• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

valla bnmde bi ark vardı 2 senedr denemedigi sey kalmadı 1 tane bile yumrtası olmadı bu ay yeter dedi bıraktı hersyi simdi hamile gercekten bi kere daha onaylandı kafandan attıgın ay hamilesinnn diye bnmde yumrtlama zamnım geldi sanırım ama bn pek iyi degilim feci üsttm

ohh! gecmıs olsun tugba. ne alemdesın?
yogunluk mu var? merak ettım senı...
evet kafadan atınca oluyor bır cok ornegı var, hakıkaten.
ınsaellah sızler de atarsınız saglıkla cocugunuzu kucagınıza alırsınız.
semra.. pehhhh o kadar beklemezsın merak etme. senın hamıle kalamama
sorunun yok kı? sabır... nefret edıyorum bu kelımeden:))
ayse(akımera) sen nerelerdesın? ne yapıyorsun ıkı cocukla?
benım esım gıresun'a gıttı, dayısı vefat ettı. cıldırcam ya ılkkez boyle ayrılıyoruz.
cok soguk bırıyımdır ama esımle ayrılmaya dayanamıyorum. (sabah gıttı aksam gelecek ama olsun)

O neya ya ohh gecmis olsun yazmissim Tuğba'ya
orada owwh (üzülme babında) demek istemiştim:)))

haha :) saol cnm bu aralar kpss ye yogunlastım bizim ilce bu aralar cok karısık artık daha cok gitmk istiyorum burdan valla sınavı bi atlataymda sonrası allh kerimm

ilahi emine.yaw adam sabah gidip akşam gelecekmiş.işede gitmiyormu öyle düşün.işe gitti akşam gelecek :))neyse allah kavuştursun.şaka bi yana hemen gelecek olsada aynı şehirde olmadığını bilmek yetiyor insana.
semracım allah bizi okadar bekletmesin çok zor.
tuğba geçmiş olsun.hastayım diye çalışmalara ara vernmek yok bak tamda yumurtlama günündeyöişsin.

Saol Fatma.
Ya ben biraz kontrolcuyum esimin söylediği de 'beni özlemek
değil emine senin durumun, kontrol edememek' -ki haklı:)))
kontrol derken. Ne yapıyor ne ediyor gibi değil. Dag yolu gidecek
dag yolu ve gece seyehatlerinde ben gündüz seyahatlerinde
esim arabayı kullanır. Ben dag yoluna aliskinim. Eşimde apne var
o yüzden gece araba sürmesi tehlikeli, böyle paylaşıyoruz bizde:)
burdan sesleniyorum; masaellah 6 il dişinde her ilin havalimanı
var lütfen giresun'a da havalimanı:))) ben trabzonluyum hehhe benim
memleketim olmadan esimin memleketi gecinemiyor:)))
ayhhh çenem:)

slm kızar nslsınız bakalım.eminecim başın sağolsun cnm.ben çok yoğun yorgun ve stresli günler geçiriyorum.sölemiştim bebeğim körlük sınırındaymış 3 gün içinde acil ameliyat olması lazım diye.cumartesi ameliyata soktuk ve malesef ameliyat sıkıntılı geçti.apneler oluştu.solunumu sık sık durunca hemen ambulans çağırıp doğum yaptığım hastaneye geçiş yaptık.3 gün yattı orda.dün çıkardık bebeğimi.anesteziye dayanamadı bebeğimin minik bedeni.ve bir ay snr belli olacak ameliyatın sonucu.eğer düzelme olmadıysa bi ameliyat daha olması lazım onuda kaldırırmı vücudu bilmiyorum çok korkluyorum inşallah gerek kalmaz bidaha.kulaklarıda duymuyo gibi hiç bi sese tepki vermiyo.bir ay snr işitme testi yapılacak bakalım o nasıl sonuçlanacak.bende bu arada çok yoruldum ve strese girdim dolayısıyla kendi hastalığıda atak dönemine girdi çok fenayım zor ayakta duruyorum bu yoğunlukta netede giremiyorum haliyle.ksruma bakmayın artık.öpüyorum hepinizi bebeğimin yeni resmini koyarım bakarsınız öpüyorum hepinizi.semracım bebeğim için özelden msj atmışsın çok tşk ederim arkadaşım.inşallah darısı sizlerin başına

