semracığım adetin 2.günü başladım iğnelere.yaklaşık 12 gün sürdü iğne kullanmam.sonrasında öatlatma iğnesi yapıldı.bu iğneden 35 saat sonrada yumurtalar toplandı.toplandıktan 2 gün sonrada transfer edildi.ama transfer olayı değişiyo.3 yada 5 gün sonra yapılanda var.yani transfere kadar olanki süreç 15-16 gün sonrada transferden sonra 12 gün bekleme süresi varki bu en zoru.iğnelere başladığında saatlerine dikkat et.yani hergün aynı saatte yapmaya çalış iğneni.yani örneğin iş çıkışına ayarla akşam 8 i geçirme demişti bana doktorum.o yüxden işten yarım saat erken çıktım iğne yaptığım dönem.
ben bu sefer dondurulmuşla deneyeceğim için süreç daha kısa olacak.iğne kullanmayacağım.sadece rahme bakacaklar uygun kalınlığa gelince embriyolar çözdürülüp (inşallah sağlıklı çözülürse) transfer yapılacak.transfer döneminde tutnmaya yardımcı ilaç kullanacağım sadece.hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
ayşe gebelik öncesi adet düzensizliğini bende duymuştum ama ne kadar doğru bilemyorum.yani rahim kendini gebe kalmaya hazırlıyor derler sürekli düzenli adet gören birinin düzeni bozulduğunda.
ben bu sefer dondurulmuşla deneyeceğim için süreç daha kısa olacak.iğne kullanmayacağım.sadece rahme bakacaklar uygun kalınlığa gelince embriyolar çözdürülüp (inşallah sağlıklı çözülürse) transfer yapılacak.transfer döneminde tutnmaya yardımcı ilaç kullanacağım sadece.hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
ayşe gebelik öncesi adet düzensizliğini bende duymuştum ama ne kadar doğru bilemyorum.yani rahim kendini gebe kalmaya hazırlıyor derler sürekli düzenli adet gören birinin düzeni bozulduğunda.