orduluym canm ben senTatlım hemşeriyiz galiba ..sen hangi doktora gidiyorsun?
Bende ünyeliyim ama samsunda yaşıyorum..orduluym canm ben sen
aa bende ünyelim çakırtepeye gidiyorum dilek hanıma :) ama bu süreçte samsuna gidesim var farklı bir doktora hatta doktorum medical parkta mehmet beyi önerdi sen samsunda nere gidiyorsun önerebilcen bi kisi varmıBende ünyeliyim ama samsunda yaşıyorum..
Akraba çıkarsak hiç şarırmicam :))..aa bende ünyelim çakırtepeye gidiyorum dilek hanıma :) ama bu süreçte samsuna gidesim var farklı bir doktora hatta doktorum medical parkta mehmet beyi önerdi sen samsunda nere gidiyorsun önerebilcen bi kisi varmı
bi arkadasm 3 dış gebelik geçirdi sambunda tayfun var medical parkın tüp bebek yerinde ona git istersen dedi acaba aynı doktormu ki nasıl memnunmusun onamı gitsem acaba mehmeti Profösör diye dedi dilek hanım ben çok ağladım üzüldümde istersen baska doktora gidebilrsin dip mehmeti demistiBende ilk hamile kaldığımda dilek hanıma gitmiştim görememişti..doktorum tayfun Alper medikal parkta..dilek hanımda doktorumu tanıyor..hatırladığım kadarıyla onunda bebeğini dünyaya getiren doktor..
Aynı tayfundan bahsediyoruz tatlım..ben çok memnunum..yıllardır aynı doktora gidiyorum..hamile kaldığımda ünyede tatildeydim o yüzden dilek hanıma ilk muayenemi olmuştum.zaten benim doktorda şehir dışındaydı..hatta ünyede konferansda vermişti..bi arkadasm 3 dış gebelik geçirdi sambunda tayfun var medical parkın tüp bebek yerinde ona git istersen dedi acaba aynı doktormu ki nasıl memnunmusun onamı gitsem acaba mehmeti Profösör diye dedi dilek hanım ben çok ağladım üzüldümde istersen baska doktora gidebilrsin dip mehmeti demisti
arkadasım biraz ukala ama demisti senin hiç bisiyim yok dip beni yolladı diye anlatıyordu:) köyün neresi tanıdık çıkarız belki:)yaş kaç samsunamı evlisinAynı tayfundan bahsediyoruz tatlım..ben çok memnunum..yıllardır aynı doktora gidiyorum..hamile kaldığımda ünyede tatildeydim o yüzden dilek hanıma ilk muayenemi olmuştum.zaten benim doktorda şehir dışındaydı..hatta ünyede konferansda vermişti..
Tüp bebeklik bir sorun yoksa boşa masraf edilmesini istemez bendede yapmicam daha olacak dedi kendiliğinden dışda olsa oldu yani..oda prof. Anne tarafı tekliraz baba yarafından döşeme dibi canım..seninki nere?arkadasım biraz ukala ama demisti senin hiç bisiyim yok dip beni yolladı diye anlatıyordu:) köyün neresi tanıdık çıkarız belki:)yaş kaç samsunamı evlisin
Ayni doktor ikinizi de farkli korunma sureleri vermis. Heralde tup durumu ile ilgili belki de ignenin dozuyla ilgilidir. Ama daha tuplerimize bakmadilar kiarkadasım biraz ukala ama demisti senin hiç bisiyim yok dip beni yolladı diye anlatıyordu:) köyün neresi tanıdık çıkarız belki:)yaş kaç samsunamı evlisin
Doktorumuz aynı değil tatlım..Ayni doktor ikinizi de farkli korunma sureleri vermis. Heralde tup durumu ile ilgili belki de ignenin dozuyla ilgilidir. Ama daha tuplerimize bakmadilar ki
o 3 dıs gebelik 1 kimyasal gebelik geçirdi onu kovduysa bana hiç bakmaz ben tüp bebek için gitmicem ayrıca kontrol etmek için hsg çekcez dedi dilek hanım 4 ay sonra memnun kalırsam onda çektirim diye gitmek istiyorm sorun varsa baska göz görsün birde 4 ay çok geliyor gözüme beklemeye gerek yok o kadr der diye umutla baskasına gitmek istiyorum o sadeci tüp bebek yapıyorsa ona gitmim bosuna benim köyüm aydıntepe ama eşiminki keş canım ünyede oturuyoruzTüp bebeklik bir sorun yoksa boşa masraf edilmesini istemez bendede yapmicam daha olacak dedi kendiliğinden dışda olsa oldu yani..oda prof. Anne tarafı tekliraz baba yarafından döşeme dibi canım..seninki nere?
