Canim, benim ic kanamam da oldugu icin kan sayimimda kan degerlerim düsük çıkıyor. O yüzden takviye alacağım. Kürtaj yapılmadi, benim durum biraz daha farklı sanırım. Ultrasonda bile çok kurcalamak istemiyor doktor. Kendiliğinden kanamayla atılmasını bekliyor.CanimFebita ya soyledim. Dr. demir takviyesi vermis ya. Bir de rahim tabakasi henuz incelmemis. Kurtaj olmadin mi diye sordum. Ama senin adina cok sevindim. Hepimizin kucaginda saglikli bebisler olur insallah
simdi gördüm senin yazını canım çok sevindim iyi düsmüs seninkide bu gece dua edelim birbirimize insallah atlatıcaz bu günlerideedasrc21 cok sevindim :) benim de 2037 den 1400 e düşmüş iyi buldu doktor. İçerideki kan da azalmış. Yalnız rahim dokusu daha atılmamış. Onun için kanamayi bekliyoruz. 15 gün sonra da demir takviyesine başlayacağız.
Evet canım ağrı olması çok normal. Çözülme oldukça ağrı da devam edecektir. Ama bu ağrılar çok şiddetli olursa doktoruna görünebilirsin.Kizlar arada dis gebelik yasadiginiz tarafta agriniz oluyor mu? Korkuyorum
Gecms olsun allahim tekrar saglikla nasip etsn . Canm ne zman anlasilyo acaba ? Bnm adet gunmden bi gun sonra kan degerm 179.91 di 6gun sonrA tekrar gttm ozman 2032.98 di.. suan son testi yaptirali 4gun oldu.. ne zmaan belli oluyor dis gebelk oldugu kusura bakma kalbini kirmak istemem hakiini helal etEvet canım ağrı olması çok normal. Çözülme oldukça ağrı da devam edecektir. Ama bu ağrılar çok şiddetli olursa doktoruna görünebilirsin.
o değerlerin aşaya düstü zaman dış gebelik oluyor canım ve bildim kadarıyla baslarda olan birsey o yüzden sık gitmeye bak benimki şiddetli karın ağrısıyla ortaya çıktı içerde kanamam oldu sen içini ferah tut kendine dikkat et insallah birsey olmaz kontrollerini aksatma dua etGecms olsun allahim tekrar saglikla nasip etsn . Canm ne zman anlasilyo acaba ? Bnm adet gunmden bi gun sonra kan degerm 179.91 di 6gun sonrA tekrar gttm ozman 2032.98 di.. suan son testi yaptirali 4gun oldu.. ne zmaan belli oluyor dis gebelk oldugu kusura bakma kalbini kirmak istemem hakiini helal et
Tesekkur ederm insallah bse olmazo değerlerin aşaya düstü zaman dış gebelik oluyor canım ve bildim kadarıyla baslarda olan birsey o yüzden sık gitmeye bak benimki şiddetli karın ağrısıyla ortaya çıktı içerde kanamam oldu sen içini ferah tut kendine dikkat et insallah birsey olmaz kontrollerini aksatma dua et
Doktora gittin mi. Iki gunde bir iki katina katlamasi gerekiyor degerlerin deniyor. Bu durumda senin artik 8000 falan olmustur. Belki kese gorunur.Tesekkur ederm insallah bse olmaz
Aslnda dun cagrmistida gdemedm bayram tatiline giricekler bide.. bayramdann sonraya artk:-(Doktora gittin mi. Iki gunde bir iki katina katlamasi gerekiyor degerlerin deniyor. Bu durumda senin artik 8000 falan olmustur. Belki kese gorunur.
Rahim içinde kese gorunmemesi ve düzensiz hcg artisidis gebelik nasil anlasiliyor???
benim kese göründü ama bebek görülmedi bugun kalp atisi fln da ylktu 6 haftalik oldum bugün sizce korkmalimiyim??Rahim içinde kese gorunmemesi ve düzensiz hcg artisi
Kese gorundyse dış gebelik değildir. Erkendir belki doktor ne dedibenim kese göründü ama bebek görülmedi bugun kalp atisi fln da ylktu 6 haftalik oldum bugün sizce korkmalimiyim??
bisey diyemem dedi erken de ola bilir dedi yumurtlaman gec olmuş ola bilir dedi kese fln hepsi iyi görunuyor dedi leke geldi bugun cok koyu bir renkte hastaneye gittim işte icerde kanaama göremiyorum dedi bebegin kalp atisini da goremiyorum dediKese gorundyse dış gebelik değildir. Erkendir belki doktor ne dedi
Belki geç dollenmedir allah gönlünüze gore versinbisey diyemem dedi erken de ola bilir dedi yumurtlaman gec olmuş ola bilir dedi kese fln hepsi iyi görunuyor dedi leke geldi bugun cok koyu bir renkte hastaneye gittim işte icerde kanaama göremiyorum dedi bebegin kalp atisini da goremiyorum dedi
içini ferah tut canım keseyi rahim içindemi gördü birsey dedimi dua et pazartesi tekrar git istersen betanı kontrol ettirbisey diyemem dedi erken de ola bilir dedi yumurtlaman gec olmuş ola bilir dedi kese fln hepsi iyi görunuyor dedi leke geldi bugun cok koyu bir renkte hastaneye gittim işte icerde kanaama göremiyorum dedi bebegin kalp atisini da goremiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?