Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Hekese merhabalar... sanırım hepimiz aynı dertten çekiyoruz bunu da yaşamayan anlamaz... ben 20 temmuzda dış gebelik sonrası ilk reglimi oldum.. dış gebelik öncesi adetlerim düzenliydi yani 16 temmuzda ikinciyi olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Dış gebelik sonrası benim gibi adet düzensizliği yyaşayan var mı, bu yaşadığım normal mi? Yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki... Sevgiler..

valla ben açık ameliyat olmama rağmen dış gebelikten sonra adetlerim düzenliydi bir yılı bile geçti ama daha hiç birimizde gebe kalamadık ilk defa bu ay adetim değişti havalrdanmıdır ne demeki çilek sende dış gebelikle tanıştın ha

ben de tanıştım maalesef.. Doktorum hiç problem yapmaya değmez, tüp bebek bu yüzden gelişti tüp bebek yaparız dedi ama şimdi okuyorum ki tüp bebekte de dış gebelik problemi olabiliyormuş , hatta daha bile fazlaymış olasılığı.. Dış gebelik sonrası hamile kalan ve doğum yapanları çok duydum ama yine de içim rahat edemiyor, içimde yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi bir his var..

Eşim sen hamile kalabiliyorsun, hamile kalamayan bir sürü insan var, dış gebeliğin de çözümü var diyor ama benim içim hiç rahat etmiyor maalesef..

herhalde havalardan adet düzensizlği.. bir sene oldu mu? Doktorun ne diyor bu durumda peki? İnşallah en kısa zamanda en güzel haberlerini duyarım buradan ve kendime olmuş gibi sevinirim :)

gercekten duydunmu bnm 1 seyi gecti dıs gebelk yasyalı daha bir kişi anca biliyorum oda bu topiktennn

tek tüplüller ayşe tuğba emine hipatia çift tüplüler fatma semra agrin merveyi bilmiyorumdaha nerdeyse beraberiz ama daha kimsede tık yok kader bizi karşılaştırdı işlahh hepimiz çok yakında bu umutsuz konuşmalara güleriz

kızalr sakın yanlış anlamyın beni ben espirisine dedim opuyorumnanaktan

İnşallah çok çok yakında güzel haberler paylaşılır :) Beni de çift tüplüler listesine yazabilirsin :)

günaydın kızlar.
ayşecim neden yanlış anlayalım.tek yada çift olması önemli değilki.sonuç ortada.elde var sıfır :)) emineden ümitliyim ama oda şuan çocuk istemiyor.
çilek sanada geçmiş olsun.adet düzensizliği nomal olabilir.yani herkeste olmaz ama dış gebelik bile kişiden kişiye farklılık gösterdiğine göre adet düzenininde değişmesi normaldir.birkaç adetten sonra düzene oturur diye düşünüyorum.
tuğba dış gebelikten sonra hamile kalan bu sitede ayşeden başka 3-5 kişi daha duydum ben.ama biz hala o şanslılardan olamadık.

Askolsun kizlar. Konuşmayayım diyorum ama artık yeter!!!!
Dış gebelikten sonra hamile kalan bir tek ayse (akimera)
değil ki!!!! Ben neyim??? Ben dış gebelikten sonra hamile kalmadım
mı? Henüz sonuncusunun zamanı gelmedi. Ama istisnası tüm dış
gebeliklerinden sonra hamile kaldım. Unutmayın beni artık!!

Hehehehehe kihkihkih hihhahahha

unutuurmu cnm bizim topigin adını degiştrcem zati bahtsız bedeviler olsun :) sen masallh ck güçlüsün cnm... bn genelde patlatıyom o yüzden cok yapısıklık oldu die düsünüyorum ondan olmuyor apandistim patladı dıs geblktede patladı ...icimde bombalar patladı harabe olur tabi ne bekliyorsam bnde demi insallh tüp bebekle olurr

tuğba bahtsız bedevilermi bir o eksikti biz biraz düzleye çalışıyoruz sen iyice bırakıyorsun bak zaten adetende kesildim off offfff

dış gebelik sonrası bende gebe kaldım ama oda dış gebelikti:)))

ama ben biliyorum dış gebelik sonrası tekrar gebe kaln bu sitede duyduğııum gibi tanıdıklarımdanda duydum hatta bu sitede klomen kullanıp dış gebelik geçirdiği taraftan ikiz hamile kaldı yani diyeceğim o ki hepsi kismet bence unutalım tekrar dış gebeliği

ferhatt canımbende tek tüplüyüm sol yok sağ var sağdada dış gebelik oluştu ne kadar sağlıklı bilmiyorum rahim filmi temiz çıktı ama kismet ya diğer gebeliğimde bunu bilmiyodum oldu bilsem olmayada bilir yani dokotrum deneyelim dedi

Aaaa evet Merve de dış gebelikten sonra hamile kaldı!!
Unutuyorsunuz... "Hamile kalmak doğru hedef değil"
demek istiyorum. Amacımız başka. Yoksa dış gebelikten sonra
hamile kalınıyor... Mesele neye gebe olunduğu..

ama mbedne gebe kaldım dış gebelikten 2 ay sonra ozamn daha sizinle tanışmmaıştım galiba küçücük kesesi bile vardı dğerde 400 çıkmıştı ama giiiti benimde sağım giiitii

peki merve kaç yılık evlisin ve çocuğun varmıydı canımCADIARZU

Evet ayse.
Merve'nin 9 yasında kızı var.
Kızlar sagdan yumurtluyorum bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…