• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

peki merve kaç yılık evlisin ve çocuğun varmıydı canımCADIARZU

canım 7 yıllık evliyim 33 yaşındayım 5 yaşında kızım var kızım 4 yaşında iken karar vermiştik planımızda öle idi ama senin planın değil yaradanın istediği olur .demekki daha zamanı varmış hayırlısı ile ikinciyi istiyorum ben canım
Hayır sag sağlam.

emine sağ taraftan yumurtanın oluştuğunu ağrındanmı bildin doktoramı gittin bence kaçırma derim:teytey:

Evet ayse en çok sen yıprandın.
Ben her gebeliğimde kendimi yeniledim gencecik oldum:)))

aaa Merve kızını 9 yasında sanıyordum.
Kaçırma fırsatı diyorsunuz da cocuk düşünmüyorum derken
bir sagdan yumurtluyorum diye daha ameliyatın üzerinden
1.5 ay gecmisken "bosver Emine sen yine de dene" demeye
başlarsa. Ohooooo!!!
Benim beklemekteki amacım hasarın iyileşmesi ya da kendimi
hazır hissetmem falan değil! Hasar iyileşmesine falan da
inanmıyorum. Benim amacım değerlerimi eski düzenine getirmek.
Kan değerlerim hala düşük. Normalde çok sağlam olan bünyemi
eski formuna kazandırmak varken, zayıf bunyeyle cocuk sahibi
olmak istemiyorum.
Ailecek çok sağlam bünye ve bedene sahibiz. 11 yegenim de
izbandut gibidir. Şimdi kalkıp da onların arasına cılız bir kuzen
sokmayayım:))))

Böyle bir iftar sofrası yok yok iftar sofralarının en ziyafetlisi
acaba daha önce kurulmuş müdür???
Allah'im ellerime saglık... En iyisi bu elleri sigortalatayim:))))
gerçi ben ikram etmeyi severim. Maalesef 10 erkek misafir
olunca hem esimin mantığına hem (her nekadar haremlik selamligi
sevmesem de) benim mantığıma uymuyor 10 erkekle aynısofrada
oturmak. Ama tüm övgüleri esim aldı:(( ben ego tatmini iciseviyorum zaten
ikram etmeyi...
Güzel yaniysa, iftar hala devam etse de ben tv karşısında keyf
yapıyorum;)))
saka bir yana;
Canınız sıkılıyorsa bu ayı da kaçırmamak-iyi değerlendirmek
adına iftar verin kızlar.

hayırdır kızlar yine kimsecikler yok ortada.ayşecim adet olduğuna sevindiğimi söliyemiycem keşke hamilelik çıksaydı neyse artık darısı öbür ayların başına.emine seninde ne yemek yaptığını merak ettim doğrusu.bende cumartesi iftar yemeği verdim.menümde kremalı sebze çorbası karnıyarık tavuk iskender mantı amerikan salatası yalancı çiğ köfte yoğurtlu kereviz salatası patlıcanlı börek üzüm kompostusu tatlı olarakta şekerpare ve kemalpaşa vardı ama o gün baya yoruldum akşamda geç gitti misafirler seyitte gece uyumadı 2 gündür hala kendime gelemedim o yüzden.valla bidahada pek veremem heralde bikerede annemleri falan alırım iftara yeter.iki çocukla çok zor oluyo.adamın canını çıkarıyolar

merhaba kızlar kimseler yok hayırdır açlık başınızamı vurdu:1: ne ben malum adet olduğum için yemek aklıma bile gelmiyor eşimi arıyorum ne yapayım diye oda kızıyor sen oruçluyken aklına herşey gelir yaparsın bu bir hafta bana zindan olacak dedi haklı olarak ben 2 kere misafir aldım ama şimdi değil birza geçsin yine alacam işalhh ee fatma tüp bebeği ne zaman yapacan canım hai haber verin güzel olsun ama

mrb kızlar.ayşee maşallah döktürmüşsün.küçücük bebeğin var iyi iş çıkarmışsın valla maşallah diyelim nazar değmesin.ramazanda birşey yenmiyor hepsi bittimi yemeklerin.emine sen neler yaptın misafirlerine.
ayşe gözün aydın adet olmuşsun.rahatlamışsındır.hamilelik yoks adet olmamakta kötü.allah onunda yokluğu aratmasın yani.
semra yok uzun zamandır.nerelerde acaba.
ayşe tedaviyi ekimde düşünüyorum.hayırlısı inşallah bu sefer sonu güzel olur.

işlahh bu sefer olumlu olur bu topikte hepimiz birlikte hamile kalırızda hamileliğimzi anlatırız ama siz daha acemi olursunuz bense tam tamamm ay ne güzel olur:Saruboceq:

