Dilimi tutamiyorummm:(

o kişiyi terk edildin aldatıldın şeklinde eleştirmek çok kötü bir üslup.aldatılmak aldatılan tarafın bir suçu mu ki?...bu konu
da en azından üzgün hissettiğinizi belirtmeniz lazım...

bence biraz ağır olmuş ben olsam ya he çok biliyorsun bak işine falan derdim konuşmaya devam ederse ve sinirlerimi bozarsa bende bel altına inerdim ama bu kadar da iner miydim bilmiyorum.. biraz kötü olmuş he pat diye gelmiş gelmesi yetmiyor çalışan kadına bi ton vudı vıdı belkide ii olmuştur belki bi daha dil uzatmaz sana ay bilemedim..

hem saygısızlık hemde haketmiş gibi..
şimdi sende durduk yere patlamadın ya canım.
insan bazen dayanamıyor geçrekten iş çıkışı ev karışık çoluk çocuk derken haklısın valla ben haklı buldum seni.
asıl mesele kocan ne dicek :KK51:

Simdi sizden özür dilesem ne olur,bana karsı iyi hissedermin?hayır.
Ben bide o kadına neler dedim,saydım
Nasıl üzdüm,o büyüklük gösterir belki gine de,ama ben cok üzgünüm.
Kadının düşmanı yine kadın!:KK43:
Ama ben düşman degilim,Simdi dersiniz al bak düsmanmıssın!
Tamam öyleyse bizi bırak git kırdığın kişiden özür dile. Ya hem pismanim diyosun hem de "lafı caktim ama öyle demek istemedim :(( " . boyle yapınca gerginligimizi tirmandiriyorsun ve samimi olduğuna inanmiyoruz. Bu konuyla çok ilgilendi çünkü emin ol çok üzüldüm. Vakit kaybetmeden git kadincagizin gönlünü al. Belki o seni sevmiyor Belki çok çok kotu biri ne seni ne onu tanımıyoruz sadece bu konu üzerinden yorum yapıyoruz biz. Bu konuda yerden göğe kadar haksiz sin.

valla ben bi çok arkadaşa katılmıyorum kusura bakmayın.
kadın da hiç iyi niyetli değil iyi niyetli olan insan ya hem çalışıyorsun hem çocuk bakıyorsun ee zor tabi kızım dur bi işin ucundan tutayım der..

kadın bildiğin ben şöyleydim böyleydim bizim zamanımızda bi bik bik en nefret ettiğim insan tipi..

bu tipler işlerine gelince aaa devir değişti derler bide..
off valla iyi yapmışın boşver bunlara he diye diye tepene çıkarlar.. gitsin kendi eviyle ilgilensin. aynen de dediğin gibi yapmışta ne olmuş ?

konu zafer nidalarıyla yazılmış,üzüntü nerede anlayamadım.(sayıyla 5,yazıyla BEŞ ne demek hiç anlamadım.)
hele destekleyen yorumları ağzı açık okudum,ne diyelim kimin ne yaşayacağını bilemeyiz:KK14:

Eşinin hiç mi hatırı yoktu ? Genelde tepkilerin böyle agrasifse alışmış olabilir değilse çok ağır laf sokma ötesi olmuş.Hadi o kaynanaydi dır dır yaptı ama siz iki çocuklu evli bir kadinsiniz

İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı:KK70:
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum:KK43::KK43:

Ay çok güldüm çok yaşa emi burda benim içimin yağlarını erittin :KK45: bende senin gibi olabilir miyim zamanla yaşam koçum ol ders ver bana :KK50:

İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı:KK70:
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum:KK43::KK43:

yorumların hepsini okuyamadım, okuduğum bazı yorumlara hiiiç inanamadım
arkadaşım kayınvaliden sana haksızlık etmiş olabilir, bir çok "eski kadın" böyle zaten, biz 3 çocuk büyüttük, 5 çocuk büyüttük, hepsine yetiştik vs

ama seninki bence düpedüz "vicdansızlık" olmuş
insanlar, ellerinde olmayan acılarıyla, can evlerinden "vurulmaz", insan bunu düşmanına bile yapmaz vicdanı varsa

sana dağınık mısın dedi, "size ne, sana ne" bile diyebilirsin, "böyle düşünüyorsanız gelmeyin evime" bile diyebilirsin, konuya yönelik en ağır tepkiyi verebilirsin
ama böyle büyük acıları yüze vurmak, kanayan yaraları tekrar kanatmak, bunu "cevap verdim, dilimi tutamadım" sanmak...

