Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana bir çok konuda yardımcı oldunuz şimdide ilk kez dip boyasını kendim yapcam yıne bi el atarmısınız:) dip boyam hangi renk sizce ve nasıl yaparım
canım bence 7.3 le 8.0 karıştrsa daha ıyı olmaz mııııpalette altın karamel ama çok bekletme
yok canım ya ben saçları kısa bir zamn önce baya kestrdım ona rağmen yıne uçlarda kırıklar felan felan saç kremi ve saç maskesi kullanıorum.cnm bu arada bugun dısarda ısım vardı bu arada rossmana gittim gratise gittim saçıma hangi rengi uygulayım diye yardımcı olamadılar yani bişey söyleriz yanlış olur dediler ve birisi 7 li bi numara gösterdi kataloğa baktı biriside 9.0 dedim o sana çok açıuk olur dedi bende bılmıyorlar diye bişey almadan çıktımturecurdo bu arada saçların çok sağlıklı ve yumuşacık görünüyor nasıl bir bakım yapıyorsun ?
onlar pek birşey bilmiyorlar ürünler hakkında ya.. ürün yerleştirme, kasa falan yaptıkları sadece.. ben senin yerinde olsam 7 ile 9.1 i karıştırır boyardım.. öyle garip duracağını sanmam hemen hemen aynı ton olur diye düşünüyorum.. yanlış hatırlamıyorsam kuaförde boyatmıştın? onlar zaten bilmem kaç tane boyayı karıştırıp boyuyorlar, ellerinde yarım kalan ne varsa onlardan uygun bir ton yakalamaya çalışıyorlar.. yani senin direkt onun yaptığı karışımı yapmayı geç bulman bile zor açıkçası.. o yüzden deneye deneye bulmalısın.. 7 ve 9.1 ile başla bence.. bu arada hangi krem ve maskeyi kullanıyorsun?yok canım ya ben saçları kısa bir zamn önce baya kestrdım ona rağmen yıne uçlarda kırıklar felan felan saç kremi ve saç maskesi kullanıorum.cnm bu arada bugun dısarda ısım vardı bu arada rossmana gittim gratise gittim saçıma hangi rengi uygulayım diye yardımcı olamadılar yani bişey söyleriz yanlış olur dediler ve birisi 7 li bi numara gösterdi kataloğa baktı biriside 9.0 dedim o sana çok açıuk olur dedi bende bılmıyorlar diye bişey almadan çıktım
canım glıss maske kolay kırılan uzun saçlar için olanı kullanıyorum benim saçım uzun değil ama .krem olarakta elidor onarıcı ve yeniden yapılandırıcı bakım kremini kullanıyorum.tamam bunlardan memmunum ama bimde satılan ucuz bir maske kullanmıştımm ondan daha çok memmundum gerçekten saçlarım onu kullanınca yumuşacık olmuştu bugüne kadar hiç öyle olmadı .bimde bulamayınca bitmiş bunu aldım ama bu bitince tekrar onu arastırcam...aynen öyle hiç kimse yardımcı olamadı satmak dahi istemediler yani senın dediğini sordum 9.1 7.0 karıştırsam nasıl olur dedim bi arkadaşım böyle uygulamamı söyledi dedim oda katologdan baktı bu renklere senın saçın koyu dedi bu çok açık dedionlar pek birşey bilmiyorlar ürünler hakkında ya.. ürün yerleştirme, kasa falan yaptıkları sadece.. ben senin yerinde olsam 7 ile 9.1 i karıştırır boyardım.. öyle garip duracağını sanmam hemen hemen aynı ton olur diye düşünüyorum.. yanlış hatırlamıyorsam kuaförde boyatmıştın? onlar zaten bilmem kaç tane boyayı karıştırıp boyuyorlar, ellerinde yarım kalan ne varsa onlardan uygun bir ton yakalamaya çalışıyorlar.. yani senin direkt onun yaptığı karışımı yapmayı geç bulman bile zor açıkçası.. o yüzden deneye deneye bulmalısın.. 7 ve 9.1 ile başla bence.. bu arada hangi krem ve maskeyi kullanıyorsun?
