dış gebelikmidir :(

Lukretia

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
147
16
Biz 2 yıldır bebek istiyoruz, daha önce 2 negatif tüp bebek denememiz oldu.
3.yü düşünüyorduk, benim SAT 11 0cak 2012
adetimde gecikme olunca ben 14 Şubat 2012 de idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik ama belirgin olarak çıktı.
Hemen ertesi gün 15 Şubatta kan testi yaptırdım bhcg 234 çıktı,
Bunun üzerine doktorumuzu aradık ve bize 21 Şubat a randevu verdi.tekrar bhcg istemedi.
21 Şubatta doktora gittiğimizde vajinal muayenede keseyi göremeyince bhcg tekrar bakalım dedi. Kan verdik , sonuç 1595 olmuştu.
Yine 2 gün sonra kontrole çağırdı.
23 Şubat yani bugün gittiğimizde vajinal muayenede rahim içinde keseyi göremediğini, dışarıda ise bir oluşum olabileceğini ancak emin olamadığını, birde karından bakılmasını istediğini söyledi,başka bir doktora yönlendirdi.
Karından muayene eden doktor, dışarıda birşey göremediğini, rahim içinede çok küçük bir şeyden şüphelendiğini söyledi. Ama buna kese de diyemem, kese değilde diyemem dedi :KK43: tekrar kandan takip etmemiz gerektiğini söyledi.
Biz yine kanımızı verip eve döndük, Ama ben çıldırmak üzereyim.
Biraz uzun anlattım ama noolur kusura bakmayın,
Sizce bu dış gebelikmidir :KK43:
 
bende dış gebelik gecirdim benim degerlerim cok iyi gidiyodu ama doktorlar keseyi göremediklerini söylediler 6.5 haftalıktı kalbide atıyodu ama en sonunda tüplerde görüldü ve ben laparoskopi amaliyatı oldum gebeligim sonlandırıldı...ama dış gebeligin bazı belirtileri var mesela benim cok şiddetli karın agrılarım oluyodu sonrada kanamam başladı tabi ilk once bilmedikleri icin kanamayı durdurdular sonradan dış gebelik oldugu ortaya cıktı...inş seninki oyle degildir...hayırlısıyla saglıklı bebişine kucagına alırsın...
 
X