- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
( 19 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 19 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 19 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 183 ADET ) OKUDU✔
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 19 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (18 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 18 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 18 ADET )
DUA SIRASI :
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
( 39 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 39 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (40 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 39 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak
( 39 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (40 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 39 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 39 ADET )
Eklerim canım. Niyetini yazarmisinSnigurucka canim yeni listeye beni de ekler misin
Canim suan mazeretliyim ama bitince yazsam sanaEklerim canım. Niyetini yazarmisin