Dış gebelik yaşıyorum ve çok korkuyorum :(

Birumutsevda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
40
5
30
Merhaba arkadaşlar doktora gittim bhcg 90 105 ve bugün en son 112 çıktı doktor dış gebelik olduğunu söyledi. Alttan ultrason ile baltı sol yumurtalığımın orda kistik bir durum oldugunu söyledi sağ yumurtalıgımda ise kanama. Kanamam vardı zaten kesildi ama şu an yumurtalıklarımda devam ediyor. Yarın tekrar bir kan tahlili daha yaptır ve hemen tedaviye baslamamız gerekli dedi ilaç yada operasyon. Cok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı nasıl gecirdiniz bu sekilde dış gebelik yaşayıp daha sonra hamile kalabilen varmı aranızda ?
 
Ben dış gebelik yaşayıp hamşle kalanı çok okudım ve duydum.bencee panik olma.hatta sevin demek ki hamile kalabiliyorsun.ya hiç kalamasan.korkma işte.rahat olmaya çalış.
 
Merhaba aynı şeyi bende yaşıyorum beta hcg 685 de fark ettim bende iğne oldum 4 gün sonra 1018 çıktı 7 gün sonra 630 düştü sonra 14gün 268 düşmüştü ve cokk sevindik düştüğüne ams akşamını fena bi kaşık ağrısı ve bayılmaya acile gittim ic kanama başlamıştı ama çok şükür kendiliğinden durdu hastanede yatış verdiler cumartesi yine ic kanama oldu ve durdu şimdi evdeyim ama hala bi risk vat doktorum sıfırlanasaya kadar risk var diyor tetikte yaşıyorum ama senin aynı şey olcak diye birşey yok çok yazı okudum bazılarının bünyesi hemen 0 liyor korkma herşey allahtan ve olacağına varıyor bende çok korkuyordum allah beterinden korusun.
 
X