dis agrisiyla gittim bir suru sey cikti cok kotuyum . .

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Dis agrisi cekiyorum 4 gundur . 7 saattir hastanede sira bekledim hicbirsey yapmayip yolladilar beni . Eylulde ekimde randevu alacakmisim . ee agrim ne olacak ? Kanimda pihtilasma olmustu ilac kullaniyorum diye klinik yapmayip devlete yolladi . Devlettede eylulde ekimde randevu al diyorlar . Sol ust dis agrisindan gttim 20lik dislerim yamulup diger dislerimin altinda k aldigi icin cikamiyormus o yuzden agri yapiyormus . Ayrica o iki 20lik dis cekilip dolgu olmali kanal tedavisi yapilmali cerrahi islem de yapilmali bunlarin hepsi icin ayri ayri randevu almam Bunun icin de eylulde ve ekimde gitmem gerekiyormus . Sadece yarin bir doktor dolgu yapacakmis . Anlamadigim doktor cekilcek disimin oldugunu bilerek dolguya gel dedi . Cekilcek dise dolgu yapacak hali yoktur herhalde degil mi ?
Gerçekten ne yapacagimi sasirdim . Ozele gitsem Ne kadar tutar dis cekimi ve kanal tedavisi bilgisi olan var mi . Cok kotuyum . Cok agrim var ve ppihtilasma Dan dolayi agri kesici kullanmamda yasak .

diş çok önemli ve bizimde başımıza geldiğinden devlet hastanelerinde dişle alakalı eşim rezil oldu bırde yarım yamalak yaptılar bu yuzden ıyı bır doktora gıtmelısın

Ben kanali 150-200 e yaptirdim tam hatirlayamadim ama cok rahatti.Dis gercekten onemli kenara koseye koyup gidin benim annem ihmal etmis 52 yasinda ve protez kullaniyor sakin ola ihmal etmeyin.Dis cekimide 100 olabilir.Tanidik bulursaniz 300e halledersiniz.Eylule ekime kalirsa o kanal olacak disinizde cekime gider

canım kanal tedavisi dişin kurtulması için yapılır..sinirler çıkarılır ve genelde 2 seferde yapılır...
20 lik dişlerin için üniversite hastenlerine git bir sor istersen..onlar çıkarken baskı yaptığı tüm ağzındaki dişleri bile ağırtabilir...

Dis agrisi cekiyorum 4 gundur . 7 saattir hastanede sira bekledim hicbirsey yapmayip yolladilar beni . Eylulde ekimde randevu alacakmisim . ee agrim ne olacak ? Kanimda pihtilasma olmustu ilac kullaniyorum diye klinik yapmayip devlete yolladi . Devlettede eylulde ekimde randevu al diyorlar . Sol ust dis agrisindan gttim 20lik dislerim yamulup diger dislerimin altinda k aldigi icin cikamiyormus o yuzden agri yapiyormus . Ayrica o iki 20lik dis cekilip dolgu olmali kanal tedavisi yapilmali cerrahi islem de yapilmali bunlarin hepsi icin ayri ayri randevu almam Bunun icin de eylulde ve ekimde gitmem gerekiyormus . Sadece yarin bir doktor dolgu yapacakmis . Anlamadigim doktor cekilcek disimin oldugunu bilerek dolguya gel dedi . Cekilcek dise dolgu yapacak hali yoktur herhalde degil mi ?
Gerçekten ne yapacagimi sasirdim . Ozele gitsem Ne kadar tutar dis cekimi ve kanal tedavisi bilgisi olan var mi . Cok kotuyum . Cok agrim var ve ppihtilasma Dan dolayi agri kesici kullanmamda yasak .

Dişlerini ihmal etme canım.. çekilecek diş 20 lik dolgu olacak başka diş olabilir.. Özele gitme ihtimalin varsa oraya da bir görün..

Ben bi tanesini çektirdim özel adamın dişcisi 100 lira verdim yarım gömülüydü dişim ama bittimi hayır hemen yandaki dişi de çürütmüş kanal tedavisi vs şart şimdi nekadar erken kurtulursan o kadar iyi

Dolguyu 90a,kanalı 180 tlye yaptırmıştım eski dolgularda ağrı yapıyordu onları tekrar yaptı şu an çok rahatım.3 kez gittim bi haftada bitti hepsi.Özel klinik gibisi yok biraz tuzluya mal oldu ama ağrı çekmiyorum artık çok şükür:21:

20 lik diş gömülüyse ve ameliyat dedilerse çene cerrahisi dışında hiç bir doktor alamaz denemeyin bile canınızın yandığıyla kalırsınız...bir tane yirmilik aldırdım ikinciyi eylülde aldırcam inşallah denildiği gibi ağrı acı olmuyor korkmanıza gerek yok zaten uyuşturuyorlar dikiyorlar birşey hisstemiyorsunuz..evet sıra çok olduğu için ileri tarihlere atıyorlar hep

20 lik diş gömülüyse ve ameliyat dedilerse çene cerrahisi dışında hiç bir doktor alamaz denemeyin bile canınızın yandığıyla kalırsınız...bir tane yirmilik aldırdım ikinciyi eylülde aldırcam inşallah denildiği gibi ağrı acı olmuyor korkmanıza gerek yok zaten uyuşturuyorlar dikiyorlar birşey hisstemiyorsunuz..evet sıra çok olduğu için ileri tarihlere atıyorlar hep

Evet gomulu . Cerrahinin yanin a kadin tetkik yazmis o kargasada unutmusum ne yapilacakti anlamadim

Oncelikle cok gecmis olsun.Hangi ildesiniz bilmiyorum ama izmirde universite hastanesinde bi 15 20 gun sonraya randevu vermislerdi benim de gecen sene yirmilik dislerimden yana sikayetim vardi allaha sukur cektirdim kurtuldum.darisi basiniza insallah.

İzmirdeymişsin madem sana katip çelebiyi ya da demir köprü diş hastanesini öneriyorum. Katip çelebiden de gün almak zor ama biraz ücret ödeyerek proflara görünebiliyorsun bir iki gün içinde.

Bahsettiğin işlemler sıkıntılı ve pahalı işler. Benim de 20'liklerim ameliyatla alınacak. Başka sıkıntım yok ikisi 1200 lira tutuyor hem de arkadaş indirimiyle.

Özele gideceksen yine sana şahane bir diş hekimi önerebilirim. Ama pahalıya patlar.

İzmirdeymişsin madem sana katip çelebiyi ya da demir köprü diş hastanesini öneriyorum. Katip çelebiden de gün almak zor ama biraz ücret ödeyerek proflara görünebiliyorsun bir iki gün içinde.

Bahsettiğin işlemler sıkıntılı ve pahalı işler. Benim de 20'liklerim ameliyatla alınacak. Başka sıkıntım yok ikisi 1200 lira tutuyor hem de arkadaş indirimiyle.

Özele gideceksen yine sana şahane bir diş hekimi önerebilirim. Ama pahalıya patlar.

Cok agrim var . Ege universitesinden iste tetkik yazmslar cene cerrahisi icin ne onu da anlmadim . Simdi katip celebiye giderimde yine bi yirmi gun bekliyceksem hic gtmiyim agrim cok

X