaliteli olunca sayısı az olsa da pek önemli değil kanımca:)
Allah'ın izniyle hiçbişe olmayacak sağlıcakla kucağına alacaksın...Hayırlı evlat olsun inşaallahhh,sen dua etmeye devam et sadece...
çok güzelmiş paylaşım,teşekkürler
ayy maşallah yaa şunların güzeliğine,tatlılığına bak...
bu ensonuncusunun göbişini yerimmm bennn şuna bak yaa:)
ALLAH bizlere de sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsinn (aminn)
bildiğiniz gibi annemde kalıyorum bu aralar,dün iftara kayınvalideme gitmiştim akşam annemlere döndüğümde komşuyla karşılaştım,bol giyinmiştim kadın görürü görmez aaa hamile misin demez misempatiksalakcinni art niyetli demediğini biliyorum ama kötü biri değildr,ne cvp vereceğimi şaşırdım bendekaydirigubbakcemile2 kilo aldım,kiloları saklamak için bol giydim dedim :)
valla canım ben yazdım dün ama görmedin sanırımkızlar gündüz çok girip yazdım ama arkadaşlar pek konuşmak istemediler...inşallah zamanla alışacağız biribirimize şekerlerimmmmmm
ayy canım çok sevindim ya,Allah meleğinin doğal yoldan gelmesini nasip eder inşaallahkızlarr yaa cok ıyı degıl hersey ama soyle gecenlerde bı test yaptırmıstık antıkor testı temız cıkmıs sonra dr muzda tekrar spermıogram ıstemıstı sperm sayımız yukselmıssss en guselı de dr da bızı de umutlandıran hareketlılk cokk yukselmıss kecı boynuzu pekmezı ıcıyrdu bıde dr ılac vermıstı klomen acaba onlar mı yaptı bılemıyrm ama dr bu sekılde bıle ne kadarda dusukte olsa hamıle kalınabılır demıs dusenlı ılışki onermıss yaa umutlandık tekrar bakalımm ınsallhh olurr kızlarrrr dua edınnnn nolur
keçiboynuzu pekmezi mi yoksa kendisini mi kullandınız?Bu arada bu kür hareketlilik ve sayıdan ziyade kaliteliliği arttırıyormuş ve kaliteli olunca sayısı az olsa da pek önemli değil kanımca:)
canım kusura bakma ben atladım mı görmedim,sen tedaviye mi başladın?inşallah canımya artık oruçta tutamıcam. progynex diye bi ilaç verdi sabah öğle akşam bide cosprin verdi.heryer ilaç oldu vallahi 3 aydan beri folikasitide bıraktım.bıktım ilaçtan artık yaaa
bizde özledik seni canım opuyorumnanaktanhoşbulduk turkuazım sagol canım özledim hepinizi yaaaopuyorumnanaktan
kıyamam ya yetişkinlerin bile canı acıyor küçücük çocuk :1no2:cnm inşaallah sonuçları temiz çıkar...derincim bende kan pıhtılaşması var genetikmiş sanırım kızımında uzun zamandır arada burnu kanıyodu bende merak ettim hastaneye götürdüm ama geçen 2 tüp kan aldılar eksik almışlar bugünde 10 tüp kanını aldılar pıhtılaşmadan varmı yokmu emin olmak istedim canım umarım yoktur teyzeleri kızım 7 yaşında inşallah sizinde kız isteyenlerinizin kızı olur benim kızıma benzer tabii beğenirseniz
hımmm anladım canımm,inşaallah güzel çıkar yaa,dualarım seninlee,bakalım kürün faydası olacka mı evet,değişklik olursa bende yaparım,hem işten çıkacağım için zaten üzerine düşücem bu işin:)turkuazcımm benim tahlillerim önümüzdeki ay adetimde olacak ormon tahlilleri
hsg 7 ci yada 9 cu günü olacak canım eşimin spermleri daha vermedikk
biraz daha bekletiyom keç boynuzunun etkisi olacakmı diye 1 hafta daha devam edelimde benim adetime yakın yaptıracam sprem tahlilini canımm
canım çok geçmiş olsun,fazla ilaç alma gülüm zaten etkisini yarım saate anca yerimsenibeniyiyim azrammm... çok kötü bir gün geçirdim Allah'tan toparlandım şişmdi sadece başım fena burnum tıkalı olduğundan başım ağrıyo çok kötü oda geçer heralde.... ilaca dayandım iftar beridir kaç tane içtim bilmiom valla....
