bugün kötüyüm bayram geliyor nasıl heveslenmistim hamileyim diye bayramda hamilelik pantolonu filn alcaktım kendime o kadar heveslenmistimki bugn aklıma geldikce çok üzüldüm ağladım onun dışında geyet iyiyim şükür sen nasılsın canım yarın gitcen dimi doktora
Uzme kendini canim. Baska bayramlara insallah allah saglikla bize de bebisler verir. Hep dua ediyorum. Evet sabah kan vericem ogleye dogru da sonuclarla doktora gidicem. Insallah dusmustur korkuyorum.bugün kötüyüm bayram geliyor nasıl heveslenmistim hamileyim diye bayramda hamilelik pantolonu filn alcaktım kendime o kadar heveslenmistimki bugn aklıma geldikce çok üzüldüm ağladım onun dışında geyet iyiyim şükür sen nasılsın canım yarın gitcen dimi doktora
insallah canım belki hep sıfırlanmıstır düsüktü çünkü seninki benimki o kadr düştü bak bida gitmeme sıfırlanır belki diye ümit ediyorum seninkide sıfırlanmıstır insallahUzme kendini canim. Baska bayramlara insallah allah saglikla bize de bebisler verir. Hep dua ediyorum. Evet sabah kan vericem ogleye dogru da sonuclarla doktora gidicem. Insallah dusmustur korkuyorum.
Insallah canim. Belki seneye bu zamanlarda hamile oluruz da insallah gebelik gidisatimizi konusuruz.insallah canım belki hep sıfırlanmıstır düsüktü çünkü seninki benimki o kadr düştü bak bida gitmeme sıfırlanır belki diye ümit ediyorum seninkide sıfırlanmıstır insallah
gebelik gidişatı değilde normal doğummu sezaryanmı senin kaç günün kaldı benim kaç günüm kaldı diye konusuruz beklemeye halim kalmadı bugn artık 4 ayın sonunda hemen hamile kalamazsam çok kötü olcamı düsünüyorm kendimi alıstırmak istemiyorum ama bugnkü durumum bu canımInsallah canim. Belki seneye bu zamanlarda hamile oluruz da insallah gebelik gidisatimizi konusuruz.
Insallah korunma sonrasi ilk ayinda saglikli bir gebelik olur canim hayirlisiyla. Dualarimdasingebelik gidişatı değilde normal doğummu sezaryanmı senin kaç günün kaldı benim kaç günüm kaldı diye konusuruz beklemeye halim kalmadı bugn artık 4 ayın sonunda hemen hamile kalamazsam çok kötü olcamı düsünüyorm kendimi alıstırmak istemiyorum ama bugnkü durumum bu canım
insallah canım seninde benimde isteyen herkesnde yarın haberdar et beniInsallah korunma sonrasi ilk ayinda saglikli bir gebelik olur canim hayirlisiyla. Dualarimdasin
Tamam canim. Insallah sizler gibi guzel haberlerle gelirim ben de.insallah canım seninde benimde isteyen herkesnde yarın haberdar et beni
Bende şu koluma vuran ve nefes aldıkça batan gögüs ağrısı olmasa herşey normal
Benim kanamam az az var dun sag kasigimda ara ara agrilar vardi. Yarin tahlil vericem insallah dusmus olur. Bi acile git gorun istersen. Hem gogus hem kol ya. Her nefes alisinda oluyo muBende şu koluma vuran ve nefes aldıkça batan gögüs ağrısı olmasa herşey normalbelki randevu bulabilirsem yarın bir dahiliyeye gösteririm çünkü salıdan beri geçmedi.
Kanamam hala başlamadı ama koyu kahve bir akıntı geliyor az az.
Sende durumlar nasıl?
Insallah canim. Su dis gebelegi bir atlatalim da hayirlisi ile.Rabbim insallah sizlere ve tüm isteyenlere evlat verir sabir herseyin ilacı
Kısa süreli ilaç kullanımında bu etkiyi beklemeyiz , rahatsız etmeye devam ederse dahiliye doktoruna görün dedi. Yine tedbir olarak da bir sonraki hafta yapılacak tahlillere ek bazı kan tahlilleri yazdı. Ağrım ilk günkü kadar değil, azaldı ama nefes alırken batma devam ediyor. Bir de ben 10 yıl önce tüberküloz geçirdiğim için metotreksatla bağışıklık sistemim zayıfladığında nüksetmiş olabilir diye tedirgin oldum.Febita kadin dogum doktorun bu agriyla ilgili birsey soyledi mi ?
Canim benim insallah gerek kalmaz icini ferah tut.Kısa süreli ilaç kullanımında bu etkiyi beklemeyiz , rahatsız etmeye devam ederse dahiliye doktoruna görün dedi. Yine tedbir olarak da bir sonraki hafta yapılacak tahlillere ek bazı kan tahlilleri yazdı. Ağrım ilk günkü kadar değil, azaldı ama nefes alırken batma devam ediyor. Bir de ben 10 yıl önce tüberküloz geçirdiğim için metotreksatla bağışıklık sistemim zayıfladığında nüksetmiş olabilir diye tedirgin oldum.
Bir de bana doktorum bu 2. dış gebeliğim olduğu ve rahim yapım da tetikliyor olabileceği için bir ihtimalle rahim filminden sonra tüp bebeğe yönlendirebileceğini söyledi. Umarım gerek kalmaz
Çok sevindim , az kaldı :) darısı başımıza :)Kizlar 180den 115e dusmus deger cok sukur rabbime :)
Sevindim senin adina canim. Belki stresten falan agriyodur. Insallah hepimiz tez zamanda sifirlariz :)Çok sevindim , az kaldı :) darısı başımıza :)
Ben de şimdi dahiliyeden geldim, röntgen çekildi. Ciğerler temiz çıktı. İçim rahatladı. Betahcg yi cuma vereceğim, sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?