Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

vala bilemem bir sıvı var doktor dedi belki yeni bir gebelik olabilir 20 günüm dolsun öyle ilaç içyim diyorum ne olur ne olmaz

vala bilemem bir sıvı var doktor dedi belki yeni bir gebelik olabilir 20 günüm dolsun öyle ilaç içyim diyorum ne olur ne olmaz

canım ya ben sıvı işini bi türlü anlamadım nedir acaba kendi doktoruma soracağım sanada söylerim tabi sen ozamana kadar öğrenmemişsen

sordum bana ya kis patlamsı olmuştur yada döllenmiş yumurtadır dedi ama yumurtalıklarımda kist yoktu ikiside normaldı geçen ay ulrtrasona girdim hiç bir sorun yoktu kiste olsa adet olunmazmı stres desem bu ay kadar güzel bir ayım olmamıştır anlamdım benim bir ay kistimn vardı klomnden dolayı ozaman bile adetim gecikmemişti okadar ALLAHHA dua etim adet olmayayım diye yani gebelik için dedim galiba kabul etti ilaçta almadım beklemedeyim bakalım geçen ay adetim erken geldi anneme dedim annemde bir ay erken bir ay geç olunca rahim gebelik için hazırlanıyormuş bakalım ne çıkacak arada 2 kasığımda kasılıyor adet geldi koşuyorum yine bişey yok yarın 18 gün oluyor

en çok üzüldüğümde bu ay yumrtlama dönemimde yok boş bugünler benim yumrtlama dönmeim olacaktı ama malesef olmadı off of bütün ilginç şeyler benimi bulacak offfff

günaydın kızlar.
ayşecim kan testimi yaptırsan acaba.geçen gün bu sitede bi bayan yazmıştı.adet olması gereken gün hamile kalmış.yani oldukça geç bi döllenme olmuş.öyle bişey olabilirmi acaba.bu kadar gecikmsesi ortada hiçbişey yokken tuhaf.
gece sahura kalkamadık eşim alarmı ayaralamyı unutmuş.bugün sahursuz oruç tutuyorum.önceden çok tutardım sahura kalkmadan ama akşam iftardada pek bişey yemedim.allah güç versin.inşallah iftara kadar sorunsuz geçer.

Ayhhh!!!! Fatma Allah kolaylık versin size.
Ayse (ferhatt) nedir neyin nesidir bu durum anlayamadık.
İnsaellah hayırlı bir haberdir diyorum. Gerçi tüm kurallara ters bir
haldesin. Çok enteresan seyler okuyoruz, insaellah sen de yeni bir
hikaye olursun. "ayse böyle böyle hamile kalmıştı" diye anlatır güleriz.
Aklıma hiç kotu birsey olduğu gelmiyor. İnsaellah yanılmam.

ayşecim bence sen kesin hamilesin.gidip yeniden bi kan testi yaptırsana.hiçmi merak etmiyosun.ayy benb çatlardım vallahi.sende iyi sabır varmış.fatmacım allah sanada kolaylık versin arkadaşım.umarım çok rahat bi oruç geçirirsin hiç hissetmessin açlığını susuzluğunu.bu arada eminecim sen benim küçük tosununmun son resimlerini gördünmü arkadaşım.albümlerimi silicem.görmediysen görde öle sileyim canım benim

valla kızlar artık hastenede herkes beni tanıyor genelde tanıdıklar labaratuardakilerde yine gidip kan versem artık bilemem zaten çok bahsediyorlar alay bile ediyorlar başaramadınız diye en son perşembe günü yapmıştım çıkmmamıştı aman neyse artık girdim içine bakalım ne çıkacak bekliyecem bakalım adet belirtisi hiç yokki

fatma üzülme yanlız değilsin bende kalkamadım çok kötüydüm dün akşam kalkamadım şimdi sahursuz sıcak günlerde oruç tutuyoruz ALALHH yardım etsin bize

Ayse bakmıştım resimlere. Mesguldum birsey yazamadim.
Sen de hemen farketmissin:))) kaçmıyor... Masaellahi var
ben ikisini birden sünnet ettirdin zannettim ama anladığım kadarıyla
yigitini sünneti onceden yaptirmissin, düğünlerini birlikte yaptırdın??!
Yalnız niye sileceksin resimlerini!?? Bir nazar korkusu mü var?:)))
valla haklisin:))

yok tatlım yaa öle takıntılı deilimdir sadece şehir dışında olduğun için bildiğim kadarıyla cepten giriyodun nete.ordanda resimler gözüküyomu bilemediğim için bi sorayım dedim.snr bak koydunda göremeden niye sildin deme.yiğit 1,5 yaşında sünnet oldu yaza yapalım derken mevlütünü kardeşine nasip oldu.malum ufağıda yarım sünnetli geri kalanıda bikaç ay snr alınacak.onun için bidaha ayrımı mevlüt yapayım.ikisi bir çıktı işte aradan.çok yoruldum ama değdi güzel oldu keşke burda olsaydın sende.beklerdim senide.ayrıca evet bu sıralar aşırı bir nazar var iştahı kesildi süt veremiyorum zayıflamaya başladı vara yoka herşeye ağlıyo.okununca rahatlıyo.onun içinde silicem resimleri.ben çok inanırım nazara bi o kadarda korkarım.allah kem gözlerden korusun herkesi.

cnm benim yaa.yani yeniden yaptırdın beta hcg dimi.kaçta çıkacak sonuç.heycanlandım şimdi.inşallah hamilesindir ve normal sağlıklı bi gebeliktir merakla bekliycem sonucu

akimera merhaba;

topik sahibisin ama senle pek karşılaşmadık canım ;

aslında sana soracaklarım var dış gebelikten sonra kaçıncı ayda hamile kaldın.

belirtileri nasıldı bizde şimdi çalışıyoruz her ay kasık bölgemde ağrı oluyo regli oluyorum ama ben her seferinde bu seferde dış gebelik oldu diye endişeliyim sende nasıl oldu biraz bahsedermisin

merhaba cnm.aslında bu soruyu ilk sorduğun zmn ben cevaplamıştım ama görmedin demekki.benim iğneyle sonlandırıldı gebeliğim.doktor 3 ay korunma süresi verdi korunduk ve bıraktığımız ay yani 4.ay yeniden hamile kaldım.benim dış gebelik sag tarafımda oluşmuştu.yine o ay çok fazla sağ kasığımda ağrı oldu ve ben test yapıp hamile olduğumda yine dış gebelik yaşıyorum diye çok ağlamıştım ama kontrolde gebeliğimin sol tarafımda oluştuğu ama bi kere öbür tüp hasar gördüğü için o taraftada ağrı olduğunu sölemişti doktor.hiç bi belirtim olmadı.dediğim gibi çok fazla sağ kasıkta ağrım vardı birde idrarım koyu renkli ve üzeri köpük köpüktü.bunlar beni huylandırmıştı.bide 3 hamilelik geçirdim.hepsindede hamile olduğum ay bana rüyamda gösteriliyodu ve o ay hep hamile çıkıyodum.o yüzende hamilelik testi yapmadan bile aslında kendimden için için hamileyim diye geçiriyodum arkadaşım.bu arada ben çocuklar yüzünden pek giremiyorum.girsemde her soruya zamanında cevap verme imkanım pek olmuyo bunun için ksr bkm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…