Dilimi tutamiyorummm:(

Yahuuuuu,huhuuuuuuuuuu
Ne alakası var , aldatılmayı hak etmis gibi bir sey okudunuzmu. Sadece bu kadar yaptıgın bosuna gitmis,yani yapsan yapmasan ne fark ediyor,serefsiz olan yapar tabi,ne hayatımı ona adayıp kilodunu corabını ütüleyecem peh.
o zaman anne senlik bir şey değil adam karaktersiz olduktan sonra kadın ağzıyla kuş tutsa da önemi kalmaz deseydiniz

Yahuuuuu,huhuuuuuuuuuu
Ne alakası var , aldatılmayı hak etmis gibi bir sey okudunuzmu. Sadece bu kadar yaptıgın bosuna gitmis,yani yapsan yapmasan ne fark ediyor,serefsiz olan yapar tabi,ne hayatımı ona adayıp kilodunu corabını ütüleyecem peh.

Ben anladım senin ne demek istedigini rahat ol sen.
Onun için rakamla 5, yazıyla 5 çocuk yazıp birde üstüne oooohhhh dedin zaten.
Hıııı hııııı anladım canımm.

Susturmanız güzel bir şey çünki size karışmaya hakkı yok, ama bu şekilde değil, bu özellikle kayınvalideye söylenmeyecek türden laflar. Ayrıca büyük konuşmuşsunuz, yarın kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz.

o zaman anne senlik bir şey değil adam karaktersiz olduktan sonra kadın ağzıyla kuş tutsa da önemi kalmaz deseydiniz
İyi de aldatılmasından konusmuyorduk ki?
Anlamıyormusunuz.
Ben caktım o lafı evet
Lakinnnnn,aslında demek istedigim o degildi.
Yani kımse icin kendimi heba edemem okadar, oldugu kadar. Sanki kıymetmi biliyor anlıyorlar,sacını öyleee süpürge ettiginle kalır,corabını ütüledigin adam gider baskasından 5bebe yapar.

Ben anladım senin ne demek istedigini rahat ol sen.
Onun için rakamla 5, yazıyla 5 çocuk yazıp birde üstüne oooohhhh dedin zaten.
Hıııı hııııı anladım canımm.
Sevindim anlastıgımıza.Nihayet!

Hayır konunun kadının aldatılmasıyla ne alakası var.
Dagınıklığa söylenmiş lafların karsılıgı bu mu.
İlk mesajımda da zaten kv den ayıp etmiş diye belirtmişim.

Sen yapıyorsun da kapıya koyuluyorsun, bak ben yapmadıgım halde hala evimdeyim gibi basit bir nispete gerek varmıydı.
Bel altını geçtimm ucuz, çok ucuz bir tavır bu.

Susturmanız güzel bir şey çünki size karışmaya hakkı yok, ama bu şekilde değil, bu özellikle kayınvalideye söylenmeyecek türden laflar. Ayrıca büyük konuşmuşsunuz, yarın kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz.
Aynen belli olmaz o yüzden de kimseye ömrümü veremem.

Anlamıyormusunuz.
Ben caktım o lafı evet
Yani kımse icin kendimi heba edemem okadar, oldugu kadar. Sanki kıymetmi biliyor anlıyorlar,sacını öyleee süpürge ettiginle kalır,corabını ütüledigin adam gider baskasından 5bebe yapar.
Siz anlamamakta israrcisiniz. Hic sanmıyorum ama diyelim ki gerçekten o niyetle soylediniz bu cümleleri. Kadın başına gelen vahim olayı sizin yuzunuzden hatirladi üzüldü . size belli etmemiş ama belki gece bile aklına gelecek uyuyamayacak. Yani ne gerek var bu durumu hatırlatıp da uzmeye . kendinizi hakli çıkarmaya uğraşıp ego yapacaginiza yaptığınız hatayı düzeltin de gidin özür dileyin. Ben esinizin yerinde olsam ve bu olay kulağıma gelmiş olsa emin olun hic nazik davranmazdim size.

Ee, degdi mi diye sormaya calistim deyip ustune de konunuzda "calisiyorum, cocuklara alip eve geciyorum, pis degil ama daginik olabilirim" diye kendinizi alttan alta overken kocaniza da iyilik yapmis olmuyor musunuz?
Ve bunlari yaparken "anaa yarin aldatilabilirim" diye dusunuyor musunuz?
Ya da aldatilsaniz yaziklar olsun utusunu de yapmistim mi diyeceksiniz?

