- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de herkes karşı tarafın nabzını bilir, bir yorumda anneme dediğim lafı yazdım,sen ölsen babama yandığım kadar yanma dedim ne kadar acımasızca dimi, şeker hastası ve hiç dikkat etmiyor sabahları kahvaltıda didi içiyo hatun,tulumba tatlıları pasta börek 3e çıktı insülini, hareket yok, 69 doğumlu daha bu kadın,zaten babamızı kaybetmişiz, doktor hba1c değerine baktı kör olursun dedi, birileri diyecek ki daha uygun bir dille anlatılamaz mıydı evet anlatılırdı ama bir arpa boyu yol alınmazdı 3 4 ay sakin sabırlı konuşup 5.ay patlayacağıma,zaten sadece patlamadan anlayacak birine baştan patlamak bana daha mantıklı geliyo,zaman kaybı olmaz en azından
Hayir, sizin cevabiniz, gelinin kayinvalideye verdigi cevapla bir degil.
Konu uslup da degil.
Siz annenizi dusunerek kendine dikkat et manasinda "babam kadar yanmam" demissiniz.
Cocuk olsa annenizi dusunup uzulup ofkelendiginizi anlar.
Sap baska saman baska.
Yoo ben size herhangi bi hakaret etmeyecegim.. Adini siz koyun.. Pisman olmalisiniz, utanmalisiniz, kayinvalideden once kendinizi o hale dusurdugunuz icin utanmalisiniz.. Vicdansiz gibi gorunmek veya oyle olmak cok kotu bi durus zira.. Bakin oylesiniz demiyorum, inşaAllah degilsinizdir.. Ama bu konuda kendinize haklilik payi aramayin rica ederim..Salaklık degil mi...
Yoo ben size herhangi bi hakaret etmeyecegim.. Adini siz koyun.. Pisman olmalisiniz, utanmalisiniz, kayinvalideden once kendinizi o hale dusurdugunuz icin utanmalisiniz.. Vicdansiz gibi gorunmek veya oyle olmak cok kotu bi durus zira.. Bakin oylesiniz demiyorum, inşaAllah degilsinizdir.. Ama bu konuda kendinize haklilik payi aramayin rica ederim..
Lavantacim konu sahibini destekledigim,sirtini sivazladigim anlami cikmasin ama bu konu sende hic mi bi aydinlanma yasatmadi?Yoo ben size herhangi bi hakaret etmeyecegim.. Adini siz koyun.. Pisman olmalisiniz, utanmalisiniz, kayinvalideden once kendinizi o hale dusurdugunuz icin utanmalisiniz.. Vicdansiz gibi gorunmek veya oyle olmak cok kotu bi durus zira.. Bakin oylesiniz demiyorum, inşaAllah degilsinizdir.. Ama bu konuda kendinize haklilik payi aramayin rica ederim..
Ise bak ayni yerden girmisiz konuya ayni anda..Lavanta,
Siz k.valide yuzunden bosanmamis miydiniz?
Buna ragmen su durusunuz, objektifliginiz beni hayran birakti.
Allah karsiniza sizin gibi birilerini cikarsin kalpkalpkalp :)
Kv dem ilk bebeğini havaleden dolayı kaybetmiş.
1 yaşındayken.
Ateşli oldugu halde titriyor diye üşüyor zannetmiş ve daha da sıcak tutmaya çalışmış.
Her zaman aklına geldikçe ağlar.
Cahildim nasıl yaptım diye.
Zamanın da oğlumun ateşi olmadığı halde bu çocugun ateşi var deyip durdu.
Yok diyoruz, siz anlamıyorsunuz diyor. Ateş ölçer ile gösteriyoruz, ya dogru ölçmüyorsa diyor.
Surat asıyor. Bunaldıkça bunaldık.
Ben orada,
ya bırak allah aşkına sen çok bilseydin havale geçiren çocugunun ateşini anlardın deseydim,
Agzının payını vermiş mi olacaktım.
Hiç sanmıyorum.
Acılar üstünden had bildirilmez, bu düpedüz hadsizlik olur.
Son yorumum. The end.
Heee bu seferde kv ben evde yokken evime mutfagima girmis ne hakla derdinizAdAm_OLaCaK_KIZEV ost: 45144677 .!.:Ha bak şimdi aklıma geldi ortamda oğlu da varken gelinini bu şekilde eleştirmesi gözden düşürme çabası da olabilir pekala neden olmasın, araları nasıl bilemiyoruz gelin kaynana olarak
İyiniyet görmüyorum ben, İyiniyet nasıl olur hazır oğlu da evdeyken gelinin eve geliş saatini gözlemezsin 2 saat önceden gelir oğlunla ortalığı toplarsın bir kap yemek yaparsın önce oğluna dersin oğlum bak böyle olmaz 2 çocuk var bu evde az önünüzü ardınızı toplayın bugün toplama yarın toplama birikir durur bu işler, bak karın çalışıyo az ucundan tut derim, sonra gelinin eve gelir zaten ortalığın toplandığını gören akil kişi anlar hmmm bu ev dağınıktı der, biraz bi zaman geçer gelin soyunur dökünür yemek yenir falan sonra mutfakta yalnızken bir de gelişine söylersin uygun bir dille
Lavantacim konu sahibini destekledigim,sirtini sivazladigim anlami cikmasin ama bu konu sende hic mi bi aydinlanma yasatmadi?
Eski yasadiklarinin sadece bir kısmını biliyorum o da actigin konudan. Kim bilir daha neler yasamissindir.
Dislerini gosterseydin/gosterseydik, acaba onca seyi yasar miydik?
Ne biliyim enazindan sebep sadece eski esinin s.refsizligi olurdu. Merhametsiz,vicdansiz yuva dagitici bir kayinvalide olmazdi..
Ise bak ayni yerden girmisiz konuya ayni anda..
Gercekten cok tesekkur ederim, Allah razi olsun,mutlu ettiniz beni..Lavanta,
Siz k.valide yuzunden bosanmamis miydiniz?
Buna ragmen su durusunuz, objektifliginiz beni hayran birakti.
Allah karsiniza sizin gibi birilerini cikarsin kalpkalpkalp :)
Canim seni ve dusuncelerini biliyorum, oyle dusunmem merak etme : )Lavantacim konu sahibini destekledigim,sirtini sivazladigim anlami cikmasin ama bu konu sende hic mi bi aydinlanma yasatmadi?
Eski yasadiklarinin sadece bir kısmını biliyorum o da actigin konudan. Kim bilir daha neler yasamissindir.
Dislerini gosterseydin/gosterseydik, acaba onca seyi yasar miydik?
Ne biliyim enazindan sebep sadece eski esinin s.refsizligi olurdu. Merhametsiz,vicdansiz yuva dagitici bir kayinvalide olmazdi..