şimdi o kadın ne kadar üzgündür, ne kadar zoruna gitmiştir
sen üzgün müsün hala evinin dağınık olduğunu söylediğine?

bence sen, son derece vicdansız davranmışsın

EDİT: Eşinin yerine ben olsam, günlerce yüzüne bakmam

valla ben bi çok arkadaşa katılmıyorum kusura bakmayın.
kadın da hiç iyi niyetli değil iyi niyetli olan insan ya hem çalışıyorsun hem çocuk bakıyorsun ee zor tabi kızım dur bi işin ucundan tutayım der..

kadın bildiğin ben şöyleydim böyleydim bizim zamanımızda bi bik bik en nefret ettiğim insan tipi..

bu tipler işlerine gelince aaa devir değişti derler bide..
off valla iyi yapmışın boşver bunlara he diye diye tepene çıkarlar.. gitsin kendi eviyle ilgilensin. aynen de dediğin gibi yapmışta ne olmuş ?

Katılıyorum, bi arkadas nispet yapmışsın demiş hani sen titizdin aldatıldın bak ben dağınığım aldatılmıyorum demiş güya konu sahibi

E kv de de övunmüşte övünmüş iyi niyetli adam en olmadı bu haftasonu geleyim yapalım birlikte der kuru eleştiriyi herkes yapar

Ben olsam özür falan dilemezdim.Saygı dediğin sadece büyüklere gösterilmez.Büyüklerin böyle laflar etmelerine gerekçe nedir?? Kimse bunu sorgulamıyor.Kimseye sadece yaşı büyük olduğu için saygı duymam,hiçbir büyük de büyük olduğu için böyle laflar söyleme hakkına sahip değildir.

Bazıları ne kadar hiddetli cevaplar vermiş
Hak etmiş, büyükse büyüklüğünü bilsin falan
Heyy siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya
Neyin kafasını yaşıyorsunuz ?
Yaptığına doğru diyenler ! Kız bile ağır mı oldu diye düşünüyorken birde siz göklere çıkartıyorsunuz.

Yarın senin başına gelemeyeceğini bilemezsin
Aldatılmış bir insana bunu yüzüne vurmak hiç hoş değil
Yazıklar olsun ,sırf kötülük için bunu benimseyenlere.

konu zafer nidalarıyla yazılmış,üzüntü nerede anlayamadım.(sayıyla 5,yazıyla BEŞ ne demek hiç anlamadım.)
hele destekleyen yorumları ağzı açık okudum,ne diyelim kimin ne yaşayacağını bilemeyiz:KK14:
Cocuk sayısına ben halen sasırıyorum ondan oyle yazdım:)
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum.
Kime ne olacagı hic belli degilken
Baska birisi icin hayatını mahvetmek benim işim degil.

Ben olsam özür falan dilemezdim.Saygı dediğin sadece büyüklere gösterilmez.Büyüklerin böyle laflar etmelerine gerekçe nedir?? Kimse bunu sorgulamıyor.Kimseye sadece yaşı büyük olduğu için saygı duymam,hiçbir büyük de büyük olduğu için böyle laflar söyleme hakkına sahip değildir.
Büyük olmasıyla ne alaka yahu? Kadın ufacık bir şey demiş ve her annenin ya da kv nin dediği ufak tefek şeyler. Arkadaşı olsa idi de ayni yorumu yapardık . yani ufacık bir şeye boyle mi cevap verilmesi gerekiyordu. Bu acımasızlık vicdansizlik.

Ne olursa olsun hem cinsin
Yarın senin başına gelemeyeceğini bilemezsin
Hiç olmamış yaptığın
Daha kac kere yazacam bilmiyorum, aynen benim basıma gelmeyecegini bilemem,o yüzden de kimseye hayatımı feda edemem.

Kv de kasinmasaymis calisan kadinin evi daginik olabilir normaldir kalkip ona sen pissin dmeeye getirip canini yakmaya calisiyorsa oda caninin yanabilicegni bilmeli biraz agir ama haketmis

Neler goruyorz buralarda gelinlere neler soyluyorlar onlar gelip gelinlerinden ozurdiliyormu.

Büyük olmasıyla ne alaka yahu? Kadın ufacık bir şey demiş ve her annenin ya da kv nin dediği ufak tefek şeyler. Arkadaşı olsa idi de ayni yorumu yapardık . yani ufacık bir şeye boyle mi cevap verilmesi gerekiyordu. Bu acımasızlık vicdansizlik.
Hayır değil,o lafları söyleme hakkını karşı tarafa kim veriyor??? Söylüyorsan karşıdan duymaya da hazır olmak lazım.

Katılıyorum, bi arkadas nispet yapmışsın demiş hani sen titizdin aldatıldın bak ben dağınığım aldatılmıyorum demiş güya konu sahibi

E kv de de övunmüşte övünmüş iyi niyetli adam en olmadı bu haftasonu geleyim yapalım birlikte der kuru eleştiriyi herkes yapar

Bunu ben söyledim, izninle üzerime alınıyorum.

Bu cümleden nasıl bir anlam çıkarılabilir.
Senin yaptıgın boşa gitmiş, ben yapmasam da iyiyim, bir sıkıntı yok demenin kabaca hali.

Bunun güya sı müya sı yok.
Amaç belli, laflar belli.

Son düzenleme:
Back
X