Bencede hsg ni felan çektir biraz zaman geçsin iyileş sonra araştırıp bir doktor bul..hangi doktorun kime iyi geleceğini bilemeyiz..inşallah kendi kendine hamiş kalırsın uğraşmazsın canım..o 3 dıs gebelik 1 kimyasal gebelik geçirdi onu kovduysa bana hiç bakmaz ben tüp bebek için gitmicem ayrıca kontrol etmek için hsg çekcez dedi dilek hanım 4 ay sonra memnun kalırsam onda çektirim diye gitmek istiyorm sorun varsa baska göz görsün birde 4 ay çok geliyor gözüme beklemeye gerek yok o kadr der diye umutla baskasına gitmek istiyorum o sadeci tüp bebek yapıyorsa ona gitmim bosuna benim köyüm aydıntepe ama eşiminki keş canım ünyede oturuyoruz
insallah canım insallah sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin tekrar aynı seyi yasamak istemiyrm senin doktor sadece tüp bebekse ilgi alanı ona gitmeye gerek yok dilek hanımla tekrar konuscam onun dediğine giderim muhtemelen sonuçta tüp bebeklik bisim yok benim 4. ayda hamile kaldım zaten ben ama olmadı. ilk adetimi olim bide bakalım noluyor bence rahim kendini hazır hissetti zaman olur zaten korunmaya ne gerek:) kimisi adet olmadan hemen hamiş kalıyor:)Bencede hsg ni felan çektir biraz zaman geçsin iyileş sonra araştırıp bir doktor bul..hangi doktorun kime iyi geleceğini bilemeyiz..inşallah kendi kendine hamiş kalırsın uğraşmazsın canım..
Gebelik tüp de hasar yapmışmı ona baktırmadan başlama bence tatlım..maalesef dış gebelik tekrarlaya bilen bir şey..insallah canım insallah sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin tekrar aynı seyi yasamak istemiyrm senin doktor sadece tüp bebekse ilgi alanı ona gitmeye gerek yok dilek hanımla tekrar konuscam onun dediğine giderim muhtemelen sonuçta tüp bebeklik bisim yok benim 4. ayda hamile kaldım zaten ben ama olmadı. ilk adetimi olim bide bakalım noluyor bence rahim kendini hazır hissetti zaman olur zaten korunmaya ne gerek:) kimisi adet olmadan hemen hamiş kalıyor:)
tüpdeki hasarı hsg ile görcek işte dilek hanım 4 ay bekleyelim vücut kendini toparlasın sonra hsg çekeriz tüptemi sorun var da bebek rahme düsmedi yoksa bebek sağlıksız oldu içinmi vücut kendi attı dedi sağlıksız gebelikte vücut bebeği atıyormus galiba hsg çekinene kdr korun gebelik olmasın dediGebelik tüp de hasar yapmışmı ona baktırmadan başlama bence tatlım..maalesef dış gebelik tekrarlaya bilen bir şey..
tüpdeki hasarı hsg ile görcek işte dilek hanım 4 ay bekleyelim vücut kendini toparlasın sonra hsg çekeriz tüptemi sorun var da bebek rahme düsmedi yoksa bebek sağlıksız oldu içinmi vücut kendi attı dedi sağlıksız gebelikte vücut bebeği atıyormus galiba hsg çekinene kdr korun gebelik olmasın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?