Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Merve neden hamile olabileceğini düşünmüyorsun.
Ben regl gunü olmadığımda kesin hamile oldugumu
biliyordum, hiç de sasmadi. Bugüne kadar regl düzenim
hiç değişmedi bakalım 28'inde regl olursam, çok şükür
yine dgismemis olacak. En çok istediğim şey düzenimin
degismemesi.
Merve ille de gebelik belirtisi yasaman gerekmiyor ki...
Hadi bakalım bu mübarek günde insaellah dualarımız
kabul olur...
Ayse insaellah dilediğin gibi agirlamissindir misafirlerini...

emine valla biraz önce wc gittim ve hamile olmadığımı gördüm hayatım
kismet diğer aaya artık sanıyorum düzenim eski haline geldi 28 günde olmuşum

herşeyin hayırlııs olsun merve boş ver gelmse gelmesinler kızlar biizm kedide hamile tühhhh bi ben kalmdım çıldıracam artık offf

emine çok güzel geçi iftar ben oruçlu değildim ama onlardan daha açtım yemek yemeğe bile fırsat oolmuyor işten bugün adetimin 5 günü yarın işlahha oruçlu olurum bi tanede bitanedir tuutsak kazalarımızda hayırlısıyla

Hayirlisi Merve. Düzenine geri dondugune sevindim. Bir dahaki de
28.günde gelir insaellah...
Ayse himmmm mmm yediniz yemekleri yani...
Ayse kedinin hamile olduğunu söyledin ya, bir komigime gitti.
"Allah'im" dedim, " ne büyüksün"
bol bol hamile kedi var zaten. Sanırım olumsuz gebelik gibi
seyleri yaşamayan tek ırk onlar:))) sürekli 1de 1 tutturuyorlar:)))

ya bide emine kediler yılda 2 kere doğuruyorlar hepte üçüz dörtüz oluyor bide onlarda hiçmi sorun yok hani tüp müp dış gebelik fdüşük falan ya valal kediye bile imrendim hanfendi zorla yürüyor sürekli uyuyor el üstünde yani

ay kedi muhabbetinize bayıldım
hele adet olduğum gün onun hamişliği kıskandırmadı değil hani
evet emine bende eski düzenime geldim klomen tam benim 3 ayıma mal oldu şaşırdı düzenim haziranda 2 defa regli oldum
temmuzda tatile gideceğim hesaplarımı yaptım pat denizin ortasında regli oldum düşünsene 1 yıl sen bekle deniz tatil kum güneş derken
bu ayda ne zaman olacak herhalde deim 25 gün geçti sandım 3 gün bide hesaplıyamıyorum yumoş günlerini offf neyse bundan sonra 28 gün olur eskisi gibide bend ebilirim 14 gün diyee

kızlar kedi muhabetti güzelmiş.bizim işyerinde geçen gün bir aradaş anlatıyo.köyde inekleri varmış.ama sadece dişi.erkek yokmuş yani.ama yeni doğum yapmış inek.nasıl hamile kaldı dedim.diyorki önceden çiftleşmesi için erkek ineğin (erkek olana inek denmiyordu ama neyse) yanına koyuyorlarmış.ve günlerce çiftleşmelerini bekliyorlarmış ama artık işin kolayı var dedi.veteriner ineklere tüp bebek yapıyormuş.nasıl güldüm anlatamam.tüp bebek yapıp ineğin rahmine yerleştiriyormuş.bizde çiftleşsinler diye uğraşmıyoruz dedi.yaw ineklerde bile tutuyor hemen ben onu bile beceremedim :)))

aaa ilk defa duydum ineklerde mi tüp yapıyolarmış yarabbim yaaa. bu iyi bişeymi bilemedim

yasemin kendine haksızlık etme nolur yıpratmada kismet işi hepsi bende bugün regli oldum ve bu aydan çok umutluydum neden bilmem içimden bi ses bu ay oalcak diyodu ama öteye gidemiyosun senin için tabi bide işin maddi boyutu var inş diğer denemenize ekim di galiba olu r allahım isteyen herksee bu işte mücadele eden herkese nasip etsin.

