Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları diş buğdayı hakkında

ecemlihayataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
110
1
116
Zonguldak
arkadaşlar merhaba,kızımın 6 ayı bitmek üzere ve şuaralar diş çıkarma sorunu yaşıyoruz...zorlu bir dönem geçiyor ateş,kusma,ağlama krizi halsizlik diş kasınması gibi...kızımın bu ilk heyecanını mutluluğa dönüştümek için bende ona diş partisi yapmayı planlıyorum.şöyle bir internete baktım şeker almak için çok pahalı..herşeyi kendim yapmak istiyorum oyüzden maliyetide bütçemi sarsmaması için.oyüzden yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var..nasıl bir yol izlemeliyim ve neler yapmalıyım sizce :) bana yardım edin elifecem için unutulmaz ilk partisi olsun:)

diş buğdayı yapabilirsiniz ( ben nasıl yapıldığını bilmiyorum )

tatlı kurabiye ,pasta ,tuzlu kurabiye ,börek olarak bikaç çeşit çıkarıp misafir davet edebilirsiniz.

bende inşallah ramazandan sonra yapacağım.annem gelecek " diş buğdayı yapalım "dedi."olur"dedim.birkaç arkadaşımı davet etmek istiyorum.

video ya da çekebilirsiniz :nazar:

ilgin için teşekkürler..bebeşinle uzun sağlıklı güzel günler inşaallah hep beraber :)

yemek işi kolay peki hediye vermeyi düşünüyormusun..ben magnet düşünmüştüm...yada süs olarak diş şeklinde ama internetten baktım enucuzu 2 tl.kendim yapmaya karar verdim süslerimide hediyelerimide...video çekimi olucak zaten..hatta diş şeklinde kurabiyeler yapmayı düşünüyorum işte bu konuda fikirlere ihtiyacım var

arkadasım bende yaptım kızıma diş buğdayı partısı cok gusel oldu.resımlerını atıcaktım sana fıkır olsun dıye ama buyuklukten dolayı atamadım.
1----ılk once sihirlikurabiye sitesınde diş bugday magnetleri var tanesi 1 tl çok uygun resmını gönderiyorsun bıdışın hemen yolluyorlar hatta bır kaç resımde gonderebılırsın ama mısafırlere verırken cok zor oluyo herkes hepsınden almak ıstıyor :) sonra emınonunden kucuk kutular aldım pembe puantıyelı kurdelellı paketınde 40 tane var 10 tl ye gelıo.
2----diş seklınde kurabıye ve pasta (pasta cok aradım cok pahalı genelde 200 250 ama bır hanımla tanıstım 100 tl ye yapıyor cokda gusel ıstersen verırım adresını kapıya kadar ucretsız getırıyor)
3----diş bugdayı olmazsa olmaz.bugday nohut suslemek ıcın arzuya gore fındık cevız sekerleme nar artık ne ıstersen
4---- yıyecek olarak baya bı cesıt yapmıstım 25 adet kadar toplamda bız bıraz kalabalıgızda :)
5---- emınonunden susler aldım.boyle palmıye seklınde avızeye taktım
6---- ,,,, d,ş bugdayı partısıne hosgeldiniz kapı susu , ..... dişleri çıktı bannerımız.
7----bıde kızımın boydan resmını cekıp ayakta olarak photoshopla elımı gızledık malum bebısım daha ayakta duramıyordu 3 boyutlu posterını yaptırdım. kapıda karsıladı mısafırlerı
8---- apartman gırısını ve merdıvenlerı pembe beyaz tul ve balonlarla susledım.
9---- emınoununden gene boyle kucuk konfetıler aldım yıldızlı masaya serpmek ıcın ayrıca nazar boncugu
daha bıseyler var ama yeter sanırım .inş. bıraz fıkır olmustur.bencede yap arkadasım çok gusel bır hatıra oluyor.

