• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cnm bnm tüp olmayan taraftan olur die hiç umudum yoktu bunu okuyunca bi umut oldu s,zlede paylasmak istedimm

s.a forumdaki yazinizi gördüm ilgimi cekti bi bilgimi paylasmak istedim .benimde bir kuzenim var hamile kaldiginda hep dis gebelik oldu onunda sonucta böbrek yetmezlig de cikti vlelahsil nerde oturuyosnuz bilmiyorum ama benim kuzenim istanbulda oturuyor.ve bitkisel tedavi yerleri var cok ünlü ve cokda saglikli bi yöntem ilaclardansa suan sülük tedavisi görüyor rahmine sülükleri yolluyolar simdi size sacma gelebilir hani sülük yer bitirir rahmi kötü olur yok öyle bisi sadece orda bir hastalik var saki dis gebelikin heralde sebebi bu ordaki hastaliklari temizliyorlar sülükler ve zaten sonra kendiliginden cikiyor kuzenim daha iyi olmus evet sülükler cok yoruyomus insani ama eger sürekli oluyosa böyle haller bence cok saglikli forumda yazmak istedim bunu size ama bu sitedekiler yine bisi derler diye yzaadim cag disi sacma diycekler diye ben size söyliyim dedim yakindan suan durumu nasil bilmiyorum ama eger hic bir sorunu kalmaz hamile kalirsa haber vericem size emin olun ilaclardan dahah iyidiri bu hem kaninizida temizlerler .acikcasi annem normal vücudunda denedi kani temizlesn diye annemdeki zehirli kanlari aldi sayisi az oldugu icin hepsini olmasada iyi:Dtabi iyi arastirma yapmasilisiniz istersenz ara´stirabilirim sizin icin:D
arkadaşlar bunu bana özelden bi arkadaş yollamış belki ilginizi çeker diye düşündüm.bu arda kızlar bebeğim için sölediklerinize tşk.ederi umarım dediğiniz gibi herşey yolunda gider bugün doktor kntrolü var seyitin .doktor kaba taslak belli olur ameliyatın sonucu dedi.ama tam sonuç 3 hafta snr belli olacak

günaydın kızla rmalesf bu ayda olmadı adet oldum çok üzüldüm ama vardır bunddda bir hayır günmde adet oldum kızmetse yarın tedaviye başlayacağız bakalım n esonuç çıkacak

ayse belırtım yok ama zaten benım hıcbırzaman regl oncesı belırtım olmaz.
hadı hayırlısı artık ayse.. kısmet.
ayse (akımera) ben suşuk olayını sevdıgım ıcın ınanıyorum:)
gıttıgımız tatıllerde annemle suluklere doyarız tabırı caızse:)))
annem bırsey olacagından, ben ıse bırsey olacagından degıl hoslandıgımdan yaptırıyorum:)))
dıplerde yuzmeyı de balıkların bana dokunmasından hoslandıgım ıcın sevıyorum, onun gıbı bırsey:))
Efendımızın de onerdıgı 'hacamat' mantıgına gore suluk olayıınanılırlık kazanıyor. annem de babam da
her yıl mutlaka hacamat yaptırırlar (medınede cok guzel yapıyorlar) ıst'da da hacamatcılar var ama
yasal olmadıgı ıcın sterıl de degıl bence, bılınclı de degıl. ama medınede hastanede yapıyorlar oldukca
guzel. hacamat nerden cıktı sımdı yıne dustu dılım:)))

slm kızlar ist da bi yer varmıs bnde dydum bitkisel yumrta geliştiri fln varmıs

slm arkadaşlar.yaa ne sülüğü kızlar ne diyosunuz yaa.geçin bu saçmalıkları.rahme sülük yollayın sonrası allah muhafaza her türlü enfeksiyon hastalık.eskiden tıp gelişmiş değildi de bunlara rağbet vardı.dışta ki bir yara olsada hadi neyse desek ama rahim içi yaa.kaçıncı çağdasınız bırakın bunları.lütfenn.bi dr.nuza söyleyinde alın cavabınızı.alternatif tıp denilen bitkisel olaylara tamam.onlara zaten ilaçların temelin oluşturuyo.böyle şeylerle ugraşacağımıza dua edin.içinizi ferah tututn derim.

ayşecim snana da geçmiş olsun canım adet görmüşsün.kısmet artık bu ay ben oluşturacağım zaten liste.bugün yarın adet lurum bende.ayşecik sen nasıl tedavi diyosunda, ne yapacak ki dr.un.?

merhab semra artık canıma tak etti doktorumu aradım gel çocuk tedaviisne başlayalım dedi gidecem yarın bakalım n eönerecek herşeye hazırım rahimfilmin ekadar bakalım n eolcak

hadi bakalım gitde bi ne diyecek.bende adetin 3.günü gel dedi.yumurta takibi falannn.valla bıktım ama başkada çarem yok.giden paralara mı yanayım, neticelenmemesine mi??

