Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım ya eşim faceye kızgın bi takım sebeplerden ötürü o yüzden faceleri kapattı

kızlar bu arada bende dularımı okudum 20 tane eklemeyi unutmayın fethiye abla inşallah en kısa zamanda hayırlı bir eş bulur hayırlı bi bebişi olur

aha birini yakaladım tutuyum kolundan getiriyom seydam gelmiş hoşgelmiş papatya bunlar bizi başka topiklerle aldatıyo olmasınlar

ben geldim kıslarrropuyorumnanaktan
AYŞECE tedaviniz hayırlı olsun canım.
ŞEYDAM seninde hayırlı olsun inşallah yumoşlar büyür çatlar ve bebiş gelir canım.

kızlar normalde benim bugün klomene başlamam gerekiyordu hatta dün..ama hiç içimden içmek gelmedi ..ve haplarımı da bulamadım zaten evin içinde yer yarıldı içine girdiler sanki...aman dedim zaten gönülsüzdüm içmeye boşver derin içme dedim...bu ay kendi halime kalacam bakalım...bayram bi geçsin adet olayım o zaman içer öyle giderim..zaten doktora gitmeden artık kendimiz prof olduk neyi ne zaman içecegimizi biliyoruz artık dimi ama..diger adetin 3.günü içerim..13-14. günü de doktora giderimkaydirigubbakcemile2
sagol canim insallah allah razi olsun bitanem opuyorumnanaktan

canım demek adet oldun hayırlısı inşallah
önümüzdeki ay inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur bidahada hiç bırakmaz
canım yasini şerifte eksik vardı galiba arkadaşla konuşup sana haber ederim .çok saol RABBİM gönlüne göre versin .
ben iyiyim canım ramazan telaşı oda bitti bitiyor çok üzülüyo insan .seneye kadar bu maneviyatı zor bulucaz malesef .sağlık olsunda sayılı gün çabuk geçiyo .sen nasılsın özledim inanki yoğun olduğunu bildiğim için ayetel kürsilerdede yazmadım seni .inşallah yoğunluğunu atlattınmı bol bol görüşürüzçok çok öptüm tatlım
tamam canim adetim bitince okurum ins
bu sene bana kismet olmadi ramazanda oruc tutmak, tedavi öncesi doktor yasakladi insan bi garip oluyor allah saglik versin bebisim gelsinde tutarim ins
esim bu carsamba ise basliyor onu bi yollarsam bol bol vaktim olucak ins ayyy hamile kadinlar gibi sürekli biseyler istiyor sunu yap iftara ,bunu yap deyip duruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bogazina düskündür söylemesi ayipkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iftari zor ediyor

neyse bu seferlik affedelim seni zaten kimse yok daha gelemediler oğlun kaç yaşında

bi tane buldum mız mız bizi aldatıyo buralarda bi topikte ama nerde başkada kimse yok

derıncım ebrarcım dualarınızı beklıyorum ne olur hayırlı haberlerle gelırım ınsallah pazartesııııııııııııı

YUCE MEVLAM INSALLAH OL DEMISTIRRRRRRRRRRRR

derıncım ebrarcım dualarınızı beklıyorum ne olur hayırlı haberlerle gelırım ınsallah pazartesııııııııııııı

YUCE MEVLAM INSALLAH OL DEMISTIRRRRRRRRRRRR

vallahi mızmızcım ben adet 16 olucaktım 15 yaptım benimkide silik çıktı 10 dakika önamlı yarım saat sonra bakılırsa dogru çıkmıyomuş görsek nasıl silik oldugunu bşişey dicemde görmeme lazım kuzum anca derim bişey:kedi:

Back
X