Geciniz, hanimefendi.
Baya baya da "aldatilmissin hala gonusuyon" demissiniz.
Ama sizin garantiniz var galiba aldatilmayacaginiza ve yaziyla 5 cocuk yapilmayacagina.
Kaldi ki daha hala "yaziyla bes" diyerek kadini burada bile kucumsemissiniz.

Umarim, yarin aldatilmazsiniz da gelininiz karsiniza gecip " calistin da noooldu" demez hem yaziyla hem sozle!

İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı:KK70:
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum:KK43::KK43:

Yanılmıyorsam geçen gün de kvalide ile ilgili bir konun vardı. Bu konuların senin hiç bitmeyecek gibi.

Son derece ağır konuşmuşsun. Bir kadının en rencide olacağı şekilde.

Ben genellikle laflarin altindan kalinilmamsi taraftariyim cunku insanin icine dert oluyor zamanla ve nefret etmeye basliyor kin tutuyorsun....ama agir konusmak seklinde degil zaten siz biliuorsunuz agir oldugunu hem helallik almak zorunda kalmadan hemde altta kalmadan belkide gulumseyerek espriyle soyleyin sozunuzu...boyle agir seyler akliniza gelince su sozleri hatirlarsiniz belki bu yardimci olacaktir

Kalb, Allahü teâlânın komşusudur. Allahü teâlâya kalbin yakın olduğu kadar hiçbir şey yakın değildir. Mümin olsun, asi olsun, hiçbir insanın kalbini incitmemelidir. Çünkü, asi olan komşuyu da korumak lazımdır. Sakınınız, sakınınız, kalb kırmaktan pek sakınınız! Allahü teâlâyı en ziyade inciten küfürden sonra, kalb kırmak gibi büyük günah yoktur. Çünkü, Allahü teâlâya ulaşan şeylerin en yakın olanı kalbdir. İnsanların hepsi, Allahü teâlânın köleleridir. Herhangi bir kimsenin kölesi dövülür, incitilirse, onun efendisi elbette gücenir. Her şeyin biricik Maliki, sahibi olan efendinin şanını, büyüklüğünu duşünmelidir. Onun mahlukları, ancak izin verdiği, emir eylediği kadar kullanılabilir. İzni ile kullanmak, onları incitmek olmaz. Hatta, onun emrini yapmak olur.

Bir cok seyi affederim ama ozellikle kalbim kirildimi zor cok zor ...tabi kirana gore degisir ama olsun siz dikkat edin yinede hakliyken haksiz duruma dusmussunuz cunku

Anlamıyormusunuz.
Ben caktım o lafı evet

Evet aldatmadan konuşmuyordunuz ama sen en zayıf noktasını bildiğin için direkt oradan vurdun. Hatta daha önce kafanda vardı bu nasıl bu tür bir lafı nasıl bir ortamda vururum yüzüne diye. Yoksa aniden çıkacak bir lafa da benzemiyor.

Yanılmıyorsam geçen gün de kvalide ile ilgili bir konun vardı. Bu konuların senin hiç bitmeyecek gibi.

Son derece ağır konuşmuşsun. Bir kadının en rencide olacağı şekilde.
Bu ilk konum.

kadının yaptığı ayıp szinki daha ayıp :KK51:
ama pişman olmanız güzel
hafta sonu kek börek yapıp ya da kendisine hediye alıp götürseniz
ama konuyu açmayın artık olan olmuş

Yahuuuuu,huhuuuuuuuuuu

Hırsınızdan nasıl saldıracağınızı şaşırmışsınız. Gayette sen yaptında ne oldu aldatıldın demeye getirmişsiniz. Sanki kadının bu yaptığı yada yapmadığı şeyler kadının aldatılmasını hak edip etmediğini gösterirmiş gibi...

Merak ediyorum. Eşiniz konuyu duyduğunda nasıl bir açıklama yapacaksınız.?

Evet aldatmadan konuşmuyordunuz ama sen en zayıf noktasını bildiğin için direkt oradan vurdun. Hatta daha önce kafanda vardı bu nasıl bu tür bir lafı nasıl bir ortamda vururum yüzüne diye. Yoksa aniden çıkacak bir lafa da benzemiyor.
Gerizekalımısınız?
Cidden merak ediyorum,daha kafanızda ne Szenario yazabilirsiniz acaba?
Onceden düşünmüşümde,pusu kurmusum yani vallahi sizdeki o kadar sinsilik bende yok.

Back
X