Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtuncum canım kalbini ferah tut akıntı olur o kadar önemli değil ben kızıma hamileyken 3 aya yakın üstüne gördüm adet oldum merak etme olacaksa ne yaparsan yap olur olmayacaksada önüne engelde koysan olmaz benim kaynanam anlatıyo annesi dayıma hamileyken ordan içeri şiş sokmuş benzin içmiş sırtında ağır çuval taşımış yüksekten atlamış ama dayım sapasağlam doğmuş kadının biride dr dikkat et düşer iş yapma sadece tuvalete git hep yat demiş ama sağından sola dönerken düşmüş sen kafanı ferah tut canım Allaha dua et sonuçta verende alanda o unutma

sevtuncum canım kalbini ferah tut akıntı olur o kadar önemli değil ben kızıma hamileyken 3 aya yakın üstüne gördüm adet oldum merak etme olacaksa ne yaparsan yap olur olmayacaksada önüne engelde koysan olmaz benim kaynanam anlatıyo annesi dayıma hamileyken ordan içeri şiş sokmuş benzin içmiş sırtında ağır çuval taşımış yüksekten atlamış ama dayım sapasağlam doğmuş kadının biride dr dikkat et düşer iş yapma sadece tuvalete git hep yat demiş ama sağından sola dönerken düşmüş sen kafanı ferah tut canım Allaha dua et sonuçta verende alanda o unutma

haklısın canım allah acısını göstermesin ne deyim kaç arkadaşıma sorduysam oluyo akıntı dediler merak etme dediler:kedi:

ben çıkıyorum kimsenin gelecegi yok bugün mafoldumben gel mercimek biz en iyisi yatalım teyzelerin firarda ne yapalımkaydirigubbakcemile

evet kızlar bugece gelemediniz valla bende sıkıldım tek başına hepinize iyi geceler güzel bi pazar geçirirsiniz umarım

--------------------------------------------------------------------------------

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1
EZGİM EZ-----------2
kızlar 6 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar dicem ama herkezi kaçırmışımmafoldumben
bu gün hiç uğrayamadım işlerim vardı hegelneler olursa herkeze slm geçmişey bakım bende çıkarım öpüldünüz kızlaropuyorumnanaktan

canım inşalalh yaa bize ne kadar uzak ve zor geliyo bazılarıda korunmak için ne çareler arıyo bazen onlara imreniyorum biliyomusun

mız mız bizi hangi topikle aldatıyon bakıım

kız bu netı varya alcam balkonda asagı atcam takılı kalıo
bu arada ankaranın neresindesin
ank etlık cnm sen nerdennnnnnn
vallahi mızmızcım ben adet 16 olucaktım 15 yaptım benimkide silik çıktı 10 dakika önamlı yarım saat sonra bakılırsa dogru çıkmıyomuş görsek nasıl silik oldugunu bşişey dicemde görmeme lazım kuzum anca derim bişey:kedi:

bılmezmıyım canım herseyın farkındayım ama ıste ınsan azıcık sevınmek ıstıo sılık olsa ınsanı mutlu edıno ne bılıyım pazartesı bellı olcak

mızmız cım ümitlendirmek istemem ama geç döllenmede silik oluyo ben 6 gün geçince yaptım silik bi çizgi yoktur dedim herkez seviniyo ama ben inanmadım eczaneye gittim tekrar tanıdık eczane görür görmez var dedi sen ikici testin parasıyla yün alda bebeğine kazak ör dedi aslında yüklesen buraya baksak

Back
X