Ohooo ayse gercekten de iyi is cikarmissin.
Ben o gün neler hazırlamıştım, him'ss
kofteli tarhana, murdum eriği serbeti, zeytinyağlı barbunya,
zeytinyağlı borulce, zeytinyağlı yerelmasi, patlican sogurtme,
soslu kırmızıbiber, pazi sarması, biber dolması, fırında etli-sebzeli güveç,
salata, burma baklava.
10 erkek misafir gelecek diye herseyi çok yaptım, ona rağmen kalmadı.
Demek yiyen yiyebiliyor. Gerçi çok uzata uzata yediler o yüzden de
yiyebilmis olabilirler. Baklavayı annemlere de gotururum diye çok yaptım
ama hiç kalmadı. Ben tam böyle misafirleri seviyorum:))
Fatma Ekim mı? Eylul'u ne yaptınız?!

emineciğim seninde maşallahın var.baklava konusundada tebrik ediyorum.yapamayacağım veyapmaya yeltenmeyeceğim bir olay.ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun.kesinlikle yapılanlar artmadığı zaman bende çok mutlu oluyorum.beğenilmesi ayrı bir haz veriyor tabi.
tedvi olayına eylülde başlayamıyoruz çünkü adetim bayrama denk geliyor(inşallah düzeni bozulmaz)ve bayramda adanada olacağız büyük bir ihtimalle.ve kontrole gitmem gerekecek.o yüzden eylülde değilde kısmetse ekimde başlamak zorundayız.hayırlısı bakalım.

Aaaaa Fatma!
Tarihler konusunda ne enteresan bir bahtın var.
Neyse hayırlısı, çok şükür Ekim çok uzak bir tarih değil.
Kurban Bayramı'na da dikkat!!:))

Gece rüyamda hamile oldugumu gördüm.
Masmavi bir elbise giyiyordum. İst dısında yasiyormusuz (neresi
bilmiyorum) rutin bir kontrolden sonra hastaneden çıkarken
kapıda liseden iki arkadasımı goruyordum. Merdivenleri zor inecek
kadar son günlere yaklasmisim. Arkadaslarım "aaa hamile mısın"
diye göbeğime dokunuyorlar. Anında bir sancı başlıyor. Hemen yere
yatırılıyor ve doktor tarafından muayene ediliyordum. Bir türlü
ne olduğu bulunamiyordu. Hayırlısı...

emine inşallah kurban bayramına hamile olarak girerim.hep niyetleniyoruz yok doğum günümde hamile olsam yok evlilk yıldönümğnde hamile olsam bende ramazan bayramında inşallah hamile olurum diyordum ama inşallah kısmet kurbanadır.
rüyanda hayır olsun inşallah.enteresan bir rüya.ee okadar değişik gebelik çeşitleri yaşayınca rüyalarada yansıyor.ama inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayacağına işarettir.

Gece rüyamda hamile oldugumu gördüm.
Masmavi bir elbise giyiyordum. İst dısında yasiyormusuz (neresi
bilmiyorum) rutin bir kontrolden sonra hastaneden çıkarken
kapıda liseden iki arkadasımı goruyordum. Merdivenleri zor inecek
kadar son günlere yaklasmisim. Arkadaslarım "aaa hamile mısın"
diye göbeğime dokunuyorlar. Anında bir sancı başlıyor. Hemen yere
yatırılıyor ve doktor tarafından muayene ediliyordum. Bir türlü
ne olduğu bulunamiyordu. Hayırlısı...

emine hayırlara gelsin valla;

ne ilginç olmuş rüyan.mavi ama ferah ve güzel haber demek .

bu arada benimde regli günüm geçti yaa anlamadım daha doğrusu reglim önce oluyodu yani doğal olan 28 gün iken ilk dış gebeliğimden sonra 26 güne düştü ikinci dış gebeliğimden sonra doğum kontrol ve klomen kullanınca 28 günde olmuştu bırakınca 25 günde bir oldum 2 ay şuan 27 gündeyim ama anlaamdım hiç adet olacakmışım gibi değil hamilelikte belirtisi yok .akıntı yada gögüste hasasiyet adet olacak gibi bel ağrısıda yok acaba diyorum oruç mu dengemi değiştirdi.CADIARZU

merve hayırlısı inşallah hamilesindir.okadar şeyden sonra vücut dengesi bozulabiliyor tabi.umarım hamilelikten dolayı adet olmamaışsındır canım.

maşallah kızlar döktürmüşsünüz bende bugün eski komşularımı yemeğe alacam sabahtandır uğraşıyorum işalh herşey güzel olur ama 3 çocuğu va rbiirnin çok çok yaramzlar ALLAHIM sen bana bu akşam güç ver bide benimkide birilerini gördümü takım tamam oluyor merve işalhh gebesindirded ebize umut olursun nasılsa bizden hayır yok şimdilik ama herlşeyde vardır bir hayır

Back
X