• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dini paylaşım alanı

dün eşimle oturduk kılmadığımız yılların günlerin vakitlerin hesabını yaptık . ben 5 o 7 yılda kaza namazlarımızı bitiriyoruz hergün 2 günlük kaza namazı kılarak. bu hesap nedense bizi gaza getirdi. borçsuz olarak ölme fikri Allah izin verirse. oturup ciddi ciddi hem kazalarınızı hesaplayın hemde namaza başlayın. şukadar zaman sonra hiç borç namazım kalmayacak fikri insanı motive ediyor.

Allah ım daim etsin ne hoş..
muhabbetiniz daim olsun inşaallah :))

benim de ciddi bir hesap yapmam gerek..

bugün dahil eksiksiz kılmak istiyorum..
daim olsun..
namazı ara sıra olanın huzuru da ara sıra olurmuş..

o kadar üzülüyorum ki canım çocuklarıma örnek bir anne olmak istiyorum , oğlumun ben namaz kılarken seccadesini serip takkesini takıp beni taklit etmesine bayılıyorum, kuran okurken anne dinlicem diyor ellerini yüzüne sürüp amin diyor ya ah nasıl şükrediyorum. çocuklar herşeyi kapıyor hemen evde namaz kılan bir anne-baba görmemeleri ne kötü

ben çocukken annem ara ara başlar kılardı bırakırdı, babam kılmazdı aynı şeyi ben ve kardeşim de yapıyoruz maalesef. şimdi annem babam yılalrdır hiç bırakmıyolar namazlarını kılıyorlar bizi de uyarıyolar ama nedense bir türlü devamını getiremiyorum

kimi zaman aylarca kılıyorum sonra bir bıraktım mı kalıyor aylarca.çok üzülüyorum çok kızıyorum kendime

ailede başlıyor eğitim..
babam hiç kılmazdı..abimde kılmıyor...
annem kılardı.. ben de kılmaya çalışıyorum...

güzel duaların hayalin amacın var ..
ne güzel..
bunları isteyebilmek de bambaşka bir huzur

Oy meleklerim benim sunu duyunca nasil mutlu oldum anlatamam ,hem çocuğuna hem de kendine iyilik yapmalisin kuzum ezan okunmadan islerini bitir haziran sürekli ayetel kursiyi oku canm benim Rabbim daimmeder inşallah ibadetlerimizi

amin inşaallah..
namaz dışındaki zamanlarda tesbihat yapmalıyız..
abdestli olmaya özen göstermeliyiz...
o vakit her şey yoluna girecek namazlar da...

Allah ım daim etsin ne hoş..
muhabbetiniz daim olsun inşaallah :))

benim de ciddi bir hesap yapmam gerek..

bugün dahil eksiksiz kılmak istiyorum..
daim olsun..
namazı ara sıra olanın huzuru da ara sıra olurmuş..
aminnnn inşAllah canım. bende ne zamandır bu hesabı yapmak istiyordum aslında. hani hergün bikaç kaza kılıyorum ama hesapsız olunca insan boşlukta gibi oluyor. dün eşim kendisininkini hesaplamak istemişti aslında o hesaplarken benimkide sıkıştı araya hepsini hesapladık. :)
aslında programlar var onu hesaplayan. akıllı telefon ise telefonun onları indirebilirsin. kıldığın kılacağın tüm namazların takibini sana yaptırıyor program.)

hamdolsun iyiym canım çok sağol sen nasılsın. aslında buralardayım giriyorum kk ya ama pek fazla yazamıyorum. 70000 tevhidim vardı bir haftadır ona yoğunlaşmıştım zaten :)

oy maşaallah sana canım benim :)
aktif hatunsun evelallah :))

Allah ım iyiliklerini mutluluğunu damim etsin inşaallah ...:)

aminnnn inşAllah canım. bende ne zamandır bu hesabı yapmak istiyordum aslında. hani hergün bikaç kaza kılıyorum ama hesapsız olunca insan boşlukta gibi oluyor. dün eşim kendisininkini hesaplamak istemişti aslında o hesaplarken benimkide sıkıştı araya hepsini hesapladık. :)
aslında programlar var onu hesaplayan. akıllı telefon ise telefonun onları indirebilirsin. kıldığın kılacağın tüm namazların takibini sana yaptırıyor program.)

adı ne ki o proğramın :))

Duâ;
Olmazları olduran gizemli tılsım,
İhtimalin imkanı,
Ulu azamet,
Varlığı görülmeyen hissedilen kudret,
İmdadım duâ.

De ki;
Eğer duanız olmasa Rabbim katında ne ehemmiyetiniz var?

Furkan Suresi, 37

11026056_820371661383169_5178764423823623129_n.jpg

Back
X