:))))) ineğe tüp bebek!!!
Ya peki ilaç falan da verip dinlenmeye çekiliyorlar miymiş?
:)) onların tüp bebekleri de bizimkiler kadar masraflı mı?
Hayır azsa biz de veteriner bulalım.

mervecim çok teşekkür ederim iyi dileklerin iiçin.inşallah ikincisinde yüzümüz güler.kısmet ne zamansa o zamana adar bekleyeceğiz napalım.işin garibi hiç birimizde olumlu bir gelişme olmadıya düşününce tuhaf geliyo.nasıl bulduk birbirimizi diye.(ayşecim-akimera- sende olmasan hiç umudumzu kalmayacak)
emine bende çok merak ettim ama tam olarak detay soramadım.masraflarına gelince tabi bu ineğin umrunda bile değil sahibi düşünsün :)) keşke benim adımada masrafları ödeyen biri olsaydı :)) bizimkilerden az olduğu kesin.bak bu veterinere gitme konusunu düşüneceğim :))

kızlar konuyu, boyutları aşmışsınız yahu.ne ineği ne tüpü.ayrıca ineklerin ki ozaman aşılama oluyo.tüp değil.
nasılsınız bu aralarda.yazamıyorum.denetleme ayımız.arada okuyabiliyorum ama hakimiyetsiz.neler yapıyosunuz? hamile? düşük? dı...gebe (bunu demiyeceğim) var mı?.emine fatma ayşeler,tuğba sanırım merve gelmiş görünüyor.iyisinizdir umarım.fatmacık 2.denemeye başlamadın sanırım.ben de henüz başamadım.tahlillerimi hazırlattı sanırım dr.eşimin ve benim testleri istedi.dün alabildim.sonra kayıt yaptırıp sıraya giriyomuşsun gata da.birazda orda beklerim belki oda.kafam o vakit hazırda olur.
neyse arad yazarım kendinize iiyi bakın.öpüyorumm

bu arada kızlar eşimin tahlillerini dr.göstermedim ben henüz.neyi kriter alıyolar.bizimki sırasıyla:
a-%30
b-%60
c-%4
d-%10 çıkmış.
ph demiş 8.1

benim hormon testimde fsh-12,32
progesteron 0.447
bu değerlere göremi karar verecekler onuda bilemiyorum.

semracığım eşinin değerleinin karşısında bişey yazmıyormu.yani şöyle bişey eğer mikroenjeksiyon olacaksa erkekte 1 tane sağlıklı sprem olsun yeter.gerisi önemli değil.
seninkilerle ilgili tam bilgim yok.ama dediğim gibi yeterki eşinde sağlıklı sprem olsunda 1 tane de yetiyor.

merhaba kızlar semracım fsh yumurtanın kalitesini gösteriyor ben yaptığım zaman benim fsh 4 çıkmıştı doktor yumurta kaliten çok iyi demişti sordum kaça kadar iyi diye 6 kadar dedi 12 çok galiba kafanı karıştırmak istemme ama ben öyle biliyorum fshde değerler yükseldikce yumurta rezervi düşüyor bence sen vakit kaybetmeden tüp bebeği yap işalhh olumlu olacak benimde adet biit artık çalışmalara devam bakalım bu ay hiç takmıyacam zaten bayram temizliği iş olacak bide kaynnamlar eltiler görümceler gelecek iş derken bebek işini bile unuta bilirim neyse daha zaman çok

hangi değerleri fatmacım a- değeri (ileri, hızlı, hareketli % 30)
b- " (ileri yavaş hareketli % 60)
c- " ( lokalize hareketli % 4)
d- (hareketsiz % 10)

valla bende anlamadım ayşe.fatma adetin 21.günüde dr.senden fsh istedimi peki tüp bebek öncesi?

kılza rbne oğlumda eylül ayında gebe kalmıştım işalhhh eylül ayı yne bana uğurlu gelir yazda başarmadık bari sonbaharda başaralım işalhhhhh

slm kızlar bn bebekten umudumu kestigim için pek girmiyorum nete yinede sizi merak etrtigim için arada giriyorum ... bn gectm artık yok gecenki dogum günümdeydi gecenki 8. aydaydı yok esimn dogum gününe yok evlilk yıldonümüne ... olmuyo işte artık kendimi kandırmıyorum bıraktım ve düsünmüyorum artık kabullenmek lazım bi yerde simdi daha iyyim yok yumrtlama günüymüş yok adete ne kadar kaldı gercekten hiç düsünmüyorum eskiden yok yatayım kalkmayım akar fln onlarıda bıraktım hemende kalkıyorum ........ dilerm siz de bnm gibi olmadan anne olursunuzz.. bnm bide seneye yaza kadar tüp bebek işi olamıycagı için sanırım birazda umut etmeyi bıraktım simdi belki olur umutsuzluk kötü der dediginizi duyar gibiyim ama gercekci olmak lazım olmuyor ...yumurtlama günlerini takip ettm ne ilaçlar kulndım 14 ay gecti ve olmadı bu saatten sonrada olmaz anca tüple insallh onda saanslı olurumda 1. de tutarr ..

bn cok sanlıyım cünkü apandistim patladı ve kurtuldm dıs gebelk yasadım ve 10 hafta olmasına ragmen kurtuldum ama bi o kadarda sansssızım ki bunlar yüzünden karnım delik desik ve yapısıklıklar olustu bu nedenle hayatta en cok istedigim seye kavusamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…