dior addict mi? guarlien Magic mi??

borcam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
742
848
Arkadaslar alakasiz iki parfüm ama ikisi arasinda kaldım dior addict denedim cok guzel magic hep aklımda. .
mizudan alicam Magic alirsam indirim kupon kOdu olan varmi
suan elimde cinema Kenzo am o ur versace crystal noir ve lancome le vest belle var hepsi orjinal ama benim kokum degiller bitirmek istiyorum biranonce...
bugun dp de denedim ama yok acik parfum bana ouuymaiolmadi

aa mizuya guerlain magic mi gelmiş ne zamandır onu bekliyordum.. tamda rose the one alacakken olacak iş mi bu?:KK20: bu arada ben olsam magic alırdm

Dior addict hiç beğenmiyorum. Zaten Dior pparfümlerini sevmem.. Diğerini bilmiyorum ama.. Eminim addictten güzeldir

Cok sagolun kizlar magic gelmiş mizuya fuyatii uygundu verdim siparisi umarim orjinal gelir simdi yine okudum orjin olmadigina dair okadar sikayet almiski .hhatta dun sevile gittik onlarda bu fiyata olmaz isterseniz bizede getirin falan dediler

Cok sagolun kizlar magic gelmiş mizuya fuyatii uygundu verdim siparisi umarim orjinal gelir simdi yine okudum orjin olmadigina dair okadar sikayet almiski .hhatta dun sevile gittik onlarda bu fiyata olmaz isterseniz bizede getirin falan dediler
Canım sephorada ve sevilde başka sitelerde uygun denildiği zaman orijinal olmaz diyorlar hemen :) onlarda neden bukadar pahalı olduğuna gelirsek mağazanın da kirasını varsayarsak sanki parfüm fiyatının üstüne koyuyolarmış gibi geliyor kirayı çıkarmak kar yapmak için kendimce düşündüğüm bi fikir :) yanlış da olabilir :KK66:

İnternette ise kira derdi bişey yok ya hani heralde o yüzden uygun oluyor :) ne biliyim ben böyle düşündüm :KK51:

Canım sephorada ve sevilde başka sitelerde uygun denildiği zaman orijinal olmaz diyorlar hemen :) onlarda neden bukadar pahalı olduğuna gelirsek mağazanın da kirasını varsayarsak sanki parfüm fiyatının üstüne koyuyolarmış gibi geliyor kirayı çıkarmak kar yapmak için kendimce düşündüğüm bi fikir :) yanlış da olabilir :KK66:

İnternette ise kira derdi bişey yok ya hani heralde o yüzden uygun oluyor :) ne biliyim ben böyle düşündüm :KK51:

öyle öyle.. e eleman da çalışmıyor mağazadaki kadar.. dolayısıyla daha uygun fiyat verebiliyorlar..

o yorumları dikkate alma. 1 senedir mizudan alışveriş yapıyorum gayet memnunum.

canım bu arada nasıl sipariş verdin bende vermek istedim ama ürüne tıkladığımda ürün çıkmıyor :KK43:

Icim simdi daha rahat kizlar zaten byrdan yorum okumadan genelde almıyorum. .
cnm dun satistaydi direk seoete ekledim aldim simdide çıkıyor hatta q tane daha sepette gozukuyo .bbugun siparis hazırlanıyor diyor hala

magic çok masum ve aşırı derecede kalıcı
addict ile yarışır bence bir de beyaz tenli değilsen magic alman daha doğru sanki

Bugday tenliyim aslinda senelerce once denedim bayildim tam alicekken hamile kaldim hamileyken kullanma k istemedigim icin parfüm aalmamistim ama bilegime sıkınca kopamiyodum resmen:)) ben gelince yazarim zaten skt ve kaliciligini ..
ama addict cok acaip bisyedi ne yalan söyliyim onada bayıldım yani:))

Bugday tenliyim aslinda senelerce once denedim bayildim tam alicekken hamile kaldim hamileyken kullanma k istemedigim icin parfüm aalmamistim ama bilegime sıkınca kopamiyodum resmen:)) ben gelince yazarim zaten skt ve kaliciligini ..
ama addict cok acaip bisyedi ne yalan söyliyim onada bayıldım yani:))

addict cok etkileyici ya suan orgınalı değişti dıyorlar ama bılmıyorum kraliçe çiçekler falan notaları değişik
aklıma hep parlament mavisi renkler ve gece gelir
sıyah tonlarda bir makyajlı kadın falan =)

Icim simdi daha rahat kizlar zaten byrdan yorum okumadan genelde almıyorum. .
cnm dun satistaydi direk seoete ekledim aldim simdide çıkıyor hatta q tane daha sepette gozukuyo .bbugun siparis hazırlanıyor diyor hala
cok ilginç yaa bende nedense ürüne tıkladıgımda resimsiz cıkıyor sepete ekle falan cıkmıyor :KK43:

Bende telden girip aldim simdi tabeltten girdim evet sepete ekle yok musteri temsil cisini aradim siparis hazhazirlaniyor dedi yinede yarin arayin dedi cok suohe girdi valla icime

Hatta kk biledusuyo

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-29-13-54-21.png
    Screenshot_2015-03-29-13-54-21.png
    128,2 KB · Görüntüleme: 97
X