Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar.size son gelişmleri vereyim.biz izmirin en iyi tüp bebek merkezlerinden birinde tedaviye basladık.sorun benim kanallar kapalıydı ama eşimdede morfoloji ve sayı düşük çıktı.öncede cok normal değildi zaten.tahlillerim yapıldı.normal hersey.hormon falan.rahim duvarı kalınmış.birde tüp bebek yapılcağı için ilk önce histereskopi yapılsın dedi doktorum.rahimdeki sorunları düzeltmek için. boylece daha kolay hamile kalabilirmişim.polip engelmiş gebeliğe.normal yoldan zaten zor gebe kalacağım için laparoskopiye gerek görülmedi.cumaya olcam histereskopi ama çok korkuyorum.aanızda olan varmı.yada tanıdığı olan.ağrılı bir işlemmi
ayşecim demek tüp bebeğe başladınız,inşaallah güzel sonuçlar alırsın canım
histereskopiye gelince duyduğum kadarıyla ağrın olmuyormuş fazla,zaten işlem sırasında ağrıyı hissetmeyeceksin korkulacak bişe yok yani

slm kızlar ben gökcenın duasını bıtırdın cnm allah kabuletsınopuyorumnanaktan

boncuğum nbr cnm gelmiyorsun pek yoğun musun?AEO

ebrarcım benim kasıklarımda ağrı var ya,,, incir kürü içiyordum. dün kk da başka sayfada okudum,incir kürü kist yapmış, korkmaya başladım. bıraktım şimdi içmeyi.
canım evet kist yapabiliyo aslında iyi yapmışsın
bendede hep ara kanama yapmıştı bunun nedenide kistlerden kaynaklıydı
valla eboşum bi an önce mesai bitmesi için dakikaları sayıyorum,susuzum :)
daha da sayardım da şişirmiyim kafanı :)
inşaallah abla bizede nasip olur gitmek,siz kaçta gittiniz birde belli saatleri vardır dimi kaça kadar açık?şu hamişlik konusunda komşulardan ziyade insanın akrabaları daha üzüyor insanı,ama ben şaşıyorum kendime kafama takmıyorum hiç bu araa niye olmuyor diye,çünkü artık bakamayacağımdan korkuyorum sanırım:)herşeyin hayırlısı olsun...
Allah önce sizlere nasip etsin,sağlıklı hayırlı evlatlarrr:Saruboceq:
:1::1::1::1:
canım valla akşam 6 ya kadar açık galiba net bilmiyorum biz gittiğimizde 4 filandı
sabah daha tenha oluyomuş ama kalabalıktı biz ordayken .inşallah nasip olur canım
buarada galiba bende artık takmıycam biz kafa kafaya verelimde unutalım şu nankör bebişleri bayanssulusmilebayanssulusmile
slm kızlar ben gökcenın duasını bıtırdın cnm allah kabuletsınopuyorumnanaktan

canım ağzına sağlık çok saol
buarada nerdesin sen işlerinmi var yoksam

AYŞEE hadi hayırlısı canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın
histeroskopi bildiğim kadarıyla narkozla oluyo canım pek bişey duymuyosun yani

buarada bende FETHİYE ABLANIN duasını bitirdim çok çok dua ettim
allahım kabul etsin inşallah
gökcem uğramışsın saol datlum biz iyiyiz sen nasılsın?
ben kaçtım iftar vakti

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0005.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
kizlar ben adet oldum 2 gün sonra doktora gidiyorum yumurta takibi icin dualarinizi bekliyorum catlatma ignesi olucam ikinci kere ins bu sefer tutar bu arada yasin okumussunuz sanirim banada haber edin olurmu okurum

EBRAR canim sen nasilsin??? esim evde izinli .oglusde var pek ugrayamiyorum buraya hepinizi cok ö püyorum allaha emanet olun

bir sonraki adet tarihim 28 eylül ins bu sefer güzel haber veririm sizlere tabiki bende sizden alirim ins güzel haberler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar ben adet oldum 2 gün sonra doktora gidiyorum yumurta takibi icin dualarinizi bekliyorum catlatma ignesi olucam ikinci kere ins bu sefer tutar bu arada yasin okumussunuz sanirim banada haber edin olurmu okurum

