selam arkadaşlar ben sizler kadar sık giremiyorum foruma.herkesler burada bakıyorum da :) bu arada arkadaşlar benim günüm geçti.son adetin 18 temmuzdu.olmadım adet.20sinde beta hcg 8.92 çıktı.çok düşük dediler beklemekten başka yapacak bişey yokmuş.dün yaptırdım 1000 civarında çıktı akşamüstü randevum var doktora gidicem görünmüyorsa yine başa sarcamaynı sıkıntılar neyse allah herşeyin hayırlısını versin.sizce nasıl değerler?
sağolasın cnm benim.günlerdir düşünmekten heder oldum.dış gebelik olma ihtimali beynimi yiyor.beklemekten başka yapacak bişey yok.ii bak sen de kendine cnm...
selam arkadaşlar ben sizler kadar sık giremiyorum foruma.herkesler burada bakıyorum da :) bu arada arkadaşlar benim günüm geçti.son adetin 18 temmuzdu.olmadım adet.20sinde beta hcg 8.92 çıktı.çok düşük dediler beklemekten başka yapacak bişey yokmuş.dün yaptırdım 1000 civarında çıktı akşamüstü randevum var doktora gidicem görünmüyorsa yine başa sarcamaynı sıkıntılar neyse allah herşeyin hayırlısını versin.sizce nasıl değerler?
tunemi cnm son adetim 18 temmuzdu.olmadım 20sinde 8.9 çıktı.aralarda bir kez daha yaptırdım 240 çıktı.en sonda işte 1000 di.çok şükür cnm benim kese göründü tabi yalancı kese değilse :) herşey 3 hafta sonra netleşecek.allahım hepimize hayırlı evlatlar nasipetsin kucağımıza alalım bebişlerimizi.öptüm cnm sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?