derinim valla öyle oldu baktım gidecekleri yok aldım laptobu geçtim mutfağa
gerçi bitanesi kalıcak burda biri gitcekde onunda kalkmaya niyeti yok :))
kaydirigubbakcemile3 bırak dagınık kalsın madem:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derinim valla öyle oldu baktım gidecekleri yok aldım laptobu geçtim mutfağa
gerçi bitanesi kalıcak burda biri gitcekde onunda kalkmaya niyeti yok :))
senin devreler karuştu :roflol: biberleri ben yaptım delüüüüüüüüükaydirigubbakcemile2
hoşbuldum canım napıyon ne ediyon pazar günü niye oruc tutmuyon halen anlamış deyilim yanıaleyna hoş geldin bacımm.
abla hoşgeldinkızlar misafirim vardı gelemedim halada oturuyolar eşimin yiğenleri sahur yapıcaz galiba kaydirigubbakcemile3
derin diycektin galiba nerde bande o hamaratlıkvaaaav,aleyna,nasıl yaptığını bi ara tarif et canım,ben çok severim biberi.
anacım hemen koyam resmimi kıs merak ettiysen:))çekerim geri hemencik..
Nazo hoşgeldin canım..ahh ahh inşallah birgün hepimiz anne olacagız tatlım..demek ögretmensin ne güzel..ne ögretmenisin canım..
derin,şakasına öyle yazdığydım tatlım,yoksa niye unutasın dimi,hem benim gibi bi hatun unutulur mu canımbayanssulusmilebayanssulusmile
hoşbuldum derdam saol kuzumebrarcım hoşgeldin kolay gelsin canım
yemin ettttakannehir ay önceden manyagıydı yaa şimdi iyi yine..ama kardeşimin eşi iyi kaptırdı iki yıldır..köylerle yedi kafayı.kardeşim çok üzülüyo çok oturuyo onun eşi ya(
yaaa keşkem arasaydın:)ben bekledim hatta aramanı ama aynen dedigini düşünüp aramayacagını düşündüm..cümleye bak:roflol:
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 bırak dagınık kalsın madem:roflol:
hoşbuldum canım napıyon ne ediyon pazar günü niye oruc tutmuyon halen anlamış deyilim yanı
abla hoşgeldin
derin diycektin galiba nerde bande o hamaratlık
olurrr valla iyi olur kız bi seni görmedim
gidiyon mu ebroş,bende kalcan sandım,zaten benim devreler yanmışşşşakannehir
kaydirigubbakcemile3Allah kanul etsin kardelenim.hımmm,çok cüz okudum,gözlerim görmedi zaaar:roflol:
sen anlat madem,farketmezzzzz
hoşbuldum canım napıyon ne ediyon pazar günü niye oruc tutmuyon halen anlamış deyilim yanı
abla hoşgeldin
derin diycektin galiba nerde bande o hamaratlık
olurrr valla iyi olur kız bi seni görmedim