Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derincim hoşgeldin canım ama kk bom boş bu kızlar topluca nereye gitti acep

hoşbuldum canım..gerçi topici pek hoşbulmadım ama neyse nerde herkes acep..bende ebrara mesaj yollamıştım telden eşim oturuyo gelemiyom diye ama kendisi yok ortalarda..heralde uyudu kuzum..gelir yarım saate kalmaz..nasılsa sahura kalkacaklar.
ee hergece oturulursa sahura kadar olacagı bu:)) uyuyakalırlar işte böyle uykusuzluktan:)

bu arada BİRSENCİM geç oldu biraz ama canım anca gelebildim..
o beklemede oldugum için kırmızı yanıyor canım..sitede olup da aktif olmadıgım için..pc başında degildim yani ondan tatlım..o lambalar nedir ne demek istedin anlamadım?

derincim gfalba yada kocalar isyan çıkardı yiter ya diyekaydirigubbakcemile3

:1: bilemiyom valla:))

benimde işlerim vardı kuzu..çalışınca zor oluyo ev bakmak:((çamaşırdı mutfaktı derken zaman geçiyo gelemedim..daha erken de gelebilirdim ama eşim oturuyordu..kaldıramadım bi türlüalsanaalsanasmile

derin adamı aç bırakmım diye bu kadar erkenden mi kalktın,dünü telafi için ne yapcan bakalım.

kaydirigubbakcemile3 yok kıss işlerim bitmedi bi türlü ya.birsürü biber almıştım onlarla ugraştım.çamaşırları serdim.mutfakla oyalandım falan...

valla özel bişey yapmadım..biberlerin bi kısmını kızartıp peynirle karıştırdım kahvaltılık güzel oluyo öyle..eşim biber hatasıda biraz:))

geri kalanları da fırına verdim sarmısakladım yagladım dolaba attım:)

derincim hoşbuldum canım

sofra hazırlıycam kız

nasılsın napıyon biz senin resmini göremedik kardelen hanım görmüş fesimiz yokki bacım bizde görek

mızmız cım ümitlendirmek istemem ama geç döllenmede silik oluyo ben 6 gün geçince yaptım silik bi çizgi yoktur dedim herkez seviniyo ama ben inanmadım eczaneye gittim tekrar tanıdık eczane görür görmez var dedi sen ikici testin parasıyla yün alda bebeğine kazak ör dedi aslında yüklesen buraya baksak

evet cnm benılm ılk gebelıkde gec cıktı ben gec yumurtluom

ılk gebelıgımdede sılık cıktı

ay ne bılıyım pazartesı hersey bellı olcak hayırlısı artık ne dıyelım ama uzulmem

cunku kendıme doktor buldum cıkmazsa hemen doktora gıtcez esımle

Back
X