- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Dis agrisi cekiyorum 4 gundur . 7 saattir hastanede sira bekledim hicbirsey yapmayip yolladilar beni . Eylulde ekimde randevu alacakmisim . ee agrim ne olacak ? Kanimda pihtilasma olmustu ilac kullaniyorum diye klinik yapmayip devlete yolladi . Devlettede eylulde ekimde randevu al diyorlar . Sol ust dis agrisindan gttim 20lik dislerim yamulup diger dislerimin altinda k aldigi icin cikamiyormus o yuzden agri yapiyormus . Ayrica o iki 20lik dis cekilip dolgu olmali kanal tedavisi yapilmali cerrahi islem de yapilmali bunlarin hepsi icin ayri ayri randevu almam Bunun icin de eylulde ve ekimde gitmem gerekiyormus . Sadece yarin bir doktor dolgu yapacakmis . Anlamadigim doktor cekilcek disimin oldugunu bilerek dolguya gel dedi . Cekilcek dise dolgu yapacak hali yoktur herhalde degil mi ?
Gerçekten ne yapacagimi sasirdim . Ozele gitsem Ne kadar tutar dis cekimi ve kanal tedavisi bilgisi olan var mi . Cok kotuyum . Cok agrim var ve ppihtilasma Dan dolayi agri kesici kullanmamda yasak .
Gerçekten ne yapacagimi sasirdim . Ozele gitsem Ne kadar tutar dis cekimi ve kanal tedavisi bilgisi olan var mi . Cok kotuyum . Cok agrim var ve ppihtilasma Dan dolayi agri kesici kullanmamda yasak .