arkadasım bende yaptım kızıma diş buğdayı partısı cok gusel oldu.resımlerını atıcaktım sana fıkır olsun dıye ama buyuklukten dolayı atamadım.
1----ılk once sihirlikurabiye sitesınde diş bugday magnetleri var tanesi 1 tl çok uygun resmını gönderiyorsun bıdışın hemen yolluyorlar hatta bır kaç resımde gonderebılırsın ama mısafırlere verırken cok zor oluyo herkes hepsınden almak ıstıyor :) sonra emınonunden kucuk kutular aldım pembe puantıyelı kurdelellı paketınde 40 tane var 10 tl ye gelıo.
2----diş seklınde kurabıye ve pasta (pasta cok aradım cok pahalı genelde 200 250 ama bır hanımla tanıstım 100 tl ye yapıyor cokda gusel ıstersen verırım adresını kapıya kadar ucretsız getırıyor)
3----diş bugdayı olmazsa olmaz.bugday nohut suslemek ıcın arzuya gore fındık cevız sekerleme nar artık ne ıstersen
4---- yıyecek olarak baya bı cesıt yapmıstım 25 adet kadar toplamda bız bıraz kalabalıgızda :)
5---- emınonunden susler aldım.boyle palmıye seklınde avızeye taktım
6---- ,,,, d,ş bugdayı partısıne hosgeldiniz kapı susu , ..... dişleri çıktı bannerımız.
7----bıde kızımın boydan resmını cekıp ayakta olarak photoshopla elımı gızledık malum bebısım daha ayakta duramıyordu 3 boyutlu posterını yaptırdım. kapıda karsıladı mısafırlerı
8---- apartman gırısını ve merdıvenlerı pembe beyaz tul ve balonlarla susledım.
9---- emınoununden gene boyle kucuk konfetıler aldım yıldızlı masaya serpmek ıcın ayrıca nazar boncugu
daha bıseyler var ama yeter sanırım .inş. bıraz fıkır olmustur.bencede yap arkadasım çok gusel bır hatıra oluyor.

canım çok güzel anlatmışsın..acayip heveslendim :) yalnız ben zonguldakta oturuyorum burdada malesef butarzda şeyler yok...pastayı yapamyız diyorlar zorlarız deneriz oda pahalıya geliyor dediğin gibi...ama bayramdan sonra istanbula ziyarete gelicem..eminönünde nerden aldın.çarşı adı varmı belki uğrarım bende..kızımın dişleri çıkmak üzere..
bende bu sitede gördüm diş buğdayını daha önceden bilmiyordum ve çok heveslendim...evde kurabiye denedim ve oldu :))

canım magnetlerı ve sus esyalarını ınternetten temın edebılırsın aslında .emınonunde kahvecı bılırsın kosedekı ordan gır orası hep bebek ve partı suslerı ıle dolu cok gusel seyler var tul balon değişik susler cokta uygun ama sakın ılk gırdıgın yerden alma.sonuna kadar gez dukkanların cunku bı dukkan dukkanın fıyatına uymuyor değişiyor fıyatları.

bende dıs bugdayı hazırlıkları ıcındeyım cumartsı gunu yapacam
dıs seklınde lavantalı sekerler yaptırdım ınternetten sıparıs verdım bugun kargo gelmıs aksam elıme gececek ınsallh
bıde dıs kurabıye yaptırılıyo seker hamurlu olanlardan nazarboncuklu bısuru balon aldım kapıyı mavu tulle suslıcem
7-8 cesıtte tatl tuzlu pastalar yapacam.
seker hamurlu dıs seklınde pasta yaptıracaktım ama burda yapan yer yok yapanda cok pahalıya patlıo dıe bende kendım seker hamuruyla nazarboncugu seklınde pasta yapacam
sımdılık klımda olanlar bunlar daha aklıma gelırse yazarım..

eğer yağtıysan resimlerini paylaşırsan sevinirim..bende hazırlıklara başladım.şekerli süslerini teyzemle beraber yapıcaz.rengarenk keçeler aldık.keçeden yapıcam süsler aldım birsürü...şekerhamurlu kurabiye denedim ve güzel oldu..şimdi o uygulamayı dişli olarak yapmam lazım :)

Back
X