• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tunemi cnm aslında bugüne kadar herşey yolunda idi.ama bugün lekelenme oldu açık pembe korktum ben de.pzt doktora gidicem tekrar.hayırlısı artık.onun dışında çok uyuyorum koca boşayacak beni :) kafamı kaldıramıyorum yastıktan.bulantım da çok hafif.işte böyle arkadaşlar bende durum.sence 6.haftada normal midir lekelenme?

Kese görünmüştü değil mı?
Lekelenme çok sık gorulebiliyor -hepsi için doktora gitmek sart-
ama bazen tüm gebelik boyunca ara ara ya da regl gibi kanamalar
görülüyor. Takma kafana. Akimera da regl yasar gibi kanama yasıyordu
gebeliğinde.
Pazt haber ver merak ederiz.

Slm kızlar nasılsınız ... Bişeymi kacrdım dıs gebelk sonrası hamile kaln mı oldu ... Olduysa soru bir daha once apandist ame oldun mu ikinci soru tüpün alındımı 3. Soru kac ay sonra kalabildnn...

mrb kızlar.uzun zamandır giremiyordum.işyerinde bazı siteler yasaklandı.yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum.hepnizin geçmiş bayramı mübarek olsun.emine hatm duamızı sen yaparmısın.yaz buraya hepimiz amin diyelim topluca bir dua olsun.
biz bayramda eşimn memleketi adanadaydık.bugün geldik.yorucu bir bayramdı ama güzeldi.
semra ilaçlar çok pahalı tutmuş.bzimki toplam 1000 tl yi bulmuştu.hangi ilacı kullanıyosun.yumurta az diye hiç üzülme.1 tane olsun ama kalteli olsun.10-15 yumurta olanlardada hepsi olgun işe yarar olmayabiiyor.önemli olan sayısı değl kalitesi yani.hakkında hayırlısı olsun inşallah bir daha denemene gerek kalmadan ilkinde güzel sonuçlar alırsın canım.bizde bir aksilik çıkmazsa ekimde başlayacağız inşallah.
hafta sonu annemler gelecek o yüzden çok mutluyum.bu yıl tedaviden dolayı gidememeiştik.
avukat tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini darısı bizim başımıza olsun.

Hosgeldin Fatma.
Tatil bitti (gerçi ben bayramın uç gunü de isbasiydim)
yine de evde bir tatil havası esti. Bayramlaşmaya git
sana gelsinler falan derken bir kaos tatlı bir hava esti-gecti.
Guzelliklerle yine gelir, insaellah..
Şimdi sıra evi temizle herseyi utule (kisliklar çıkmaya başladı)
sizin oraları bilmem ama burada birden hava soğudu.
"bu sıcaklara bakılırsa bir ay sonra ancak seni giyeriz" denilen
kıyafetler aynı gün icinde üste alındı, falan:))
coook ısımız var hanımlar coook:))
ben başlıyorum bana kolay gele...

mrb kızlar.uzun zamandır giremiyordum.işyerinde bazı siteler yasaklandı.yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum.hepnizin geçmiş bayramı mübarek olsun.emine hatm duamızı sen yaparmısın.yaz buraya hepimiz amin diyelim topluca bir dua olsun.
biz bayramda eşimn memleketi adanadaydık.bugün geldik.yorucu bir bayramdı ama güzeldi.
semra ilaçlar çok pahalı tutmuş.bzimki toplam 1000 tl yi bulmuştu.hangi ilacı kullanıyosun.yumurta az diye hiç üzülme.1 tane olsun ama kalteli olsun.10-15 yumurta olanlardada hepsi olgun işe yarar olmayabiiyor.önemli olan sayısı değl kalitesi yani.hakkında hayırlısı olsun inşallah bir daha denemene gerek kalmadan ilkinde güzel sonuçlar alırsın canım.bizde bir aksilik çıkmazsa ekimde başlayacağız inşallah.
hafta sonu annemler gelecek o yüzden çok mutluyum.bu yıl tedaviden dolayı gidememeiştik.
avukat tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini darısı bizim başımıza olsun.