EBRAR canim sen nasilsin??? esim evde izinli .oglusde var pek ugrayamiyorum buraya hepinizi cok ö püyorum allaha emanet olun

bir sonraki adet tarihim 28 eylül ins bu sefer güzel haber veririm sizlere tabiki bende sizden alirim ins güzel haberler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım demek adet oldun hayırlısı inşallah
önümüzdeki ay inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur bidahada hiç bırakmaz
canım yasini şerifte eksik vardı galiba arkadaşla konuşup sana haber ederim .çok saol RABBİM gönlüne göre versin .
ben iyiyim canım ramazan telaşı oda bitti bitiyor çok üzülüyo insan .seneye kadar bu maneviyatı zor bulucaz malesef .sağlık olsunda sayılı gün çabuk geçiyo .sen nasılsın özledim inanki yoğun olduğunu bildiğim için ayetel kürsilerdede yazmadım seni .inşallah yoğunluğunu atlattınmı bol bol görüşürüzçok çok öptüm tatlım

tutiim ağzına sağlık balım çok öptüm seni
hayırlı geceler
buarada kocişini özledin değilmi ALLAH kavuştursun opuyorumnanaktan

ben geldim kıslarrropuyorumnanaktan
AYŞECE tedaviniz hayırlı olsun canım.
ŞEYDAM seninde hayırlı olsun inşallah yumoşlar büyür çatlar ve bebiş gelir canım.

kızlar normalde benim bugün klomene başlamam gerekiyordu hatta dün..ama hiç içimden içmek gelmedi ..ve haplarımı da bulamadım zaten evin içinde yer yarıldı içine girdiler sanki...aman dedim zaten gönülsüzdüm içmeye boşver derin içme dedim...bu ay kendi halime kalacam bakalım...bayram bi geçsin adet olayım o zaman içer öyle giderim..zaten doktora gitmeden artık kendimiz prof olduk neyi ne zaman içecegimizi biliyoruz artık dimi ama..diger adetin 3.günü içerim..13-14. günü de doktora giderimkaydirigubbakcemile2

GÖKCERANANIN ABLASI FETHİYE için dua listesi
KARDELEN.................13bitti
TURKUAZ....................20bitti
EBRAR.......................50bitti
BİRSEN......................20
ALEYNA.....................20
TUĞÇE.......................20bitti
HALE........................20
BONCUK...................30bitti
GÖKCE.....................20bitti
BERSU.....................20bitti
YELİZ.......................20bitti
DERDA.....................20bitti
AZRA.......................20bitti
AYŞEN....................20bitti
pazartesi gecesi duasını yapıcaz kızlar haberiniz olsun

derinim hoşgeldin kuzum naber?
demek içmedin klomeni hayırlısı canım vardır bir hikmet diyelim

hoşbuldum bebegim.opuyorumnanaktan
evet cano ya.biliyon hiç içmek istemiyodum zaten..geçen ay denedim tek doz olmadı bişey..doktor teşhis amaçlı içmemi istiyor ama şimdi bayram üstü ugraşamam izin al doktora git vs..adetin 13.günü çagırmıştı o da tam arefenin bi gün öncesine geliyo.dükkanı bırakıp gidemem.bide onlarla polemige girmiyim şimdi.saldım çayıra mevlam kayıra...çok önemli bi aşama olsaydı kesinlikle giderdim ama diger ay çuvala mı girdi:)))

hoşbuldum bebegim.opuyorumnanaktan
evet cano ya.biliyon hiç içmek istemiyodum zaten..geçen ay denedim tek doz olmadı bişey..doktor teşhis amaçlı içmemi istiyor ama şimdi bayram üstü ugraşamam izin al doktora git vs..adetin 13.günü çagırmıştı o da tam arefenin bi gün öncesine geliyo.dükkanı bırakıp gidemem.bide onlarla polemige girmiyim şimdi.saldım çayıra mevlam kayıra...çok önemli bi aşama olsaydı kesinlikle giderdim ama diger ay çuvala mı girdi:)))

ya kuzu her doktor bişey yapıyo bizde şaştık valla
klomen banada hiç etki etmemişti hayırlısı diyelim
haklısın zaten limonisiniz iyce gıcıklık yapmasınlar hem işten çıkınca daha rahat üstüne düşersin bu işlerin

ya kuzu her doktor bişey yapıyo bizde şaştık valla
klomen banada hiç etki etmemişti hayırlısı diyelim
haklısın zaten limonisiniz iyce gıcıklık yapmasınlar hem işten çıkınca daha rahat üstüne düşersin bu işlerin
ay sen şerbeti hallederken bende bi bakınam demiştim pardon canım.
evet valla hiç germiyim ortalıgı şimdi..zaten bugünde geç geldim 10 gibi çıktım ya..bütün akşam oturduk iftardan sonra bi Allahın kulu adım atmadı dükkana,ama tam sepetleri içeri aldık millet içeri doluştu manyaklar yaaaa.
derinim facede bi gökce var kim o kuzu
geçen bersuyla merak ettikde
ben dedim bety galiba

evet canım o gökçe betymiz:)

Back
X