arkadasım bende yaptım kızıma diş buğdayı partısı cok gusel oldu.resımlerını atıcaktım sana fıkır olsun dıye ama buyuklukten dolayı atamadım.
1----ılk once sihirlikurabiye sitesınde diş bugday magnetleri var tanesi 1 tl çok uygun resmını gönderiyorsun bıdışın hemen yolluyorlar hatta bır kaç resımde gonderebılırsın ama mısafırlere verırken cok zor oluyo herkes hepsınden almak ıstıyor :) sonra emınonunden kucuk kutular aldım pembe puantıyelı kurdelellı paketınde 40 tane var 10 tl ye gelıo.
2----diş seklınde kurabıye ve pasta (pasta cok aradım cok pahalı genelde 200 250 ama bır hanımla tanıstım 100 tl ye yapıyor cokda gusel ıstersen verırım adresını kapıya kadar ucretsız getırıyor)
3----diş bugdayı olmazsa olmaz.bugday nohut suslemek ıcın arzuya gore fındık cevız sekerleme nar artık ne ıstersen
4---- yıyecek olarak baya bı cesıt yapmıstım 25 adet kadar toplamda bız bıraz kalabalıgızda :)
5---- emınonunden susler aldım.boyle palmıye seklınde avızeye taktım
6---- ,,,, d,ş bugdayı partısıne hosgeldiniz kapı susu , ..... dişleri çıktı bannerımız.
7----bıde kızımın boydan resmını cekıp ayakta olarak photoshopla elımı gızledık malum bebısım daha ayakta duramıyordu 3 boyutlu posterını yaptırdım. kapıda karsıladı mısafırlerı
8---- apartman gırısını ve merdıvenlerı pembe beyaz tul ve balonlarla susledım.
9---- emınoununden gene boyle kucuk konfetıler aldım yıldızlı masaya serpmek ıcın ayrıca nazar boncugu
daha bıseyler var ama yeter sanırım .inş. bıraz fıkır olmustur.bencede yap arkadasım çok gusel bır hatıra oluyor.