Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam öyleyse bizi bırak git kırdığın kişiden özür dile. Ya hem pismanim diyosun hem de "lafı caktim ama öyle demek istemedimSimdi sizden özür dilesem ne olur,bana karsı iyi hissedermin?hayır.
Ben bide o kadına neler dedim,saydım
Nasıl üzdüm,o büyüklük gösterir belki gine de,ama ben cok üzgünüm.
Kadının düşmanı yine kadın!
Ama ben düşman degilim,Simdi dersiniz al bak düsmanmıssın!
Ben aslında kızmadım,başlıkta dilimi tutamuyorum derken pişmanlığını dile getirmişsin ama kv aldatılan,çocuklarını tek büyüten ,yaralı bir kadın olduğundan üzüldük.Kime kızdımmm yahuu
Siz kızdınız bana
İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum![]()
İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum![]()
valla ben bi çok arkadaşa katılmıyorum kusura bakmayın.
kadın da hiç iyi niyetli değil iyi niyetli olan insan ya hem çalışıyorsun hem çocuk bakıyorsun ee zor tabi kızım dur bi işin ucundan tutayım der..
kadın bildiğin ben şöyleydim böyleydim bizim zamanımızda bi bik bik en nefret ettiğim insan tipi..
bu tipler işlerine gelince aaa devir değişti derler bide..
off valla iyi yapmışın boşver bunlara he diye diye tepene çıkarlar.. gitsin kendi eviyle ilgilensin. aynen de dediğin gibi yapmışta ne olmuş ?
Cocuk sayısına ben halen sasırıyorum ondan oyle yazdım:)konu zafer nidalarıyla yazılmış,üzüntü nerede anlayamadım.(sayıyla 5,yazıyla BEŞ ne demek hiç anlamadım.)
hele destekleyen yorumları ağzı açık okudum,ne diyelim kimin ne yaşayacağını bilemeyiz![]()
Büyük olmasıyla ne alaka yahu? Kadın ufacık bir şey demiş ve her annenin ya da kv nin dediği ufak tefek şeyler. Arkadaşı olsa idi de ayni yorumu yapardık . yani ufacık bir şeye boyle mi cevap verilmesi gerekiyordu. Bu acımasızlık vicdansizlik.Ben olsam özür falan dilemezdim.Saygı dediğin sadece büyüklere gösterilmez.Büyüklerin böyle laflar etmelerine gerekçe nedir?? Kimse bunu sorgulamıyor.Kimseye sadece yaşı büyük olduğu için saygı duymam,hiçbir büyük de büyük olduğu için böyle laflar söyleme hakkına sahip değildir.
Daha kac kere yazacam bilmiyorum, aynen benim basıma gelmeyecegini bilemem,o yüzden de kimseye hayatımı feda edemem.Ne olursa olsun hem cinsin
Yarın senin başına gelemeyeceğini bilemezsin
Hiç olmamış yaptığın
Hayır değil,o lafları söyleme hakkını karşı tarafa kim veriyor??? Söylüyorsan karşıdan duymaya da hazır olmak lazım.Büyük olmasıyla ne alaka yahu? Kadın ufacık bir şey demiş ve her annenin ya da kv nin dediği ufak tefek şeyler. Arkadaşı olsa idi de ayni yorumu yapardık . yani ufacık bir şeye boyle mi cevap verilmesi gerekiyordu. Bu acımasızlık vicdansizlik.
Katılıyorum, bi arkadas nispet yapmışsın demiş hani sen titizdin aldatıldın bak ben dağınığım aldatılmıyorum demiş güya konu sahibi
E kv de de övunmüşte övünmüş iyi niyetli adam en olmadı bu haftasonu geleyim yapalım birlikte der kuru eleştiriyi herkes yapar