canım glıss maske kolay kırılan uzun saçlar için olanı kullanıyorum benim saçım uzun değil ama .krem olarakta elidor onarıcı ve yeniden yapılandırıcı bakım kremini kullanıyorum.tamam bunlardan memmunum ama bimde satılan ucuz bir maske kullanmıştımm ondan daha çok memmundum gerçekten saçlarım onu kullanınca yumuşacık olmuştu bugüne kadar hiç öyle olmadı .bimde bulamayınca bitmiş bunu aldım ama bu bitince tekrar onu arastırcam...aynen öyle hiç kimse yardımcı olamadı satmak dahi istemediler yani senın dediğini sordum 9.1 7.0 karıştırsam nasıl olur dedim bi arkadaşım böyle uygulamamı söyledi dedim oda katologdan baktı bu renklere senın saçın koyu dedi bu çok açık dedi
Canım bimde bi maske var adını unuttumama dip boyası yapacağını söyledin mi? zaten boyanın biraz açık olması lazım ki kendi saçının rengini açsın.. 7.0 katınca koyuluyor baya zaten, boyalı kısımla büyük fark yaratacağını sanmıyorum.. Gliss başarılı ya ben de beğeniyorum.. elimde başka maskeler vardı onları bitirmeye bakıyorum.. ondan sonra glisse geçeyim tamamen madem..
canım senın dediğin boyaları bugun aldım .birazdan aldığım boyalarım resmini ekliyeceğim.ve saçımın şimdiki durumunu ve rengini nolur dikkatli bi bak ve başarıyla el birliğiyle boyuyalım:)birde bana nasıl boyucagımı anlatırmısınama dip boyası yapacağını söyledin mi? zaten boyanın biraz açık olması lazım ki kendi saçının rengini açsın.. 7.0 katınca koyuluyor baya zaten, boyalı kısımla büyük fark yaratacağını sanmıyorum.. Gliss başarılı ya ben de beğeniyorum.. elimde başka maskeler vardı onları bitirmeye bakıyorum.. ondan sonra glisse geçeyim tamamen madem..
cnm birde pazartesi işe başlıyorum kötü bi sonuç almaktan korkuyorum öle bişe olmaz dimi:)bi tane daha:)
bi tane daha:)
canım ense diplerinden başlayarak mı sürcem yukarıya doğru parçalara ayırıp.birde saç kremi olmadan olmuyormu kremim bitmişte boyanın içindekini katsam olurmu kutunun birisindekiniboyaları tamamen karıştır, ense tarafından başlayarak saçlarını tutam tutam ayırıp diplere bir güzel yedir.. tutamları ince almaya bak.. sonra kalan boyaya bir miktar ılık su kat biraz da saç kremi koyarsın.. çok fazla sıvı yapmamaya bak.. onu da saçının boy ve uçlarına yine ayıra ayıra sür.. bu işlemden sonra sık sık kontrol et.. diplerle uçlar hemen hemen aynı tonu bulduğunda yıka.. önce biraz ıslat, şampuanlar gibi karıştır saçlarını boya dağılsın saçına 1 2 dk bekle sonra komple bol suyla durula.. temiz su akar hale geldiğinde de şampuanla.. dediğim gibi sana şu boyaları sür tam uyar uçlarınla diyemem onu sen deneye yanıla bulacaksın, biraz cesaret=) ama bu karışım hemen hemen olur bence.. hadi bakalım umarım istediğin gibi olur..
cnm birde diplere önce yapınca dipler acık olmazmı daha hızlı açılır felan diyolarya kuaförlercanım ense diplerinden başlayarak mı sürcem yukarıya doğru parçalara ayırıp.birde saç kremi olmadan olmuyormu kremim bitmişte boyanın içindekini katsam olurmu kutunun birisindekini
canım ense diplerinden başlayarak mı sürcem yukarıya doğru parçalara ayırıp.birde saç kremi olmadan olmuyormu kremim bitmişte boyanın içindekini katsam olurmu kutunun birisindekini