dış gebelik ve sonrası

Cumartesi gidicem tekrar. Yavas dusuyor dedi doktor ama dusuyor bekliycez sifirlanmasini dedi. Dua edin benim icin de bir daha yukselmesin dussun boyle :)
benimki bi anda öyle düsünce seninki az geldi gözümede canım sorun olmasında az az düssün illaki sıfırlanır rabbim yardım etsin

Arkadaslar bayraminiz kutlu olsun :)
Neler yapiyosunuz bayramda. Istirahate devam mi?

Iyi bayramlar arkadaslar. Evet insan icine girmek, dert anlatmak bana da zor geldi. Biz de kalabaliktan kactik eşimle. Biraz yürüyüş iyi gelir dedik ama ağrim ve kanamam başladi bu sefer de.

Iyi bayramlar arkadaslar. Evet insan icine girmek, dert anlatmak bana da zor geldi. Biz de kalabaliktan kactik eşimle. Biraz yürüyüş iyi gelir dedik ama ağrim ve kanamam başladi bu sefer de.
Canim bence yat dinlen biraz. Benim de biraz hareket edince hemen agrim basliyor. Dr.um bana minimum hareket demisti. Dikkat edin aman.

Benim de cumartesi canim. Cumartesi sabah kan vericem ben de. Kanaman var mi nedir durumlar.
kanamam kesildi sandım dün azalmıstı ama bugn wcye gittikce var yine tamamen sıfırlanmadı dün öyle olunca acaba dedim sıfırlandımıki diye düsündüm ama var yine senin nasıl ne zaman adet olacağımı merak ediyorum ben ya

Benim de cok cok az kanamam var wc ye gittikce peceteye geliyor o kadar. Degerler sifirlanmadan olan kanamalar adet kanamasi olmuyor. Benim adetim heo duzenliydi ama doktorum sifirlandiktan sonra hemen olmaz 40 gunu bulabilir demisti.

Benim de cok cok az kanamam var wc ye gittikce peceteye geliyor o kadar. Degerler sifirlanmadan olan kanamalar adet kanamasi olmuyor. Benim adetim heo duzenliydi ama doktorum sifirlandiktan sonra hemen olmaz 40 gunu bulabilir demisti.
banada doktor hemen olmaz demisti ama 40 günde çokmus ya benimde hep düzenliydi hep 28 güne olurdum geçen ey 31. gün oldum o yüzden merak ediyorum birazda döngüm nasıl olcak diye

Neden boyle birsey yapiyorsun doktor mu talep etti benden istemedi boyle birsey doktor
yok canm önceden almstm ben çocuk istiyorum diye yumurtalama takibi yapan testler var ya onlardan almıstım tam o günü değerlendirim kaçırmım diye onuda fazla almıstım onu aldımın 2. ayı hamile kaldım zaten ilk ay yanlıs kullanımısm çünkü sonra öğrendim doğrusunu:) ondanda 3 testim kalmıstı korunmadım ay o üçünü kullancam

Nasil kullaniyor dogru olarak canim. Korunmam bittiginde ben de alirim.

Nasil kullaniyor dogru olarak canim. Korunmam bittiginde ben de alirim.
şöyle anlatım canım normalde 14. 15. gün yumurtlama tarihi diye geçiyorya hani ben ilk aldım ay garanti olsun diye 11. gün testi yapmaya basladım ve 13. günde çift çizgi gördüm aynı gebelik testi gibi çift çizgiyi görene kadar her gün ve mümkünse aynı vakitte yapmaya çalıs ve yapmadan 4 saat önce filan sıvı almayı bırak ilk zamanlar 2. çizgi silik çıkar gittikce her güh koyulasır farkı anlarsın en koyu gördün zaman anlaki yumurtan çatlamak üzere yaklasık 36 saat içinde çatlıcak (ben çift çizgiyi gördükten sonraki günde yaptım ki çizginin soluklastını görim çatladından emin olim diye ) çifti gördün gün mümkünse bir önceki gün (koyula göre anlıon zaten yarın daha koyu olur diye düsünürsün) ve sonraki 2 günü üst üste birliktelik yapmıstm ben ara vermeden hiç netten bak daha iyi anlarsın ve internetten al paketli fazla oluyor içnde gebelik testi hediyede oluyor n11.comdan almıstım ben

Tesekkurler canim alayim ben de. Ihtimalleri artiriyoruz biylece :)

ben ilk kullandım ay çift çizgiyi görünce yumurta çatladı zaten olan olmustur simdiye kadar bundan sonrası önemli değil dip birlikteli bırakmıstım önemsememistim meğer çift çizgiyi gördükten sonra önemli zamanmıs bi ayım öyle bosa gitmisti benim yaptım hatayı yapma sakın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…