etrafımdaki hemn hemen herkes grip canım ya,senle alakası yok :)majezik içtim canım bakalım etkisini göstermedi daha... yazın da hasta olmayı başardım ya bravo bana....sempatiksalakcinni
Sağol ablam,Allah razı olsun senden...Çok özendim yaa bende gitmek istiyorum kociş gelsin anneciğimi alıp bende gidicem inşaallahSELAM topicin güzel hanımları geleceğin melek anneleri
hepiniz iyisinizdir umarım
ben bugün çok güzel mekanlardaydım önce HIRKAI ŞERİFE gittik sonrada EYÜP SULTAN HAZRETLERİNE
hepinize bol bol dua ettim RABBİM kabul eder inşallah
YELİZİM namazını orda kıldım çok mutlu oldum çokda dua ettim kuzum
BULUT aramıza hoşgeldin canım seninle tanışmak nasip olmadı inşallah karşılaşırız ve muhabbet ederiz .buarada evet eyüpteydim bol bol dua ettim
TUTİŞİM saol kuzum duamdaydın bugün
ALEYNAM amin diyen dillerin dert görmesin çok saol kuzum
TUĞÇEM sen nasıl oldun balım inşallah daha iyisindir
DERDAM yasinler az kalmış hadi hayırlısı kuzum ALLAH gönlüne göre versin
MAVİŞİM seni unuturmuyuz canım arkadaşım kocişinle vakit geçir bol bol .buarada güzel dileklerin içi saol
AZRAM güzel paylaşımın için saol canım ALLAH kabul etsin
KARDELOŞUM yine yoksun ama bugün konuştuk zaten çokkonuşamadım anladın sen onu zaten .sendende ALLAH razı olsun kuzum
BİRSENCİM demek kızının kollarını deldiler kıyamam ya bendende 11 tüp almışlardı .inşallah iyi çıkar sonuçları
SEVTUNUM sen nasılsın mercimekde iyi değilmi canım
EZGİM gözün aydın canım çok sevindim yaa hadi inşallah siz kürlere devam edin herşey çok güzel olucak tatlım
BONCUKUM nerdesin canım öptüm
DERİNİM senide kaçırdım galiba gelirsen görüşürüz kuzum
HALEM sen nasılsın kırmızılar gelmedi inşallah
kuzum aklına kötü şeyleri getirme,bak çok stres yapıyorsun sen mercimekte etkilenir yoksa kendi haline bırak olur mu?eşimin halası orda oturuyo ben her sene ramazanda giderdim iftarımı açmaya eşimle ama bu sene gidemedim çok istedim olmadı çünkü yasaklandım ya herşeyden kız bebegimin ayı gelliyo ötekini 20 haftalıkken kaybettim zaman yaklasştıkça korkuyorum ya ben ne yapayım akıl verin banamafoldumbenmafoldumben aklım çıkıyo ona bişey olucak diye ya allah işşalah abisi gibi almaz yanına eşimede diyorum kızıyo öyle düşünme diye allah bir daha acı göstermez bana işşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Allah'ın izniyle hiçbişe olmayacak sağlıcakla kucağına alacaksın...Hayırlı evlat olsun inşaallahhh,sen dua etmeye devam et sadece...
aynen canım sadece hikayelerde kalmış bana göreMevlana ile Hacıbektaş-ı Veli Çok Güzel Bir Hikaye"
Bir adamcagiz kötü yoldan para kazanip bununla
kendisine bir inek alir.
Neden sonra, yaptiklarindan ...pisman olur ve hiç olmazsa
iyi birsey yapmis olmak için bunu Haci Bektas Veli'nin dergahina kurban olarak bagislamak ister.
O zamanlar dergahlar ayni zamanda aşevi islevi
görüyordu.
Durumu Haci Bektas Veli'ye anlatir ve Haci Bektas Veli
helal degildir diye bu kurbani geri çevirir.
Bunun üzerine adam mevlevi dergahina gider ve ayni
durumu Mevlana'ya anlatir Mevlana ise bu hediyeyi
kabul eder.
Adam ayni seyi Haci bektas Veli'ye de anlattigini ama
onun bunu kabul etmemis oldugunu söyler ve Mevlana'ya
bunun sebebini sorar.
Mevlana şöyle der:
Biz bir karga isek Haci Bektas Veli bir sahin
gibidir. Oyle her lese konmaz.
O yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o
kabul etmeyebilir.
Adam üsenmez kalkar Haci Bektas dergahi'na gider ve
Haci Bektas Veli'ye,
Mevlana'nin kurbani kabul ettigini söyleyip bunun
sebebini bir de Haci Bektas Veli'ye sorar.
Haci Bektas da söyle der:
- Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana'nin
gönlü okyanus gibidir.
Bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir
ama onun engin gönlü kirlenmez.
Bu sebepten dolayi o senin hediyeni kabul etmistir.
Böylesi tevazu ve incelikle, birbirini yermek yerine yüceltmeyi becerebilen insanlar olmamız dileğiyle...
İnsanların birbirlerine duydukları saygı ve sevgi,
yürekten gelen doğal tevazu sadece hikâyelerde kalmış
olabilir mi?
çok güzelmiş paylaşım,teşekkürler
![]()
BÖYLE BEBİŞLERİMİZ OLSUN İNŞALLAH
![]()
BEN SAHURUMU BUNLA YAPTIM SİZDE İSTERMİSİNİZ TATMAK kaydirigubbakcemile3
ayy maşallah yaa şunların güzeliğine,tatlılığına bak...
bu ensonuncusunun göbişini yerimmm bennn şuna bak yaa:)
ALLAH bizlere de sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsinn (aminn)
bildiğiniz gibi annemde kalıyorum bu aralar,dün iftara kayınvalideme gitmiştim akşam annemlere döndüğümde komşuyla karşılaştım,bol giyinmiştim kadın görürü görmez aaa hamile misin demez misempatiksalakcinni art niyetli demediğini biliyorum ama kötü biri değildr,ne cvp vereceğimi şaşırdım bendekaydirigubbakcemile2 kilo aldım,kiloları saklamak için bol giydim dedim :)