valla parad önemli pskilojide önemli banada adetiimin 2 günü gel dedi bid eben 6 saatlik yok gidiyorum dokoor için offf offff

valla herseyden medet uumar mı olduk ne ...bu arada hayırlı cumalar rabbm su cuma saati hepinizin gonlünden geceni nasıp etsn

mrb kızlar.
bu sülük olayı banada ürkütücü geldi.umarım yaptıran kişi gerçekten sağlığına kavuşur ama hiç bana göre değil (faydalıysada allah mecbur etmesin) semranında dediği gibi hadi vücudun dış kısmında uygulandığında kontrol altında olabilir belki ama bu öyle şansa bırakılacak bişey değil.yolla gitsin o yolunu bulur misali.yeryüzündeki her canlının elbet bir faydası vardır ama böyle hassas bir konuda tercih edilmemeli diye düşünüyorum.
ayşe adet olmuşsun hayırlısı olsun bakalım doktor ne diyecek.ya şu adetiyken muayene olmak benim en çok korktuğum ve kafaya taktığım şeylerden biri hiç sevmiyorum.

kanama esnasında hıc muayene olmadın mı hala fatma.
cok sanslısın.. bır zamanlar ben de o konuda tertemızdım ama sımdıye kadar neler gorduk
ne 'peeehhh'ler dedık.
suluk rahım yoluna gonderme mevzusunu ılkkez duyuyorum.
ama hacamat ve suluk olayı sacma bırsey degıl
-kı ben bılımcıyımdır:))) alternatıften hep kacarım. hacamat ıle suluk de aılemde sık yapıldıgı
ve peygamber efendımızın de yılda bır kere mutlaka yaptırdıgı bırsey oldugu ıcın ınanıyorum
dedıgım gıbı cok da eglencelı... hafıf hafıf gıdıklanıyorsun ne bılım benım cok hosuma gıdıyor suluk.
rahıme gondermeye gelınce; suluk gerı gelmezse, esmerlerı severım ama,
cocugum suluge benzesın ıstemem:))))))

KIZLAR ben fitil bile yollayamıyorum bırak canlı canlı sülük mülükkk.hayyatttaaa yapamam.

:))) semra hiç sorma bende öyle fitil kullanırken bile içim bi tuhaf oluyo.emine kanamam varken 1 kez muayene oldum şimdiye kadar laparoskopi sonrası doktor adetin 2.günü çağırmıştı o zaman.onun dışında dış gebelik sırasında hiç kanamam varken denk gelmedi muayenem.neredeyse 6 aydır hiç muayene olmadım.o deönem alışmıştım şimdi yine muayeneyi düşündükçe biraz geriliyorum.dış gebelik sırasında günde 2 ayrı doktora bile muayene olmuştum.artık normal geliyodu ama araya zaman girince ürkütmeye başladı yine.ahh ahh nedir şu kadınların çektiği

aaa hakıkaten fatma sen muayene olmuyorsun epeydır.
ahhh ahhh ben her ay bırkac kez cıkıyorum o tezgaha.

ultrason neysede spekulum dan tırsıyorum.onca şey yaşadım ufakta olsa ameliyat bile oldum ama yinede sevmiyorum bu jinekolojik muayeneyi.

zaten ben sadece bırkere abdomınal ultrasona gırdım.
herdaım vajınal ultrasona gırıyorum.
zaten bızım ıcın baska bır alternatıf yok. en erken vajınal yolla ogrenılıyor.
abdomınalı beklersekkkk ohooooo bayılır ayılırız yıne bırsey ogrenemeyız.
ben hala regl olmadım. bu saate kadar olmayınca, tedırgınlık basladı. ınsaellah
hamıle degılımdır. pazartesı gunu sonuc 0.5'tı ve bılıyorsunuz dıs gebelık ya da dıgerlerı.. olunca
olası regl gunune kadar bıle sonuc 0 oluyor sonrasında artıyor. artık bunu cooook net
bılıyorum. eeeeehhh ıkıncı dıs gebelıkte kendımı umutlandırırken soyledıgım 'belkı
gecdollenmedır'ı hıııııc soylemıyorum bıle...
o yuzden en ıyısı ınsaellah hamıle degılımdır... gun daha bıtmedı ınsaellah regl olurum
bunların otesınde enbuyuk planı RAbb'ım yapar, belkı herkes yanılır da saglıklı
bır hamılelık yasarım (bal kaymak olur tabı:))) yasamam da saglıksız olursa...
ehhhh kısmet...
savulun uleyyyn herseye hazırım:)))

Slm kızlar nerelerdesınız hadı bn derse takıldım .... Kızlar ya bnm yumrtlama bıttıgınden berı ılŞkı sırasında agrım oluyo sanırım catlamadı bu yumrta kıst oldu :(

Back
X