Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

as slm aleyna bende çıkıcam canım
derincvim o kalmayan kocandan bende de var mağlesef alsanaalsanasmile
aman yaa yapıştımı kalkmıyo herüfalsanaalsanasmilehergün çok oturmaz ama bazen işi çıkıyo..travian diye bi naaalett oyun var bi bitiremediler üç sene oldu bıktım artıkın.
hani uzak kaldık ya,belkim aramıza resmiyet girmiştir falan dedim.sempatiksalakcinni

yok anacım niye resmiyet girsin..ben sizin hiçbirinizi unutmam bi kerem:umursamaz:

as slm aleyna bende çıkıcam canım
derincvim o kalmayan kocandan bende de var mağlesef alsanaalsanasmile
sagol derdam sen nasılsın

kaydirigubbakcemile3 yok kıss işlerim bitmedi bi türlü ya.birsürü biber almıştım onlarla ugraştım.çamaşırları serdim.mutfakla oyalandım falan...

valla özel bişey yapmadım..biberlerin bi kısmını kızartıp peynirle karıştırdım kahvaltılık güzel oluyo öyle..eşim biber hatasıda biraz:))

geri kalanları da fırına verdim sarmısakladım yagladım dolaba attım:)

vavvvvvv kız bu ne hamaratlık afiyetle iyiyn İNŞALLAH koçişinle canım

derincim hoşbuldum canım

sofra hazırlıycam kız

nasılsın napıyon biz senin resmini göremedik kardelen hanım görmüş fesimiz yokki bacım bizde görek

anacım hemen koyam resmimi kıs merak ettiysen:))çekerim geri hemencik..

NAZO hoşgeldin canım..ahh ahh inşallah birgün hepimiz anne olacagız tatlım..demek ögretmensin ne güzel..ne ögretmenisin canım..

evet cnm benılm ılk gebelıkde gec cıktı ben gec yumurtluom

ılk gebelıgımdede sılık cıktı

ay ne bılıyım pazartesı hersey bellı olcak hayırlısı artık ne dıyelım ama uzulmem

cunku kendıme doktor buldum cıkmazsa hemen doktora gıtcez esımle
mız mız hadi canım hayırlısı olur İNŞALLAH silikte olsa cıktıysa vardır bbişeyler

HAMİLESİNDİR İNŞALLAH pazartes güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH canım
slm aranıza yeni katıldım kabul edermisiniz benıeyvahedigeldismilemde dılegım anne olmak :)

HOŞGELDİN CANIM BUYUR GEL

ANLAT BAKALIM KAC YILDIR İSTİYON BEBEK İLK ORDAN BAŞLIYALIM

AYYYYY BENDE O KADINLAR GİBİN OLDUM

derinim valla öyle oldu baktım gidecekleri yok aldım laptobu geçtim mutfağa
gerçi bitanesi kalıcak burda biri gitcekde onunda kalkmaya niyeti yok :))

derin,şakasına öyle yazdığydım tatlım,yoksa niye unutasın dimi,hem benim gibi bi hatun unutulur mu canımbayanssulusmilebayanssulusmile

ahh erincim ahhh o oyundan bizdede var artıkın isyan çıkarıcam o dereceğim
yemin ettttakannehir ay önceden manyagıydı yaa şimdi iyi yine..ama kardeşimin eşi iyi kaptırdı iki yıldır..köylerle yedi kafayı.kardeşim çok üzülüyo çok oturuyo onun eşi ya:((
derinim mesajını aldım arıycaktımda dedim geç oldu belki kocişin bişey der vazgeçtim :))

yaaa keşkem arasaydın:)ben bekledim hatta aramanı ama aynen dedigini düşünüp aramayacagını düşündüm..cümleye bak:roflol:

Back
X