dış gebelik ve sonrası

Uzme kendini canim. Baska bayramlara insallah allah saglikla bize de bebisler verir. Hep dua ediyorum. Evet sabah kan vericem ogleye dogru da sonuclarla doktora gidicem. Insallah dusmustur korkuyorum.

Uzme kendini canim. Baska bayramlara insallah allah saglikla bize de bebisler verir. Hep dua ediyorum. Evet sabah kan vericem ogleye dogru da sonuclarla doktora gidicem. Insallah dusmustur korkuyorum.
insallah canım belki hep sıfırlanmıstır düsüktü çünkü seninki benimki o kadr düştü bak bida gitmeme sıfırlanır belki diye ümit ediyorum seninkide sıfırlanmıstır insallah

insallah canım belki hep sıfırlanmıstır düsüktü çünkü seninki benimki o kadr düştü bak bida gitmeme sıfırlanır belki diye ümit ediyorum seninkide sıfırlanmıstır insallah
Insallah canim. Belki seneye bu zamanlarda hamile oluruz da insallah gebelik gidisatimizi konusuruz.

Insallah canim. Belki seneye bu zamanlarda hamile oluruz da insallah gebelik gidisatimizi konusuruz.
gebelik gidişatı değilde normal doğummu sezaryanmı senin kaç günün kaldı benim kaç günüm kaldı diye konusuruz beklemeye halim kalmadı bugn artık 4 ayın sonunda hemen hamile kalamazsam çok kötü olcamı düsünüyorm kendimi alıstırmak istemiyorum ama bugnkü durumum bu canım

Insallah korunma sonrasi ilk ayinda saglikli bir gebelik olur canim hayirlisiyla. Dualarimdasin

Benim kanamam az az var dun sag kasigimda ara ara agrilar vardi. Yarin tahlil vericem insallah dusmus olur. Bi acile git gorun istersen. Hem gogus hem kol ya. Her nefes alisinda oluyo mu

Febita kadin dogum doktorun bu agriyla ilgili birsey soyledi mi ?
Kısa süreli ilaç kullanımında bu etkiyi beklemeyiz , rahatsız etmeye devam ederse dahiliye doktoruna görün dedi. Yine tedbir olarak da bir sonraki hafta yapılacak tahlillere ek bazı kan tahlilleri yazdı. Ağrım ilk günkü kadar değil, azaldı ama nefes alırken batma devam ediyor. Bir de ben 10 yıl önce tüberküloz geçirdiğim için metotreksatla bağışıklık sistemim zayıfladığında nüksetmiş olabilir diye tedirgin oldum.

Bir de bana doktorum bu 2. dış gebeliğim olduğu ve rahim yapım da tetikliyor olabileceği için bir ihtimalle rahim filminden sonra tüp bebeğe yönlendirebileceğini söyledi. Umarım gerek kalmaz

Canim benim insallah gerek kalmaz icini ferah tut.
Sen bi dr.a gorun o zaman bayram araya girmeden canim.

Kizlar 180den 115e dusmus deger cok sukur rabbime :)
Çok sevindim , az kaldı :) darısı başımıza :)

Ben de şimdi dahiliyeden geldim, röntgen çekildi. Ciğerler temiz çıktı. İçim rahatladı. Betahcg yi cuma vereceğim, sabırsızlanıyorum.

Çok sevindim , az kaldı :) darısı başımıza :)

Ben de şimdi dahiliyeden geldim, röntgen çekildi. Ciğerler temiz çıktı. İçim rahatladı. Betahcg yi cuma vereceğim, sabırsızlanıyorum.
Sevindim senin adina canim. Belki stresten falan agriyodur. Insallah hepimiz tez zamanda sifirlariz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…