bu arada bu bebeğimin resimleri ameliyattan sonraki resimler.gözlerinin altı şiş ve içleri kan doluydu.şimdi biraz daha iyi bebeğim

ayy kıyamam ya.daha minicik şimdiden ameliyata girmek zorunda olması çok üzücü ayşecim ama inşallah şu sıkıntılı günleri atlatınca hepsi bir rüyaymış gbii gelecek.allah nazarlaradn korusun çok tatlı bebeğin.seslere tepki vermemesi çok normal bence.bebekler ilk doğduklarında genelde çok tepkisiz oluyolar hem görme hem işitme konusunda.aklına kötü şeyler getirme.inşallah birdaha amleyiyata falanda gerek kalmaz.allah sanada acil şifalar versin.eminim sen şu durumda kendi hastalığını hissetmiyorsundur bile.dualarımız seninle hep güzel habelerle gel inşallah.

Ayse (akimera) Allah bebeğini nazarlardan kötülüklerden
hastalıktan korusun, insaellah. Masaallah, ben düşündüğümden
oldukça iyi gördüm. Su asıl dogum tarihine gelsin bir oac ay geçsin
bı bak ne tepkiler veriyor. Başlarsın o zaman da 'seyiiiiiiiit yapmaaaaa!'
demelere... Bol bol da dersin innnnnsaellah:))) bu nasıl bir dua oldu
bilmiyorum ama. Kendine dikkat et, zaten edebildiğin kadar ediyorsundur.
'annesin' sen:((( ya aglicam şimdi biri de bana 'annesin' sen desin. Yalanı da
kabul:)))
ayse (ferhatt) sen ne yaptın?! Beta baktirmadim sanırım. Neyse zaten
cumaya ne kaldi.

ay ayşecim çok ttalı ALALH nazarlardan korusun ben inanıyorum ileşecek üzm ekendini canım dualrımız seninle anne olmak çok zor offf büyüyene kadar neler çekecez ALLAHIM bize yardım et kızlar ben şunu anladım ben bugün çok yoğundum hiç gebe lik aklıma gelmedi belirti falan hiç yaşamadım kafam yin eacab gebemiyim dedi ve bütün belirtile oldu hepsi psikolojik kendimiz yaratıyoruz en iyisi adet geçtikten sonra test yapmak ben öyle yapacam cumaya ne kaldıki

günaydın kızlar.evet ayşecim kesinlikle belirtilere aldanmamak lazım,takılmamamk lazım daha doğrusu.belirti yok diye hamile değilim diymezsin,belirti varsada kesin hamilelik belirtisi diyemezsin.çok yanıltıcı oluyor.hiç düşünme sen belirti falan.ayrıca oğlun büyünce kurtulacağını sanma :)) hatta çok kişiden duymuşumdur keşke hep küçük kalsaydı ,büyüdükçe daha zor diye.gerçekten allah yardımcımız olsun.çok zor çocuk yetiştirmek.(biz henüz o aşamaya gelemdik ama yakın zamanda geleceğimizi umarak söylüyorum)dünya gitgide içinden çıkılmaz bir hal alıyor.allah doğru yoldan ayırmasın.görüyorum lise hatta ilköğretim öğrencilerini.gördükçede üzülüyorum.anne baba her an yanında olamıyorki.elimizden geleni yapıp allaha emanet edeceğiz.allah koruyup esirgesin herkesin çocuğunu.
ben özellikle kendi adıma çok tedirginim.yazın antalyada müslüman bir ülkemi burası diye düşünüyor insan.kendimi rusyada gibi hissediyorum.zaten kim rus kim türk ayırt edilemiyorda bizimkilerde aynen onlar gibi olmuşlar.allah hepimize sağlıklı,dinine,vatanına,milletine,ailesine bağlı hayırlı evlatlar nasip etsin.

ske kım? hayırdır ayseler hangınız gızlı ısler cevırıyorsunuz:)))
tam asılama yapılacakken hamıle kalmıs hıııııı!????
tugba bunu benım ıcın mı paylastın:))) ben de bu ay doktor asılama dedı dıye
'seyyyy bırden bebek ıstemeyesım geldı' dıyerek kacmayı planlıyorum:)))

Back
X