hepinize teşekkürler arkadaşlar.dualarınızı eksik etmeyin.bugün kontrole gideceğiz.fatmacım gonelf mi nedir ondan 5 kutu 300 tanesi sonrası diğer ilaçlar zaten.1900 gibi birşey.2500 dolarda hastaneye şimdilik bunlar.tahlillerde dahil mi inan bilmiyorum.bugün soracağım.aman gitsin de hayırlısıyla olumlu netice alalım artık.yeter.arkadaşımla aynı anda başladık hemen hemen.onun bugün toplanıyo.şu an itibariyle.ona da dua edermisiniz arkadaşlar.adı gül. çok yumurtası olduğunda hamile kalamıyo muş oda.bu arada protokolleri varmış fatma.yeni öğrendim.benim ki kısa protokol müş.ne demek se pek anlamaıyorumda.

Arkadaslar hepinize gunaydın. Son zamanlarda pek giremedımm ama ara ara takip ediyorum. Kızlar sımdi benım gunum 1 hafta gecmısti ve tam test yapacaktımkı 4 gun once bi baktım lekelenmelrim baslamıs boyle kırmızımsı pembe rengınde benım adetten 2-3 gun once lekelenmelerım baslar ama genelde kahve rengiden kırmızıya doner sımdı tam tesi oldu once pembe sonra kahverengi oldu ve 1.5 gun surp bitti oda cok fazla olmadı. simdi 2 gundur sadece beyaz akıntı var valla korkmaya basladım ne olabilir sizce fikirlrinizi paylasırsanız sevinirim.

hemen test yaptır tabı. kandan ama!
aaa durdugun kabahat... hersey olabılır guzel bırsey olur (lekelenme ımplanttandır)
AlLah korusun- kotu bırsey olabılır. olduktan sonra neydı acaba dememıs olursun.
hemen kandan beta baktır...
haber ver...

merhaba kızlar yavaş yavaş toplanıyoruz bayram yorgunluğunu daha atamadım çok yoğunduk kaynnamlar gelmişti bugün giitler sıra temizlikte bakalım bu ay çok iş olduğundan adetim bile aklıma gelmedi son 7 gün işalhh semra olumlu cevap alırsın

Slm kızlar yine gün sayıyoruz bakıyorum rabbm yuzunuzu güldürsünnn ... Bnm için bayram bayram gibi degildi malum sirrteyim kimse yok ziyaret fln da olmadıgı için sıradan bir gn gibiydi ...

Derya hayırlısı...
Acaba neydi? Normalde regllerin düzenli midir?
Eğer duzenliyse belki kimyasal gibi birsey yasadın, kimbilir...
Seyma yap tahlili niye soruyorsun??? Sonucu da haber ver.
Ayse ben de sabahtan beri çamaşırlar icinde yüzüyorum.
Sadece çamaşırları halledip utuleyecegim diye başladım ama
is ısı kovaladı şimdi toparlanmaya çalışıyorum...
Tuğba o zaman senin yerin de bayağı yorulduk diyeyim...
Ben zaten alışkın oldugum, Bayram oncesi açtığım baklavalar
tükenmeye başlayınca Bayram icinde tekrar baklava açma adetimi
çok şükür bu Bayram da hallettim:)) yedik ictik eglendik yani...
Benim Ramazan da çok güzel geçmişti. Çok memnunum bu durumdan.
Bu hafta da orucluyuz esimle. Sevval sebebiyle... Bu hafta sakın sakın
tutarız orucumuzu insaellah...

2 kücük tepside bn actım esimle diger ögrtmn ark larla yedik bizde kilo aldım beee :)

Alma kilo!!!
Kimse kilo almasın. Aaaa cocuk yapmaya çalışıyoruz
karıştırmayın kiloyu, bir de onunla uğraşmayalım:)))

evet emine kilo bir dert çocuk için engel bende çok aldım anlamdım yemeklede aram pek iyi değil ama dış gebelikten sonra çok aldım hormonlar bozuldu galiba aman millett 100 kiloyla bile doğuruyor

Valla aysecim katılıyorum sana oldunmu oluyo ... Bndee dıs gebelkten sonra 9 kilo aldım simdi 52 kiloyum

Back
X