Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleyna hoş geldin bacımm.
hoşbuldum canım napıyon ne ediyon pazar günü niye oruc tutmuyon halen anlamış deyilim yanı:1:
kızlar misafirim vardı gelemedim halada oturuyolar eşimin yiğenleri sahur yapıcaz galiba kaydirigubbakcemile3
abla hoşgeldin
vaaaav,aleyna,nasıl yaptığını bi ara tarif et canım,ben çok severim biberi.
derin diycektin galiba nerde bande o hamaratlık
anacım hemen koyam resmimi kıs merak ettiysen:))çekerim geri hemencik..

Nazo hoşgeldin canım..ahh ahh inşallah birgün hepimiz anne olacagız tatlım..demek ögretmensin ne güzel..ne ögretmenisin canım..

olurrr valla iyi olur kız bi seni görmedim

ebrarcım hoşgeldin kolay gelsin canım
hoşbuldum derdam saol kuzum
nasılsın?
yemin ettttakannehir ay önceden manyagıydı yaa şimdi iyi yine..ama kardeşimin eşi iyi kaptırdı iki yıldır..köylerle yedi kafayı.kardeşim çok üzülüyo çok oturuyo onun eşi ya:((

yaaa keşkem arasaydın:)ben bekledim hatta aramanı ama aynen dedigini düşünüp aramayacagını düşündüm..cümleye bak:roflol:

hee anladın sen onu :kedi:
napıyım kuzu insan düşünüyo işte

kaydirigubbakcemile3 bırak dagınık kalsın madem:roflol:
:roflol::roflol:
öyle yaptım zati
hoşbuldum canım napıyon ne ediyon pazar günü niye oruc tutmuyon halen anlamış deyilim yanı:1:

abla hoşgeldin

hoşbuldum canım nasılsın

hımmm,çok cüz okudum,gözlerim görmedi zaaar:roflol:
sen anlat madem,farketmezzzzz
kaydirigubbakcemile3Allah kanul etsin kardelenim.
ya bişey yok onda kıs..kırmızı ve sarı biberleri karışık dogradım.
fritözde kızarttım üstüne sert yaglı peynir ektim karıştırdım.
digeri de şöyle;hani şu dolmalık sarı biberler oluyo ya.ben onları turşuluk almıştım geçen..içine hani kaymak dolduruluyo adı SOKA bizim arnavutlar ve boşnaklar yapar çok..canım istediydi aldım yapmak için ama kaldılar.
herneyse.onları fırına verdim.sonra çıkarıp soydum.borcama aldım.
çok az elma sirkesi sıvıyag koydum..bide 4 diş sarımsak dogradım.bu kadan.boshayallersmile

abla hoşgeldin

tamam koyuyom canım.

selam teşekkür edrim arkadaşlar ben özel eğitim zihinsel engelliler öğretmnıyım umarım hepımızın dılegı gercek olur hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eder rabbim bize inşallaheyvahedigeldismile

Back
X