dış gebelik ve sonrası

Canim Febita ya soyledim. Dr. demir takviyesi vermis ya. Bir de rahim tabakasi henuz incelmemis. Kurtaj olmadin mi diye sordum. Ama senin adina cok sevindim. Hepimizin kucaginda saglikli bebisler olur insallah
Canim, benim ic kanamam da oldugu icin kan sayimimda kan degerlerim düsük çıkıyor. O yüzden takviye alacağım. Kürtaj yapılmadi, benim durum biraz daha farklı sanırım. Ultrasonda bile çok kurcalamak istemiyor doktor. Kendiliğinden kanamayla atılmasını bekliyor.

Haydi bakalım sıra sende :) güzel haberlerini bekliyoruz.

Pazartesiye daha cok var. Sabirsizlaniyorum. Yarin hemen yaptirmak istiyorum. Ama esim doktorun onerdigi gun yaptirma taraftari. Sik sik kan vermemi istemiyor. Insallah benim de degerlerim duser sizler gibi. Hepimiz icin bol bol dua edecegim.

simdi gördüm senin yazını canım çok sevindim iyi düsmüs seninkide bu gece dua edelim birbirimize insallah atlatıcaz bu günleride

Gecms olsun cnm rabbm tekrar saglikla nasip etsn.. nasi anlasyliyor bu dis gebelk cok korkuym bende

Evet canım ağrı olması çok normal. Çözülme oldukça ağrı da devam edecektir. Ama bu ağrılar çok şiddetli olursa doktoruna görünebilirsin.
Gecms olsun allahim tekrar saglikla nasip etsn . Canm ne zman anlasilyo acaba ? Bnm adet gunmden bi gun sonra kan degerm 179.91 di 6gun sonrA tekrar gttm ozman 2032.98 di.. suan son testi yaptirali 4gun oldu.. ne zmaan belli oluyor dis gebelk oldugu kusura bakma kalbini kirmak istemem hakiini helal et

o değerlerin aşaya düstü zaman dış gebelik oluyor canım ve bildim kadarıyla baslarda olan birsey o yüzden sık gitmeye bak benimki şiddetli karın ağrısıyla ortaya çıktı içerde kanamam oldu sen içini ferah tut kendine dikkat et insallah birsey olmaz kontrollerini aksatma dua et

Tesekkur ederm insallah bse olmaz

Doktora gittin mi. Iki gunde bir iki katina katlamasi gerekiyor degerlerin deniyor. Bu durumda senin artik 8000 falan olmustur. Belki kese gorunur.
Aslnda dun cagrmistida gdemedm bayram tatiline giricekler bide.. bayramdann sonraya artk:-(

Kese gorundyse dış gebelik değildir. Erkendir belki doktor ne dedi
bisey diyemem dedi erken de ola bilir dedi yumurtlaman gec olmuş ola bilir dedi kese fln hepsi iyi görunuyor dedi leke geldi bugun cok koyu bir renkte hastaneye gittim işte icerde kanaama göremiyorum dedi bebegin kalp atisini da goremiyorum dedi

Belki geç dollenmedir allah gönlünüze gore versin

içini ferah tut canım keseyi rahim içindemi gördü birsey dedimi dua et pazartesi tekrar git istersen betanı kontrol ettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…