Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız papatya tam ben yazdım senin yazdığını gördüm canım ya
sagol canim insallah allah razi olsun bitanem opuyorumnanaktanben geldim kıslarrropuyorumnanaktan
AYŞECE tedaviniz hayırlı olsun canım.
ŞEYDAM seninde hayırlı olsun inşallah yumoşlar büyür çatlar ve bebiş gelir canım.
kızlar normalde benim bugün klomene başlamam gerekiyordu hatta dün..ama hiç içimden içmek gelmedi ..ve haplarımı da bulamadım zaten evin içinde yer yarıldı içine girdiler sanki...aman dedim zaten gönülsüzdüm içmeye boşver derin içme dedim...bu ay kendi halime kalacam bakalım...bayram bi geçsin adet olayım o zaman içer öyle giderim..zaten doktora gitmeden artık kendimiz prof olduk neyi ne zaman içecegimizi biliyoruz artık dimi ama..diger adetin 3.günü içerim..13-14. günü de doktora giderimkaydirigubbakcemile2
tamam canim adetim bitince okurum inscanım demek adet oldun hayırlısı inşallah
önümüzdeki ay inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur bidahada hiç bırakmaz
canım yasini şerifte eksik vardı galiba arkadaşla konuşup sana haber ederim .çok saol RABBİM gönlüne göre versin .
ben iyiyim canım ramazan telaşı oda bitti bitiyor çok üzülüyo insan .seneye kadar bu maneviyatı zor bulucaz malesef .sağlık olsunda sayılı gün çabuk geçiyo .sen nasılsın özledim inanki yoğun olduğunu bildiğim için ayetel kürsilerdede yazmadım seni .inşallah yoğunluğunu atlattınmı bol bol görüşürüzçok çok öptüm tatlım
SELAM canim nasilsin?? gecmisi okuyordum kusura bakmaaha birini yakaladım tutuyum kolundan getiriyom seydam gelmiş hoşgelmiş papatya bunlar bizi başka topiklerle aldatıyo olmasınlar
aha birini yakaladım tutuyum kolundan getiriyom seydam gelmiş hoşgelmiş papatya bunlar bizi başka topiklerle aldatıyo olmasınlar
sevtunda gelmiş hoşgeldin kız mercmek napıyo
derıncım ebrarcım dualarınızı beklıyorum ne olur hayırlı haberlerle gelırım ınsallah pazartesııııııııııııı
YUCE MEVLAM INSALLAH OL DEMISTIRRRRRRRRRRRR