- 19 Nisan 2015
- 59
- 9
- Konu Sahibi angelstar97
Teşekkürler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zaten şuan çok pişmanım ama olan oldu şuan bu rengi koruyarak saçımı düzeltmeye çalışıyorum18 yasında vucudun sacın kendı pırıltısı olur nede guzeldır o
bız belırlı yas ustu hanımlar o yaslardakı canlılık ıcın dunya bakım yaparız (yasım 28)
sen gıt defalarca sacınla oyna yak
bazı seylere erken davranmasaydın hem dogal guzellıgını sonuna kadar kullanmıs doymus olurdun
hemde zaten yasın gelınce ıstedıgın sekılde boyardın hatta boyadan bıkardın
gecmıs olsun
bence 2 -3 ay kalsın dınlensınEvet zaten şuan çok pişmanım ama olan oldu şuan bu rengi koruyarak saçımı düzeltmeye çalışıyorum
Ama sarı saç bana kendi saç rengimden daha çok yakışıyor, daha dikkat çekici ve güzel oluyorum. O yüzden bu renk kalsın istiyorum zaten şu son dip boyasından önce saçım böyle değildi, güya "yıpratmadan açan boya" kullanmış saçıma. Eskisi gibi dip boyası yaptırmayı düşünüyorum bu sonuncusundan önce saçım iyiydi çünküBende 15 yaşımda sarı kullandııgm için bilirim , saçın yanmış canım.. saçınla oynama 25 yaşıma geldim keşke hiç boya vurmasaydım derim. Cunki bir boyadınmı devamı geliyor
Ama sarı saç bana kendi saç rengimden daha çok yakışıyor, daha dikkat çekici ve güzel oluyorum. O yüzden bu renk kalsın istiyorum zaten şu son dip boyasından önce saçım böyle değildi, güya "yıpratmadan açan boya" kullanmış saçıma. Eskisi gibi dip boyası yaptırmayı düşünüyorum bu sonuncusundan önce saçım iyiydi çünkü